Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

Tek farkimiz benin ignenin 12.gunu yaptirip 2.5 cikmasi

Haklisin canim guvenmekten drq uymaktan baska yol yok gecen ay gunde 2 kullandim 1 yumurtqm oldu bu ay gubde bir birsuru yumurta bidahaki ay yarim kullancakmisim insallah bakalim o ay neolacak hayirlisi

Ben 12. Gun baktirdim 2.5 cikti doktor yuzde yüz yok diyor bide cok sevindim senin icin yaaaa bana umut oldun
canım 13. gün 2.70 i görünce bende çok umutsuzdum hatta dün bile test yapmayıp adet olurum diye bekleyecektim ama bi umut dedim yaptım ve sonuç pozitif inşallah yarın baktırdığımda da yükselmiş olur

teşekkür ederim benimle beraber isteyen herkese nasip eder inşallah
inşAllah canım ,bu beklemeler güzel beklemeler
bende bugün keseyi görürüm diye umuyorum ,hakkımızda hayırlısı olsun :) :)

canım 13. gün 2.70 i görünce bende çok umutsuzdum hatta dün bile test yapmayıp adet olurum diye bekleyecektim ama bi umut dedim yaptım ve sonuç pozitif inşallah yarın baktırdığımda da yükselmiş olur
Ayy canim insallahhh cok sevindim senin adina. Simdi kaclarda sonucun

Kızlar yardım adet düzensizliğim var 5 martta prengly iğnesi vuruldum kasıklarımda sancım çoktu dün yani 17martta düşük sancısı gibi sancı yaşadım iğneyi vurulalı 13 gün olmuştu adetime daha 3 gün vardı acile gittik test yaptılar negatif çıktı doktorumu aradım oda daha belli olmaz dedi yardım ediiin belli olurmu olmazmı

doktor daha belli olmaz derken adet zamanını beklemeni kesin sonuçu o zaman alırsın diye öyle demiştir bence,ama burda biçok kişi o günlerde test yaptı varsa çıktı 13.günde kanda çıkıyor genelde

bende 13. gunde negatif sonuc aldim ama adet tarihimin oldugu gun ve ignenin 17. gunu pozitif sonuc aldim hem idrarda hem kanda bence adet zamaninizi bekleyin ve adet olmazsaniz tekrar edin testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…