Canım ya, bizim orda özel poliklinik var, 2 saatte sonucu veriyorlar o nasıl iş öyle geç demişler sanaa!? 24 saat açık oluyor genelde özel laboratuvarları. Sağlık ocağını anladım da özel hastane hem yarın yapacak bir de öbür gün verecek sonucu.. Daha neler yaa!! Sen yarın sabah ilk idrarınla da yap testi canım. Zaten erken testte de çıkar. Vardır eczanede. İnşallah vardır bebişiiinnSağlık ocağına gittim. Yarın kan tahlili yapacaklarmış ertesi gün alıcam sonucu ama dayanamıyorum. Özele gittim oda aynısını dedi evimin hemen yanı özel hastahane ve sağlık ocağı ikiside aynı zaman verecek. Ayy çok tuhaf oldmmm Delyy :'( Birazdan gidip o erken gebelik gösteren testlerden alıcam varsa vardır rabbim herkeze herşeyin hayırlısını versin. Senin içinde çok mutlu oldum tazminat konusunda patronun anlayışlı insanmış. Helal olsun. Allah gönlüne göre versin canımmm :):)
Ah canıımm.. Nasıl ağrı, adet ağrısı gibi mi?ayy benim belimin ağrısı geçmedi yaaa
Çok teşekkürler canıımm..çok sevindim sonunda bi şeiklde kabullenip tazminatını vereceğine sonuçta hakettiğn paraydı gözünaydın canım
Canım ya, bizim orda özel poliklinik var, 2 saatte sonucu veriyorlar o nasıl iş öyle geç demişler sanaa!? 24 saat açık oluyor genelde özel laboratuvarları. Sağlık ocağını anladım da özel hastane hem yarın yapacak bir de öbür gün verecek sonucu.. Daha neler yaa!! Sen yarın sabah ilk idrarınla da yap testi canım. Zaten erken testte de çıkar. Vardır eczanede. İnşallah vardır bebişiiinn
Güzel dileğin için de çok teşekkürleerr.. Hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
Ah canıımm.. Nasıl ağrı, adet ağrısı gibi mi?
Çok teşekkürler canıımm..
Canım benim hiç öyle ağrımadı yaa.. İğne de pek ağrıtmamıştı beni. Bazısında oluyor ama seninki de çok uzun sürdü sanki.. 1 hafta olmuş. Yumurtan çatladı artık. Sürekli mi ağrıyor, ara ara mı ağrıyor? Hani hamilelik belirtisi olsa dicem ama çok erken belirti için de.. Bir de vurulduğumdan beri devam ediyor diyorsun.. doktora falan sorma imkanın var mı, gitme imkanın var mı?ya ilk iğne olduğumdan beri ağrıyokopcakmış gibi ara ara sol kasıgıma ağrı giriyo ama bel agrısı ignedne beri hiç geçmedi :/ iğneyi de 24 oldum acaba hala etkisi mi devam ediyor ki bilemem
ya sanki böyle ağır kaldırmışsın da belin ağrımış gibi oluyo eee çatladı biliyorum ozaman kasıklarımda ağrımıştı aradım ulaşamadım tekrar denicem canım yaa çok sağolCanım benim hiç öyle ağrımadı yaa.. İğne de pek ağrıtmamıştı beni. Bazısında oluyor ama seninki de çok uzun sürdü sanki.. 1 hafta olmuş. Yumurtan çatladı artık. Sürekli mi ağrıyor, ara ara mı ağrıyor? Hani hamilelik belirtisi olsa dicem ama çok erken belirti için de.. Bir de vurulduğumdan beri devam ediyor diyorsun.. doktora falan sorma imkanın var mı, gitme imkanın var mı?
Sor bakalım ne dicek..?ya sanki böyle ağır kaldırmışsın da belin ağrımış gibi oluyo eee çatladı biliyorum ozaman kasıklarımda ağrımıştı aradım ulaşamadım tekrar denicem canım yaa çok sağol
benim de 9. günüm :) bende akıntı bile yok :) bakalım hayırlısıMerhaba kızlar, bende 1 hafta menagon iğne ve klomen sonucu 3 yumurtam oluştu , 25 subatta catlama ıgnesı vuruldum bugün 6. günüm sadece akıntım var , başka farklı bir belirti yok. Ama sabırsızlıkla beklıyorum. Hepinizede dua ediyorum, Allah gönlümüze göre versin.
