Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım ya, bizim orda özel poliklinik var, 2 saatte sonucu veriyorlar o nasıl iş öyle geç demişler sanaa!? 24 saat açık oluyor genelde özel laboratuvarları. Sağlık ocağını anladım da özel hastane hem yarın yapacak bir de öbür gün verecek sonucu.. Daha neler yaa!! Sen yarın sabah ilk idrarınla da yap testi canım. Zaten erken testte de çıkar. Vardır eczanede. İnşallah vardır bebişiiinn
Güzel dileğin için de çok teşekkürleerr.. Hepimizin gönlüne göre olsun inşallah

ayy benim belimin ağrısı geçmedi yaaa
Ah canıımm.. Nasıl ağrı, adet ağrısı gibi mi?

çok sevindim sonunda bi şeiklde kabullenip tazminatını vereceğine sonuçta hakettiğn paraydı gözünaydın canım
Çok teşekkürler canıımm..

ya ilk iğne olduğumdan beri ağrıyo kopcakmış gibi ara ara sol kasıgıma ağrı giriyo ama bel agrısı ignedne beri hiç geçmedi :/ iğneyi de 24 oldum acaba hala etkisi mi devam ediyor ki bilemem

ya ilk iğne olduğumdan beri ağrıyo kopcakmış gibi ara ara sol kasıgıma ağrı giriyo ama bel agrısı ignedne beri hiç geçmedi :/ iğneyi de 24 oldum acaba hala etkisi mi devam ediyor ki bilemem
Canım benim hiç öyle ağrımadı yaa.. İğne de pek ağrıtmamıştı beni. Bazısında oluyor ama seninki de çok uzun sürdü sanki.. 1 hafta olmuş. Yumurtan çatladı artık. Sürekli mi ağrıyor, ara ara mı ağrıyor? Hani hamilelik belirtisi olsa dicem ama çok erken belirti için de.. Bir de vurulduğumdan beri devam ediyor diyorsun.. doktora falan sorma imkanın var mı, gitme imkanın var mı?

ya sanki böyle ağır kaldırmışsın da belin ağrımış gibi oluyo eee çatladı biliyorum ozaman kasıklarımda ağrımıştı aradım ulaşamadım tekrar denicem canım yaa çok sağol

Merhaba kızlar, bende 1 hafta menagon iğne ve klomen sonucu 3 yumurtam oluştu , 25 subatta catlama ıgnesı vuruldum bugün 6. günüm sadece akıntım var , başka farklı bir belirti yok. Ama sabırsızlıkla beklıyorum. Hepinizede dua ediyorum, Allah gönlümüze göre versin.

benim de 9. günüm :) bende akıntı bile yok :) bakalım hayırlısı

benim de 9. günüm :) bende akıntı bile yok :) bakalım hayırlısı
Hiç takma kafana bu benim 2. çatlama iğnesi ile denemem. yumurtalarım çok dirençliymiş ama doktor 3 yumurta ile %45 şansın var bu ay dedi. Ama zerre kadar bir hamilelik belirtisi hissetmiyorum Ve ümitlenip hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum Hayırlısı diyorum.. Hepimiz için

öyle tabi nasip olcak olursa hiç bir bahaneye bakmaz oluverir olmıcaksa da en yapsak boş insan umutlanmak istemiyoda böyle diken üstünde gibi değil mi ama :) hamileysem zamanın çabucak geçmesini istiyorum değilsem de o adet günü 6 gün yani moral sıfır takmamak elde değil ki

Ayy canimm nasil sevindimm ne guzel bebisin kismetiymis bak inşallah esinin de isi duzelir

Kızlaar üsttekini biraz önce yaptım. Ondada silik sizce nedir ne değildir ?
benim bi arkadaşımın da böyle olmuştu çookk silik çıkmıştı 3 haftalıkmış o yüzden daha yeni yeni tutunuyomuş bebek o yüzden öyle silik çıkmış.Şu bir gerçek o çift çizgi ikincisi gözle görünen siliklik bile varsa hamilesin demektir.Hadi canım gözün aydın sevindim adına :) darısı bizim başımıza inş

Kızlaar üsttekini biraz önce yaptım. Ondada silik sizce nedir ne değildir ?
Canıımm.. Hayırlısıyla hamilesin iştee gözün aydın Kucağına da alırsın inşallah. Kan testini bir yaptır da için rahatlasın. İnsan hiç inanamıyor, hep bir endişe oluyor :) Heralde tekmeleri duyana kadar da inanamıcam ben :) Allah nasip eder inşallah.. Allah sağlık versin canıımm

Ayy canimm nasil sevindimm ne guzel bebisin kismetiymis bak inşallah esinin de isi duzelir
Canıımmm Çok teşekkür ederriiimmm İnşallah hep kısmetli olur. İşler de düzelir inşallah.. Allah gönlümüze göre versin hepimizin Senin de, herkesin deee

bence gebeliktir canım hadi bakalım sıra kan testinde
Hamilesin canmm gozunaydinn
İnanamıyorum ben ya ay ağlıyorum siz böyle söyledikçe kötü oluyorum. Kim ben mi hadi canım diyorum kendi kendime başlıyorum yine ağlamaya normalde asla sulugöz değilimdir. Olası olma ihtimaline bile karşı böyleyim gerçketen olursa ne olacak onu hiç bilmiyorum. Bol Bol başınız ağrır artık benden Allah hepinizden razı olsun Allahım ben gebe değilsem bile hepimize nasip etsin anne olabilmeyi.

:)) Ne zamandır istiyordunuz canım? Yaşın kaç?
Hormonlar hemen devreye giriyor zaten :)) Sulugözlülük hormonları Şu anda hamilesin.. İnşallah sağlıkla gelir devamı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…