- 26 Şubat 2015
- 337
- 190
- 323
- 38
Aynı gün vurulmuşuz ebrush seninleMerhaba kızlar, bende 1 hafta menagon iğne ve klomen sonucu 3 yumurtam oluştu , 25 subatta catlama ıgnesı vuruldum bugün 6. günüm sadece akıntım var , başka farklı bir belirti yok. Ama sabırsızlıkla beklıyorum. Hepinizede dua ediyorum, Allah gönlümüze göre versin.
22 yaşındayım canım benim.Yaşın kaçtı canım senin
Hayırlı olsun canım şimdiden:)))))))))22 yaşındayım canım benim.
Hayırlısı olsun canım.. Sizde bir problem var mı, normal mi her şey?
Aşılama zor değil ki. Aynı bu şekilde, yumurta takibi işte. İlaç ya da iğneyle yumurtaları geliştirip, yine çatlatma iğnesi yapıp yumurtayı çatlatıp, fazladan sadece bir işlem daha yapıyorlar. Eşinin spermlerini rahme bırakıyorlar. Çok basit canım. Strese girme sakıınn.. Her şey gönlünüze göre olsun inşallah..
Canim silik te olsa hamilesindir yarın kan testi yaptır inşallah pozitif haberini alirsinTESTE GİDİP TEKRAR BAKTIM İKİNCİ Bİ ÇİZGİ VAR AMA SİLİK ATAMIYORM RESMİNİ SİLİK ÇİZGİ BİLE MUTLULUK VERDİ YOKSA BİLE ŞU AN HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLIYORUM NE YAPICAM BEN
Canim cok sevindim inşallah böyle hersey yolunda gider allah kısmetini verir sen merak etme bende yarın gidiyorum hastaneye çok karışık duygular içindeyim allahım yüzümüze baksin insallah hepimizinKızlar ben de patrona işten ayrılmak istediğimi söylemiştim ya. 1 hafta sonra konuşalım demişti. Bugün tekrar konuştuk. Bana kesin kararım olup olmadığını sordu. Anlattım işte, strese dayanamıyorum, sakin olmak istiyorum bir süre falan dedim. İstersen part time çalış ama onu nasıl ayarlarız bilmiyorum dedi. Sonuçta birini alana kadar ve o yetişene kadar burdayım. Sanırım o çok strese girdiğim denetime de giricembunu hiç ama hiiç istemiyordum Çok tecrübeli birini bulursa, işleşri yığıp giderim belki ama sanmam... ama asıl güzel haberim var: sana tazminatı vericem dedi Ay Allah'ım büyüksüünnn!! Kalacaktım valla açıkta. Büyük riske girmiştim. 4 yıldır burda olduğum için 4-5 aylık maaşıma denk geliyor tazminatım. 4-5 ay idare edebiliriz yani. Allah nasip kısmet ederse bebişin doğum parasını da ordan öderiz Eşimin de işleri düzelse daha ne isterim Kızlar yaaa Her işimiz rast gitsin inşallaahhhh
slm canım sen nasılsın tekrar gittinmi doktora :?Canim silik te olsa hamilesindir yarın kan testi yaptır inşallah pozitif haberini alirsin
Hamilesin canım bende daha az silik çıkmıştı sevinebilirsin şimdidenKızlaar üsttekini biraz önce yaptım. Ondada silik sizce nedir ne değildir ?
Dün randevu aldık canım özelde olmasına rağmen bugüne yer yoktu yarın 4 buçukta çok korkuyorum dua edin ne olurslm canım sen nasılsın tekrar gittinmi doktora :?
9 unda bende çatlatmak iğnesi yaptırdım bugün 9. Günü iğnenin test falan yapmıyorum ben hic bir belirti yok inş tutar ama ne biliyim adet yaklaştıkça yine başladı bende surat asiklihi umutsuzluk:)) İnşallaahhh sen de yaşarsın canıımmmSenin ne zaman adet tarihin?
inşallah güzel olumlu sözler duyarsın canım rahat olDün randevu aldık canım özelde olmasına rağmen bugüne yer yoktu yarın 4 buçukta çok korkuyorum dua edin ne olur
Hadi bakalım , inşallah hayırlı haberler alırız canımAynı gün vurulmuşuz ebrush seninle
İcini ferah tut canım.Allah ın izniyle yarın guzel haberler verceksin bize inanıyorum.rabbim isteyen herkese nasip etsn yuzunu güldür sun insCanim cok sevindim inşallah böyle hersey yolunda gider allah kısmetini verir sen merak etme bende yarın gidiyorum hastaneye çok karışık duygular içindeyim allahım yüzümüze baksin insallah hepimizin
Bende eylülde kurtaj olmak zorunda kalmstm.smdi hamileym sukür.rabbim sana ve tum isteyenlere nasip etsn insMrb arkadaslr bende klomen kullandim dun adetmn 17 gunuydu catlatma ignemi oldum persembe gnu kontrole gidecegm ins tutatda rabbim yuzmu guldurur rabbim.isteyen herkese hayirli evlatlr nasip etsin ekimde kurtaj olmustm bu yeni tedavim heyecnla bekliyrum
Ay inşallah hepinizin ağzından bal damlıyor. Hepinizden Allah razı olsun. Yarın kanda sağlık ocağında yaptırcam esas o zaman sevinicem.Canim silik te olsa hamilesindir yarın kan testi yaptır inşallah pozitif haberini alirsin
İnşallah canım amin hepimizin yüzünü güldürsun iyi düşünmeye çalışıyorum ama korkuyorum da nasip artık hayirlisiİcini ferah tut canım.Allah ın izniyle yarın guzel haberler verceksin bize inanıyorum.rabbim isteyen herkese nasip etsn yuzunu güldür sun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?