Hiç takma kafana bu benim 2. çatlama iğnesi ile denemem. yumurtalarım çok dirençliymiş ama doktor 3 yumurta ile %45 şansın var bu ay dedi. Ama zerre kadar bir hamilelik belirtisi hissetmiyorumbenim de 9. günüm :) bende akıntı bile yok :) bakalım hayırlısı
öyle tabi nasip olcak olursa hiç bir bahaneye bakmaz oluverir olmıcaksa da en yapsak boş insan umutlanmak istemiyoda böyle diken üstünde gibi değil mi ama :) hamileysem zamanın çabucak geçmesini istiyorum değilsem de o adet günü 6 gün yani moral sıfır takmamak elde değil kiHiç takma kafana bu benim 2. çatlama iğnesi ile denemem. yumurtalarım çok dirençliymiş ama doktor 3 yumurta ile %45 şansın var bu ay dedi. Ama zerre kadar bir hamilelik belirtisi hissetmiyorumVe ümitlenip hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum Hayırlısı diyorum.. Hepimiz için
hayırlı olsun hamilesinnnnKızlaar üsttekini biraz önce yaptım. Ondada silik sizce nedir ne değildir ?
Ayy canimm nasil sevindimmKızlar ben de patrona işten ayrılmak istediğimi söylemiştim ya. 1 hafta sonra konuşalım demişti. Bugün tekrar konuştuk. Bana kesin kararım olup olmadığını sordu. Anlattım işte, strese dayanamıyorum, sakin olmak istiyorum bir süre falan dedim. İstersen part time çalış ama onu nasıl ayarlarız bilmiyorum dedi. Sonuçta birini alana kadar ve o yetişene kadar burdayım. Sanırım o çok strese girdiğim denetime de giricembunu hiç ama hiiç istemiyordum Çok tecrübeli birini bulursa, işleşri yığıp giderim belki ama sanmam... ama asıl güzel haberim var: sana tazminatı vericem dedi Ay Allah'ım büyüksüünnn!! Kalacaktım valla açıkta. Büyük riske girmiştim. 4 yıldır burda olduğum için 4-5 aylık maaşıma denk geliyor tazminatım. 4-5 ay idare edebiliriz yani. Allah nasip kısmet ederse bebişin doğum parasını da ordan öderiz Eşimin de işleri düzelse daha ne isterim Kızlar yaaa Her işimiz rast gitsin inşallaahhhh
benim bi arkadaşımın da böyle olmuştu çookk silik çıkmıştı 3 haftalıkmış o yüzden daha yeni yeni tutunuyomuş bebek o yüzden öyle silik çıkmış.Şu bir gerçek o çift çizgi ikincisi gözle görünen siliklik bile varsa hamilesin demektir.Hadi canım gözün aydın sevindim adına :) darısı bizim başımıza inşKızlaar üsttekini biraz önce yaptım. Ondada silik sizce nedir ne değildir ?
Hamilesin canmm gozunaydinnKızlaar üsttekini biraz önce yaptım. Ondada silik sizce nedir ne değildir ?
bence gebeliktir canımKızlaar üsttekini biraz önce yaptım. Ondada silik sizce nedir ne değildir ?
Canıımm.. Hayırlısıyla hamilesin işteeKızlaar üsttekini biraz önce yaptım. Ondada silik sizce nedir ne değildir ?
CanıımmmAyy canimm nasil sevindimmne guzel bebisin kismetiymis bak inşallah esinin de isi duzelir
Canıımm.. Hayırlısıyla hamilesin işteegözün aydın Kucağına da alırsın inşallah. Kan testini bir yaptır da için rahatlasın. İnsan hiç inanamıyor, hep bir endişe oluyor :) Heralde tekmeleri duyana kadar da inanamıcam ben :) Allah nasip eder inşallah.. Allah sağlık versin canıımm
bence gebeliktir canımhadi bakalım sıra kan testinde
İnanamıyorum ben ya ay ağlıyorum siz böyle söyledikçe kötü oluyorum. Kim ben mi hadi canım diyorum kendi kendime başlıyorum yine ağlamaya normalde asla sulugöz değilimdir. Olası olma ihtimaline bile karşı böyleyim gerçketen olursa ne olacak onu hiç bilmiyorum. Bol Bol başınız ağrır artık bendenHamilesin canmm gozunaydinn
valla çizgide gayet güzel gözüküyorKızlaar üsttekini biraz önce yaptım. Ondada silik sizce nedir ne değildir ?
:)) Ne zamandır istiyordunuz canım? Yaşın kaç?İnanamıyorum ben ya ay ağlıyorum siz böyle söyledikçe kötü oluyorum. Kim ben mi hadi canım diyorum kendi kendime başlıyorum yine ağlamaya normalde asla sulugöz değilimdir. Olası olma ihtimaline bile karşı böyleyim gerçketen olursa ne olacak onu hiç bilmiyorum. Bol Bol başınız ağrır artık bendenAllah hepinizden razı olsun Allahım ben gebe değilsem bile hepimize nasip etsin anne olabilmeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?