Geç döllenmemi olmuş yani. Tam sevinmekte istemiyorum. Rabbim Herkezee nasip etsin isteyen ben şu an inanamıyorum kan testinde emin olmak istiyorum da sadece ağlıyorumbenim bi arkadaşımın da böyle olmuştu çookk silik çıkmıştı 3 haftalıkmış o yüzden daha yeni yeni tutunuyomuş bebek o yüzden öyle silik çıkmış.Şu bir gerçek o çift çizgi ikincisi gözle görünen siliklik bile varsa hamilesin demektir.Hadi canım gözün aydın sevindim adına :) darısı bizim başımıza inş
amiinn canım o mutluluğu hepimiz herkez tadar inşallahİnanamıyorum ben ya ay ağlıyorum siz böyle söyledikçe kötü oluyorum. Kim ben mi hadi canım diyorum kendi kendime başlıyorum yine ağlamaya normalde asla sulugöz değilimdir. Olası olma ihtimaline bile karşı böyleyim gerçketen olursa ne olacak onu hiç bilmiyorum. Bol Bol başınız ağrır artık bendenAllah hepinizden razı olsun Allahım ben gebe değilsem bile hepimize nasip etsin anne olabilmeyi.
Canım senin adetine ne kadar var? Adet günün gelmedi di mi?Geç döllenmemi olmuş yani. Tam sevinmekte istemiyorum. Rabbim Herkezee nasip etsin isteyen ben şu an inanamıyorum kan testinde emin olmak istiyorum da sadece ağlıyorum
Dely benim yaşım 22.:)) Ne zamandır istiyordunuz canım? Yaşın kaç?
Hormonlar hemen devreye giriyor zaten :)) Sulugözlülük hormonlarıŞu anda hamilesin.. İnşallah sağlıkla gelir devamı da
Normalde bu gün yarın adet olmam lazımCanım senin adetine ne kadar var? Adet günün gelmedi di mi?
ağla kıızz valla dur dinlen ağlaGeç döllenmemi olmuş yani. Tam sevinmekte istemiyorum. Rabbim Herkezee nasip etsin isteyen ben şu an inanamıyorum kan testinde emin olmak istiyorum da sadece ağlıyorum
Ay canım.. Ne kadar da küçükmüşsün yaaDely benim yaşım 22.
13 ay olacak korunmadığımız eğer gebeysem 13. ayımda hamile kalmış olucam da. Gerçekten böyle sulugöz mü oluyor insan ayyy
Benim adet tarihim 2 gün geçince bile 2. çizgi ilk çizgi kadar koyu çıkmadı canım. Silik çıkmasına bakma yani. Testler o kadar duyarlı oluyor işte. Daha erken zaten koyu olması için. Artık kan testi önemli.Normalde bu gün yarın adet olmam lazım
En son 31/01 adet tarihim ama 32 günde bir oluyorum benim normalim bu
:)) İnşallaahhh sen de yaşarsın canıımmmağla kıızz valla dur dinlen ağlakim bilir ne kadar güzel bi duygudur ben olsam bende ağlardım
Hayırlısı olsun canım.. Sizde bir problem var mı, normal mi her şey?Hayırlı akşamlar kızlar hamile degilmişim rahim duvarı inceymiş kan verdim yarın sonuç alacagım artk aşılama için tedavi baslıyoruzinşallah bakalım bu tedavi ne kadar sürecek okadar yorgunumki sanki yıllar sürecekmiş gibi geliyor
Canım benim ya iki testin de aynı anda hatalı sonuç vermesi çok zor bi ihtimal sen hamişsin işte inan buna hayırlı olsun doya doya yaşa mutluluğunuKızlaar üsttekini biraz önce yaptım. Ondada silik sizce nedir ne değildir ?
Doğru söylüyorsun Mavi ama işte ya değilse diye inanması zor oluyor. Amin Cümlemizin inşallahCanım benim ya iki testin de aynı anda hatalı sonuç vermesi çok zor bi ihtimal sen hamişsin işte inan buna hayırlı olsun doya doya yaşa mutluluğunuRabbim en kısa zamanda bu mutluluğu hepimize yaşatsın :)
Büyük ihtimalle hamilesin canım. Sana bisey diyim mi bu aksam öğrenmek istiyorsan acile git de ki benim adetim geçti hamile değilsem hemen ilaç alman lazim de bi kanda gebelik bakabilirmiyiz de yarim saatte sonuç veriyorlar. Öğrenmiş olursunKızlaar üsttekini biraz önce yaptım. Ondada silik sizce nedir ne değildir ?
Ayyy canım bence var:)Kızlaar üsttekini biraz önce yaptım. Ondada silik sizce nedir ne değildir ?
Ay canım.. Ne kadar da küçükmüşsün yaaMaşallah küçük anneee İnşallah kucağına alırsın mutlulukla sağlıkla hayırlısıyla..
Ben 32 yaşındayım. Bizim de tam 12. ay geldi minik :))
Ben zaten duygusalımdır, sulugözümdür ama evet, arttığı kesin. Haberleri izleyemiyorum ağlamaktan.. Hep kötü haberler.. Mutlu bir şey bile olsa ağlıyorum gerçi :) Hele çocuklarla ilgiliyse aman aman :)) Dün de hatıraları yazmak için bebek günlüklerine bakarken ağladım :)
Benim adet tarihim 2 gün geçince bile 2. çizgi ilk çizgi kadar koyu çıkmadı canım. Silik çıkmasına bakma yani. Testler o kadar duyarlı oluyor işte. Daha erken zaten koyu olması için. Artık kan testi önemli.
Ben de hep içten yanma hissettim, ölçtüğümde ateş yoktu.benim iğnden 36 saat sonra ağrım oldu 2 3 defa ateş basması gibi içten yandığımı hissettim 2 3 gün sürdü geçti şimdi hiçbirşey yok sanırım 36 saat sonra çatladı ilişkide 24 saatten sonra oldu 1 gün ara verdik tekrar oldu iki kere oldu yani
Hahahaha ne güzel wallaBüyük ihtimalle hamilesin canım. Sana bisey diyim mi bu aksam öğrenmek istiyorsan acile git de ki benim adetim geçti hamile değilsem hemen ilaç alman lazim de bi kanda gebelik bakabilirmiyiz de yarim saatte sonuç veriyorlar. Öğrenmiş olursunbüyük ihtimal bebis var :)) şimdiden hayırlı olsun
Yaşın kaçtı canım seninSağlık ocağına gittim. Yarın kan tahlili yapacaklarmış ertesi gün alıcam sonucu ama dayanamıyorum. Özele gittim oda aynısını dedi evimin hemen yanı özel hastahane ve sağlık ocağı ikiside aynı zaman verecek. Ayy çok tuhaf oldmmm Delyy :'( Birazdan gidip o erken gebelik gösteren testlerden alıcam varsa vardır rabbim herkeze herşeyin hayırlısını versin. Senin içinde çok mutlu oldum tazminat konusunda patronun anlayışlı insanmış. Helal olsun. Allah gönlüne göre versin canımmm :):)
Zaten kanda baktirinca kesin oluyorHahahaha ne güzel wallaBana kalsa giderim ama eşim çok sakin tam kesin olduktan sonra sevinmek istiyorum bence bekleyelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?