Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Geç döllenmemi olmuş yani. Tam sevinmekte istemiyorum. Rabbim Herkezee nasip etsin isteyen ben şu an inanamıyorum kan testinde emin olmak istiyorum da sadece ağlıyorum

amiinn canım o mutluluğu hepimiz herkez tadar inşallah

Geç döllenmemi olmuş yani. Tam sevinmekte istemiyorum. Rabbim Herkezee nasip etsin isteyen ben şu an inanamıyorum kan testinde emin olmak istiyorum da sadece ağlıyorum
Canım senin adetine ne kadar var? Adet günün gelmedi di mi?

:)) Ne zamandır istiyordunuz canım? Yaşın kaç?
Hormonlar hemen devreye giriyor zaten :)) Sulugözlülük hormonları Şu anda hamilesin.. İnşallah sağlıkla gelir devamı da
Dely benim yaşım 22.
13 ay olacak korunmadığımız eğer gebeysem 13. ayımda hamile kalmış olucam da. Gerçekten böyle sulugöz mü oluyor insan ayyy

Hayırlı akşamlar kızlar hamile degilmişim rahim duvarı inceymiş kan verdim yarın sonuç alacagım artk aşılama için tedavi baslıyoruz inşallah bakalım bu tedavi ne kadar sürecek okadar yorgunumki sanki yıllar sürecekmiş gibi geliyor

Dely benim yaşım 22.
13 ay olacak korunmadığımız eğer gebeysem 13. ayımda hamile kalmış olucam da. Gerçekten böyle sulugöz mü oluyor insan ayyy
Ay canım.. Ne kadar da küçükmüşsün yaa Maşallah küçük anneee İnşallah kucağına alırsın mutlulukla sağlıkla hayırlısıyla..
Ben 32 yaşındayım. Bizim de tam 12. ay geldi minik :))
Ben zaten duygusalımdır, sulugözümdür ama evet, arttığı kesin. Haberleri izleyemiyorum ağlamaktan.. Hep kötü haberler.. Mutlu bir şey bile olsa ağlıyorum gerçi :) Hele çocuklarla ilgiliyse aman aman :)) Dün de hatıraları yazmak için bebek günlüklerine bakarken ağladım :)

Normalde bu gün yarın adet olmam lazım
En son 31/01 adet tarihim ama 32 günde bir oluyorum benim normalim bu
Benim adet tarihim 2 gün geçince bile 2. çizgi ilk çizgi kadar koyu çıkmadı canım. Silik çıkmasına bakma yani. Testler o kadar duyarlı oluyor işte. Daha erken zaten koyu olması için. Artık kan testi önemli.

Hayırlısı olsun canım.. Sizde bir problem var mı, normal mi her şey?

Aşılama zor değil ki. Aynı bu şekilde, yumurta takibi işte. İlaç ya da iğneyle yumurtaları geliştirip, yine çatlatma iğnesi yapıp yumurtayı çatlatıp, fazladan sadece bir işlem daha yapıyorlar. Eşinin spermlerini rahme bırakıyorlar. Çok basit canım. Strese girme sakıınn.. Her şey gönlünüze göre olsun inşallah..

Kızlaar üsttekini biraz önce yaptım. Ondada silik sizce nedir ne değildir ?
Canım benim ya iki testin de aynı anda hatalı sonuç vermesi çok zor bi ihtimal sen hamişsin işte inan buna hayırlı olsun doya doya yaşa mutluluğunu Rabbim en kısa zamanda bu mutluluğu hepimize yaşatsın :)

Canım benim ya iki testin de aynı anda hatalı sonuç vermesi çok zor bi ihtimal sen hamişsin işte inan buna hayırlı olsun doya doya yaşa mutluluğunu Rabbim en kısa zamanda bu mutluluğu hepimize yaşatsın :)
Doğru söylüyorsun Mavi ama işte ya değilse diye inanması zor oluyor. Amin Cümlemizin inşallah

Kızlaar üsttekini biraz önce yaptım. Ondada silik sizce nedir ne değildir ?
Büyük ihtimalle hamilesin canım. Sana bisey diyim mi bu aksam öğrenmek istiyorsan acile git de ki benim adetim geçti hamile değilsem hemen ilaç alman lazim de bi kanda gebelik bakabilirmiyiz de yarim saatte sonuç veriyorlar. Öğrenmiş olursun büyük ihtimal bebis var :)) şimdiden hayırlı olsun

Aminn İnşallah. Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. :) Annem anane olmayı istemiyordu oda gneç anne olmuş şu an 39 yaşında bakalım gebeysem ne olacak :) Sürç-ü lisan ettiğim kusura bakmayın arkadaşlar ne yazdığımı ne yaptığımı bilemiyorumda biraz

Benimde igne sonrasi 13. Günüm bugün içim deli gibi test yapmak istese de mantigim geçmesini bekle diyor kasiklarim sağ ve sol da acayip batma var başka da bisey yok

Ben de hep içten yanma hissettim, ölçtüğümde ateş yoktu.

Hahahaha ne güzel walla Bana kalsa giderim ama eşim çok sakin tam kesin olduktan sonra sevinmek istiyorum bence bekleyelim dedi

Yaşın kaçtı canım senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…