Merhaba Elif, o sanci kistten oluyor. Ben de 5 Mart ta vuruldum igneyi ve bicak gibi sancilar giriyor, belim agriyordu. Kist olusmus megersem hem de 5,5 cm. mutlaka bi ultrasona gir, tehlikeli cunku.Kızlar yardım adet düzensizliğim var 5 martta prengly iğnesi vuruldum kasıklarımda sancım çoktu dün yani 17martta düşük sancısı gibi sancı yaşadım iğneyi vurulalı 13 gün olmuştu adetime daha 3 gün vardı acile gittik test yaptılar negatif çıktı doktorumu aradım oda daha belli olmaz dedi yardım ediiin belli olurmu olmazmı
size hangi iğne vurulmuştu sizede merhaba bu aradaMerhaba Elif, o sanci kistten oluyor. Ben de 5 Mart ta vuruldum igneyi ve bicak gibi sancilar giriyor, belim agriyordu. Kist olusmus megersem hem de 5,5 cm. mutlaka bi ultrasona gir, tehlikeli cunku.
evet ben pcos hastasiyim polikistik over yani adet duzensizligim vardiSizdede adet düzensizliği varmıydı
benimkide aynı adet sancısı gibi ara ara oluyodu dün çok sancılandımevet aynen oyle 13. gunu negatifdi dun pozitf cikti kasik agrim hala oluyor ama arkadasin dediginide goz ardi etmeyin agriniz cok siddetli ise ultrason baktirabilirsiniz benim agri esigim yuksek ara ara gelen adet agrisi gibi agrilarim sizinki farkliysa dikkat edin
size hangi iğne vurulmuştu çok soru soruyorum galiba kusuruma bakmayın napıyım annesizlik çok kötü bi duyguymuş bide adetinizi kaç güne bor oluyordunuzevet ben pcos hastasiyim polikistik over yani adet duzensizligim vardi
Elif'cim igneyi vurulali 13 gun gecti bugun. Yumurta catlamasindan kaynaklanan agri maksimum ilk 3-4 gunde olurmus. Sonrasinda catlayamayan yumurta Hcg etkisiyle buyuyup kiste donusurmus. Agrin ya cocuktan ya da kistten oluyor. Insallah kistin cikmaz ama mutlaka git doktora. Adetin gecsin bi daha tst yap sonradan pozitif cikabiliyomus.Nasıl yani sevda hanım iğnenin 13.günü negatif çıktı 17.günü pozitifmi çıktı sizdede kasık ağrıları çok oluyomuydu
Pregnyl 10.000 lik vuruldu 5 Mart ta, yarin test verecegim degerim ikiye katlanmis mi diye.size hangi iğne vurulmuştu sizede merhaba bu arada
cvbn için çok teeşekkür ederim gidicem muayene ama adetime 2 gün var daha size hangi hp ve iğne kullanıldıElif'cim igneyi vurulali 13 gun gecti bugun. Yumurta catlamasindan kaynaklanan agri maksimum ilk 3-4 gunde olurmus. Sonrasinda catlayamayan yumurta Hcg etkisiyle buyuyup kiste donusurmus. Agrin ya cocuktan ya da kistten oluyor. Insallah kistin cikmaz ama mutlaka git doktora. Adetin gecsin bi daha tst yap sonradan pozitif cikabiliyomus.
canım o iğne dahamı iyi oluyo gebelik belirtileriniz varmıydı 13.deE ElifEbrar71 canım bana catlatma icin ovitrelle yapıldı
inşaaaaalh dualarnzı eksik etmeyin nplur tüm bebek isteyenlereE ElifEbrar71 inşallah ağrı iyi haberdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?