Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım mutlaka bir bildikleri vardır. Hem başka doktorlara da sordu dedin. Doktorunu dinle canım.. Arkadaşlar da açıklamışlar zaten, benim bir bilgim yok ama.. İnşallah sonraki ay olur canım..

Arkadaşlar bu gün sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra beta hcg baktirdim kanda 37, 2 çıktı yani pozitif Allah kısmet ederse iki gun sonra tekrar edeceğim kan testini inşallah yuksrlir

Drottine Sağol canim 17, gün bu gün 13, gün bakturdim 2, 70 di beta hcg şimdi 37, 02
Canim ciddi misin ? Doktor bana bugun bakti 1,59 du dedi ki hic belli olmaz, hamilelik cikabilir. Bugun 12. Gundu. O zaman hamilelik olabilir hala ? Persembe test vercem.

Drottine evet canım hatta o günde önce udrar baktım negatifdi arkadaşların zoruyla kanda baktirdim 2, 70 umudum yoktu ama dün adet olam gerekiyordu olmadım bir iki damla kanda gelince tekrar yaptım inşallah sana da nasip olur daha erken umudunu kesme

Arkadaşlar bu gün sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra beta hcg baktirdim kanda 37, 2 çıktı yani pozitif Allah kısmet ederse iki gun sonra tekrar edeceğim kan testini inşallah yuksrlir
canım tebrikleerrinşallah değerin kat kat yükselir

Canım önce çizgi silikleşebilir, sonradan yine belirginleşenler var. Kısmet.. Umutsuz olma.. Allah nasip etsin inşallah canım.. Kanda net belli olur zaten. Hayırlısı inşallah.. İnşallah vardır..

Kanda 2.5 cikti yani gebelik yok dedi doktor. Ama adetin gecikirse gel dedi bakalim diye. E madem bebek yok adetim neden gelmesin diyorum. Belli olmaz diyor. Bi arkadasim yeni hamile daha ikk yaptirmis kan testi 1 cikmis sonra 7 cikmis sonra 54 falan simdi normal ilerleyen hamileligi var cok şükür. Sende de vardir diyor bana ama nerde bendeeee o umut

Caniiiimmasallah ne guzel hamilesin iste.cok sevindm.Rabbim saglikli sekildee kucagina almayinasip etsin sonra bize de isteyen herkese de nasip etsin
.ilk defa mi igne kullandin.

Canim cok erken test yapmissin. Gec dollenme olduysa bu degerle bile ha.ile olma ihtimalin var.bence cuma bi daha kan ver o zaman kesinleir.ya da sabredebulyosan en guzeli adeti beklemek.Rabbim fo lune gore vetsin.umudunu kaybetme Allah ol der olur.

Canim ben normalde adet olunca ilk kani gorunce ustene 4 ya da5 gun gecince kanamam artardi.ama gecen ay gne vurununca 1 2 damla kan gördüm ve yaklasik12 saat gecince kanamam cok cok oldu.yani bu ilac bende adet surecini hizlandirdi.sende de ayni etkiyi yapsaydi o kani gördükten sonra simdiye. Adet olman gerekirdi.demek ki o yerlesme kanamasiymis.

bengisu022 evet canım bu benim ilk tedavim iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim

damla 2015 çok teşekkür ederim darısı isteyen herjese inşallah

osay3 canim kaçıncı gün baktırdin kandA ben 13, gün baktirdim çok düşüktü iki gün sonrada zaten adet olacakmışim gibi belirtiler başladı karın ağrısı göğüsler sis tamam dedim geliyor benimki ama bi fark vardı bende o kadar sık idrara gidiyorum ki tamam çok su icerim gerçekten ama bu farklı normal zamnlardan

Sende umut kesme adet olmadan

Canim cok erken test yapmissin. Gec dollenme olduysa bu degerle bile ha.ile olma ihtimalin var.bence cuma bi daha kan ver o zaman kesinleir.ya da sabredebulyosan en guzeli adeti beklemek.Rabbim fo lune gore vetsin.umudunu kaybetme Allah ol der olur.

Ah canimmm benim inşallah. Yarin ignenin 14.günü adetim gelmesi lazim igneye gore. Normal adet günümü hesaplarsam 2_3 gun var. Yarin gelmezse kan testi vericem. Bi sekilde varsa eger yukseliyodur zaten.
Bi umut bekliyorum.insallah diye

Hamile misin simdi sen kuzum. Benimde 1 haftadir adetlenecek gibi agrim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…