Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
hem zaten bu igmelerin en buyuk etkisi bu karin agrilari sakin olmalisiniz sabir lazim

Merhaba Elif, o sanci kistten oluyor. Ben de 5 Mart ta vuruldum igneyi ve bicak gibi sancilar giriyor, belim agriyordu. Kist olusmus megersem hem de 5,5 cm. mutlaka bi ultrasona gir, tehlikeli cunku.

Nasıl yani sevda hanım iğnenin 13.günü negatif çıktı 17.günü pozitifmi çıktı sizdede kasık ağrıları çok oluyomuydu

evet aynen oyle 13. gunu negatifdi dun pozitf cikti kasik agrim hala oluyor ama arkadasin dediginide goz ardi etmeyin agriniz cok siddetli ise ultrason baktirabilirsiniz benim agri esigim yuksek ara ara gelen adet agrisi gibi agrilarim sizinki farkliysa dikkat edin

benimkide aynı adet sancısı gibi ara ara oluyodu dün çok sancılandım

Nasıl yani sevda hanım iğnenin 13.günü negatif çıktı 17.günü pozitifmi çıktı sizdede kasık ağrıları çok oluyomuydu
Elif'cim igneyi vurulali 13 gun gecti bugun. Yumurta catlamasindan kaynaklanan agri maksimum ilk 3-4 gunde olurmus. Sonrasinda catlayamayan yumurta Hcg etkisiyle buyuyup kiste donusurmus. Agrin ya cocuktan ya da kistten oluyor. Insallah kistin cikmaz ama mutlaka git doktora. Adetin gecsin bi daha tst yap sonradan pozitif cikabiliyomus.

cvbn için çok teeşekkür ederim gidicem muayene ama adetime 2 gün var daha size hangi hp ve iğne kullanıldı

E ElifEbrar71 tedavi için adetin 3, gunu serophen başladım beş gün kullandım sonra beş gün de fostimon iğne yaptırdım o bitincede ovitrelle

E ElifEbrar71 iyi yada kötü diyemem canım Doktorun senin durumuna göre başlamıştır benim tek hissettigim ağrı ve sık idrara çıkma halada başka belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…