- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
- 43
Canım mutlaka bir bildikleri vardır. Hem başka doktorlara da sordu dedin. Doktorunu dinle canım.. Arkadaşlar da açıklamışlar zaten, benim bir bilgim yok ama.. İnşallah sonraki ay olur canım..1 martta adet oldum 5. Günü klomene basladım.. Dr a neden
Canım 1 martta adet oldum 5. Gunu klomene basladim.. Dra neden catlatmıyoruz diye sordugumda 5 tane yumurtanın (soldakiler haric) sqyıca fazla ve buyuk oldugunu catlatilirsa bana zarar verecegini soyledi cogul gebelikte plabilirmis ama diger yumurtalarım daha da buyuyup gebelikle birlikte farkli sikintilqr dogurabilirmis ve israrla tembih etti iliskiye asla girme asla dedi.. Neden boyle oldu ben hic anlamadim
Tatlim tebrik ederim, igneden sonra kacinci gunundu :) ohh birimiz gordu pozitifi !
Canim ciddi misin ? Doktor bana bugun bakti 1,59 du dedi ki hic belli olmaz, hamilelik cikabilir. Bugun 12. Gundu. O zaman hamilelik olabilir hala ? Persembe test vercem.
canım tebrikleerrArkadaşlar bu gün sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra beta hcg baktirdim kanda 37, 2 çıktı yani pozitif Allah kısmet ederse iki gun sonra tekrar edeceğim kan testini inşallah yuksrlir
Canım önce çizgi silikleşebilir, sonradan yine belirginleşenler var. Kısmet.. Umutsuz olma.. Allah nasip etsin inşallah canım.. Kanda net belli olur zaten. Hayırlısı inşallah.. İnşallah vardır..
Caniiiimmasallah ne guzel hamilesin iste.cok sevindm.Rabbim saglikli sekildee kucagina almayinasip etsin sonra bize de isteyen herkese de nasip etsinDrottine evet canım hatta o günde önce udrar baktım negatifdi arkadaşların zoruyla kanda baktirdim 2, 70 umudum yoktu ama dün adet olam gerekiyordu olmadım bir iki damla kanda gelince tekrar yaptım inşallah sana da nasip olur daha erken umudunu kesme
Canim cok erken test yapmissin. Gec dollenme olduysa bu degerle bile ha.ile olma ihtimalin var.bence cuma bi daha kan ver o zaman kesinleir.ya da sabredebulyosan en guzeli adeti beklemek.Rabbim fo lune gore vetsin.umudunu kaybetme Allah ol der olur.Kanda 2.5 cikti yani gebelik yok dedi doktor. Ama adetin gecikirse gel dedi bakalim diye. E madem bebek yok adetim neden gelmesin diyorum. Belli olmaz diyor. Bi arkadasim yeni hamile daha ikk yaptirmis kan testi 1 cikmis sonra 7 cikmis sonra 54 falan simdi normal ilerleyen hamileligi var cok şükür. Sende de vardir diyor bana ama nerde bendeeee o umut
Canim ben normalde adet olunca ilk kani gorunce ustene 4 ya da5 gun gecince kanamam artardi.ama gecen ay gne vurununca 1 2 damla kan gördüm ve yaklasik12 saat gecince kanamam cok cok oldu.yani bu ilac bende adet surecini hizlandirdi.sende de ayni etkiyi yapsaydi o kani gördükten sonra simdiye. Adet olman gerekirdi.demek ki o yerlesme kanamasiymis.Drottine evet canım hatta o günde önce udrar baktım negatifdi arkadaşların zoruyla kanda baktirdim 2, 70 umudum yoktu ama dün adet olam gerekiyordu olmadım bir iki damla kanda gelince tekrar yaptım inşallah sana da nasip olur daha erken umudunu kesme
Canim cok erken test yapmissin. Gec dollenme olduysa bu degerle bile ha.ile olma ihtimalin var.bence cuma bi daha kan ver o zaman kesinleir.ya da sabredebulyosan en guzeli adeti beklemek.Rabbim fo lune gore vetsin.umudunu kaybetme Allah ol der olur.
osay3 canim kaçıncı gün baktırdin kandA ben 13, gün baktirdim çok düşüktü iki gün sonrada zaten adet olacakmışim gibi belirtiler başladı karın ağrısı göğüsler sis tamam dedim geliyor benimki ama bi fark vardı bende o kadar sık idrara gidiyorum ki tamam çok su icerim gerçekten ama bu farklı normal zamnlardan
Ben 12. Gun baktirdim 2.5 cikti doktor yuzde yüz yok diyor bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?