Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Insallah cnm, benim adetim gelecekmis gibi degil, gogsum falan hassaslasirdi 1 hafta onceden simdi sadece kasik ve bel agrim var 1 haftadir. Adetim ne zaman gelecrk bilmiyorum gerci. Hayirlisi, yarin anlasilir ztn.

canım inşallah çok teşekkürederim bugün gittim doktora yine klomene devam dedi sonraki aşamaları sordum 6 aya kadar klomen dedi sonra iğne,senin klomenle olacak inşallh dedi, klomenin bi zararı yok ama iğnelerin vücuda zararı varmış ama benim bu ayda olmazsa beklemem herhalde iğneye geçerim biran evvel hamile kalıp diğer tedavime geçeyim diyorum hayırlısı inşallah

İnşallah canıımm.. Hayırlısıyla olacak inşallah bu ay Hayırlı olsun yeni ay senin için inşallaahhh

İnşallah canıımm.. Hayırlısıyla olacak inşallah bu ay Hayırlı olsun yeni ay senin için inşallaahhh
inşallah canım benim çok sağol sen ne zaman gideceksin kontrole bide bebiş için ilaç kullanıyormusun şuan

inşallah canım benim çok sağol sen ne zaman gideceksin kontrole bide bebiş için ilaç kullanıyormusun şuan
Şimdilik sadece folik asit kullanıyorum. O da Allah nasip ederse 12 hafta bitince bırakılıyormuş . Sonra yine kan testleri yapılacak galiba. Ona göre gerek görülürse demir ilacı, vitamin ya da balık yağı falan verebilirmiş. Kontrole daha 10 gün var.. Çok endişeleniyor insan.. İnşallah her şey yolundadır. Merakla heyecanla bekliyoruz..

anladım canım bende en az senin kadar merak ve heyecanla bekliyorum durum bilgini inşallah şuana kadar güzel ilerlediği gibi ilerler sonuna kadar

Cok sagol kuzum ya uğraşmışsın cevaplamissin ilgilenmişsin. Benim 10.gunumde yaptigim testte 2.cizgi silikti sonraki gun daha az belirgindi bugun yaptigim testte hic bisi cikmadi. Demekki ilacin etkisiyle cikti yarin enfeksiyon yuzunden jinekologuma gidecegim zaten ordada kana baktiririm. Umutsuzum agrilarim var. Gebe kaldigim ihtimaline bile inanamiyorum

13. gunde umudunu kesmek icin erken canim Allah tan umit kesilmez lutfen boyle dusunme bak bana iki gundur adet agrisi cekiyorum hala olmadim diye umut ediyorum

13. gunde umudunu kesmek icin erken canim Allah tan umit kesilmez lutfen boyle dusunme bak bana iki gundur adet agrisi cekiyorum hala olmadim diye umut ediyorum

Vucut isimda dahil hiç bir belirti yok. Dun ateşim 36.2 di bugun 35.6 düşüyor git gide yani adetlenicem rabbim.hayirlisini versin. Olmuyor işte napalim

Canım önce çizgi silikleşebilir, sonradan yine belirginleşenler var. Kısmet.. Umutsuz olma.. Allah nasip etsin inşallah canım.. Kanda net belli olur zaten. Hayırlısı inşallah.. İnşallah vardır..

KIZLAR ACİL CEVAP
Bu ay gunde 1 olmak uzre klomen kullandim sagda 5 solda da bir kac adet yumurtam oldu sagdaki 5 tane dun 17 idi bugun 24 olmus ve dr bana catlatmıyqcam dedi iliskiyide yasakladı adet olana kadar sakın ama sakın girme dedi hocam cogul gebelik icinse sorun degil kabulum dedim hayir dedi bunlar siser karnina basınc yapar hastande yatmak zorunda kalirsin dedi baska drları aradı onlarada danisti aslq iliskiye girme dedi Sizce neden boyle oldu peki nolacak simdi

Adetinin kaçıncı günü canım? Sanırım normalde 24 mm olmadan çatlaması gerekiyor, maksimum 22 mm'de falan. Seninki bir günde aniden çok büyümüş. İğnenin etkisiyle biraz daha büyüyüp, ondan sonra çatlıyorlar. Daha fazla büyürse çok ağrı olacaktı belki de.. Ama ilişki konusunda neden öyle demiş anlamadım canım. Belki de yumurtalar çok büyüdüğü için bu sağlıksız oldukları anlamına geliyordur ve bu yumurtaların döllenmemesi daha iyidir. Öyle bir şey mi var acaba?

1 martta adet oldum 5. Günü klomene basladım.. Dr a neden

Canım 1 martta adet oldum 5. Gunu klomene basladim.. Dra neden catlatmıyoruz diye sordugumda 5 tane yumurtanın (soldakiler haric) sqyıca fazla ve buyuk oldugunu catlatilirsa bana zarar verecegini soyledi cogul gebelikte plabilirmis ama diger yumurtalarım daha da buyuyup gebelikle birlikte farkli sikintilqr dogurabilirmis ve israrla tembih etti iliskiye asla girme asla dedi.. Neden boyle oldu ben hic anlamadim

Canim yumurtan bu sekilde hizli buyuyorsa ilkiski oldugunda cokcok dollendigini dusun mesela. 7 8 tane cok riskli aryi az dayida dollense misal 2 tane o zaman diger yumurtalarda buyuyecek bu defa dollenenlere zarar verecek.tipa guven canim.demek ki cok zarari olan bi durm.masallah sana da yumurtalarne kadar cok ben gunde 2 defa ictim 1 yumurtm olustu

Canim D Duam34 dojtorun hakli bu riskli olur overyan hipersitumulasyon sendromu diye bi durum var eğer döllenme olursa karnın sıvı toplar bu hem senin için hemde bebeklrr icin tehlikeli

kızlar merhaba çatlatma iğnesinde 11.günüm , dün kanda test yaptırdım 3.10 çıktı yarın tekrar gideceğim 12. gün eğer kırmızıları görmezsem ve değer yükselmiş olursa inşallah hamileimdir...ama ne yazık ki idrar testinde hiç pozitif çıkmıyor nhep silik çıkıyor.benim durumumda olup hamile kalanlar yada bekleyenler var mı acaba?

Ben de Persembe test veriyorum senin durumundayim. Ama bende kist yapti ilac. Benim 12. Gun. Idrarlar hep yalan, maalesef belirsizdurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…