Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Aynı gün vurulmuşuz ebrush seninle

Hersey normal cıkmıştı dr olur diyordu olmadı nasip az önce bir teyze vardı ona gittik göbegin yerinde degil dedi bel agrım ondanmış sallan dedi parkda sonrada sıcak su koy dedi yapayım bakalım ne olacak. Allah razı olsun kardeşim...

TESTE GİDİP TEKRAR BAKTIM İKİNCİ Bİ ÇİZGİ VAR AMA SİLİK ATAMIYORM RESMİNİ SİLİK ÇİZGİ BİLE MUTLULUK VERDİ YOKSA BİLE ŞU AN HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLIYORUM NE YAPICAM BEN
Canim silik te olsa hamilesindir yarın kan testi yaptır inşallah pozitif haberini alirsin

Canim cok sevindim inşallah böyle hersey yolunda gider allah kısmetini verir sen merak etme bende yarın gidiyorum hastaneye çok karışık duygular içindeyim allahım yüzümüze baksin insallah hepimizin

:)) İnşallaahhh sen de yaşarsın canıımmm Senin ne zaman adet tarihin?
9 unda bende çatlatmak iğnesi yaptırdım bugün 9. Günü iğnenin test falan yapmıyorum ben hic bir belirti yok inş tutar ama ne biliyim adet yaklaştıkça yine başladı bende surat asiklihi umutsuzluk

Mrb arkadaslr bende klomen kullandim dun adetmn 17 gunuydu catlatma ignemi oldum persembe gnu kontrole gidecegm ins tutatda rabbim yuzmu guldurur rabbim.isteyen herkese hayirli evlatlr nasip etsin ekimde kurtaj olmustm bu yeni tedavim heyecnla bekliyrum

Canim cok sevindim inşallah böyle hersey yolunda gider allah kısmetini verir sen merak etme bende yarın gidiyorum hastaneye çok karışık duygular içindeyim allahım yüzümüze baksin insallah hepimizin
İcini ferah tut canım.Allah ın izniyle yarın guzel haberler verceksin bize inanıyorum.rabbim isteyen herkese nasip etsn yuzunu güldür sun ins

Bende eylülde kurtaj olmak zorunda kalmstm.smdi hamileym sukür.rabbim sana ve tum isteyenlere nasip etsn ins

merhaba hamis adaylari :) iyi aksamlar bnde klomen kullandim ve adetimn 13.gunu yani gecen persembe ovitrelle vuruldum. 23 yasindaym 2.5 senelik evliyim ve 20 aydr bebis istiyorz kimyasal gebelk yasadm tam 1yil once esimnde bnmde hic bi problemimz yok Hamdolsun.( kisaca kendmi derdmi ozetlemek istedm) subat 26 igne mi oldum

İcini ferah tut canım.Allah ın izniyle yarın guzel haberler verceksin bize inanıyorum.rabbim isteyen herkese nasip etsn yuzunu güldür sun ins
İnşallah canım amin hepimizin yüzünü güldürsun iyi düşünmeye çalışıyorum ama korkuyorum da nasip artık hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…