kızlar merhaba çatlatma iğnesinde 11.günüm , dün kanda test yaptırdım 3.10 çıktı yarın tekrar gideceğim 12. gün eğer kırmızıları görmezsem ve değer yükselmiş olursa inşallah hamileimdir...ama ne yazık ki idrar testinde hiç pozitif çıkmıyor nhep silik çıkıyor.benim durumumda olup hamile kalanlar yada bekleyenler var mı acaba?
Canim yumurtan bu sekilde hizli buyuyorsa ilkiski oldugunda cobirwurulendigini dusun mesela. 7 8 tane cok riskli aryi az dayida dollense misal 2 tane o zaman diger yumurtalarda buyuyecek bu defa dollenenlere zarar verecek.tipa guven canim.demek ki cok zarari olan bi durm.masallah sana da yumurtalarne kadar cok ben gunde 2 defa ictim 1 yumurtm olustu
canım 13. gün 2.70 i görünce bende çok umutsuzdum hatta dün bile test yapmayıp adet olurum diye bekleyecektim ama bi umut dedim yaptım ve sonuç pozitif inşallah yarın baktırdığımda da yükselmiş olurBen 12. Gun baktirdim 2.5 cikti doktor yuzde yüz yok diyor bidecok sevindim senin icin yaaaa bana umut oldun
Sağol canim 17, gün bu gün 13, gün bakturdim 2, 70 di beta hcg şimdi 37, 02
hayırlı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip ederKızlar buarada ben de hamileyim inş
teşekkür ederim benimle beraber isteyen herkese nasip eder inşallahinşAllah sağlıcakla katlanır canımm
inşAllah canım ,bu beklemeler güzel beklemelerteşekkür ederim benimle beraber isteyen herkese nasip eder inşallah
Kızlar buarada ben de hamileyim inş
sağol canım Allah razı olsun, inşallah sağlıcakla kucağımıza alırızhadi hayırlı uğurlu olsun ,sağlıcakla kucağınada alırsın inşAllah
Inşallah canım hep beraber mucizelerimize şahitlik ederiz inşallahhayırlı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder
insallah canim insallahInşallah canım hep beraber mucizelerimize şahitlik ederiz inşallah
Ayy canim insallahhh cok sevindim senin adina. Simdi kaclarda sonucuncanım 13. gün 2.70 i görünce bende çok umutsuzdum hatta dün bile test yapmayıp adet olurum diye bekleyecektim ama bi umut dedim yaptım ve sonuç pozitif inşallah yarın baktırdığımda da yükselmiş olur
canim dun 17. gunde 37.02 geldi yarin tekrar bakacagim kanda yukselme nasil olacak bakalimAyy canim insallahhh cok sevindim senin adina. Simdi kaclarda sonucun
Tmm canim haber et burdancanim dun 17. gunde 37.02 geldi yarin tekrar bakacagim kanda yukselme nasil olacak bakalim
insallah sonuc cikar cikmaz yazarim canimTmm canim haber et burdan
Kanda 2.5 cikti yani gebelik yok dedi doktor. Ama adetin gecikirse gel dedi bakalim diye. E madem bebek yok adetim neden gelmesin diyorum. Belli olmaz diyor. Bi arkadasim yeni hamile daha ikk yaptirmis kan testi 1 cikmis sonra 7 cikmis sonra 54 falan simdi normal ilerleyen hamileligi var cok şükür. Sende de vardir diyor bana ama nerde bendeeee o umut
doktor daha belli olmaz derken adet zamanını beklemeni kesin sonuçu o zaman alırsın diye öyle demiştir bence,ama burda biçok kişi o günlerde test yaptı varsa çıktı 13.günde kanda çıkıyor geneldeKızlar yardım adet düzensizliğim var 5 martta prengly iğnesi vuruldum kasıklarımda sancım çoktu dün yani 17martta düşük sancısı gibi sancı yaşadım iğneyi vurulalı 13 gün olmuştu adetime daha 3 gün vardı acile gittik test yaptılar negatif çıktı doktorumu aradım oda daha belli olmaz dedi yardım ediiin belli olurmu olmazmı
bende 13. gunde negatif sonuc aldim ama adet tarihimin oldugu gun ve ignenin 17. gunu pozitif sonuc aldim hem idrarda hem kanda bence adet zamaninizi bekleyin ve adet olmazsaniz tekrar edin testiKızlar yardım adet düzensizliğim var 5 martta prengly iğnesi vuruldum kasıklarımda sancım çoktu dün yani 17martta düşük sancısı gibi sancı yaşadım iğneyi vurulalı 13 gün olmuştu adetime daha 3 gün vardı acile gittik test yaptılar negatif çıktı doktorumu aradım oda daha belli olmaz dedi yardım ediiin belli olurmu olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?