Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
herkese merhaba geçen aylarda siteye çok giriyordum ama bu ay girmedim.yeni hamişler var çok sevindim allah herkese versin.kızlar bi şey soracağım sizler çatlatma iğnesi gününü nasıl hesaplıyorsunuz yani yapıldığı günden mi hesaplıyorsunuz ertesi günden mi

vallahi canm bnde merak ediyorum tahmin ettiğim kadarıyla yapıldığı günden itibaren sanırım

aslında bu üçüncü ovitrelle.4.klomen.ne idrar yaptırmak ne kan vermek istiyorum.iğneyi 3 Martta yaptırdım.sabah saat 10'da.o günden sayarsam 17.gün ertesi günden sayarsam 16.gün.

Merhaba,

Benim tam olarak senin gibi diil ama benzer bi durum oldu. Klomenle başladım ben de, sonra 10 gün gonal f ile devam ettik yumurtaları büyütmek için. (Bende pcos olduğu için yumurtaların büyümesinde sıkıntı var). iki gün önce gittim 4 tane 19mm yumurtam var, 15mm lerde de bikaç tane daha var ve e2 östrojen değerim 3200 ün üstüne çıkmış, normalin bayaaa üstünde yani. Doktor çatlatma vermedi kendi haline bırakalım dedi. Çatlatma yaptırırsan eğer vücuttaki östrojen iyicee artıp hayati tehlike yaratabiliyomuş. Bi o var, bi de 18in üstündeki yumurta sayısı kadar hamile kalma riskin oluyomuş. Yani 5 yumurtanın hepsinin de döllenip beşiz gebelik ihtimali oluyo, doktorlar o riski de almak istemiyo olabilir.

Merhaba kızlar... bilenler var 14 aydır bebek için uğraşıyoruz eşimle ne doktorlara gittik ama maşallah hiç bir sıkıntı çıkmadı yinede olmadı. En son 2 aydır klomen ve çatlama iğnesi kullandım ama yok olmadı. İğnenin 12.günü test yaptık 2.5 çıktı bugun 14.gün yine yaptık yine 2.küsur çıktı ne azalmış ne çoğalmış. 14 aydır kafam beynim kalmadı her ay umutlar ve her ay hüsranlar... kendi kendimizi gaza getirip dduruyoruz burda. Bana çok yardımınız dokundu hepinizin ayrı ayrı. Çok teşekkür ederim hepinize. Ben artik pes ediyorum. Olursa olur olmazsa olmaz... ne bi doktora giderim.ne bi ilac kullanırım. Ne gün hesaplarim ne yumurtladim mi diye bakarım.. nasılsa korunmuyoruz test mest de almadım eve almayacağım. Burayada takmayacağım artık hâliyle. Ne kadar basarabilirsem :) . Hoscakalin kızlar

normalde 28. günde adet olurdum.ama klomen adetlerimi uzattı.iğne yaptırdığım iki ayda da 29.gün adet oldum.iğne yaptırmayıp sadece klomen kullandığımda adetimin 31.günü kırmızılar geldi.bu gün adetimin 30. iğnenin 17.günü.ama sancılarım var adet gelecek gibi.özellikle bu gün çok var.dün bekliyordum adeti olmadım ama müthiş sancım var sivilceler çıktı ve klasik göğüs ağrılarım var.

Kizlar üzülmeyin.Sabirli olun biraz biliyorm cok zor ama sabredin.Bigun elbet olur.ben de 19aydir istiyorm ama olmuyo ama inaniyorm olacagina.bu da bi imtihan.esimin kuzeni var 2 kizlari varmis.ama ne olmussa kadinin kocasi öldürülmüş.kadin okadar cok uzulmus ki.sonra zaman gecince. kadin ikinci defaevlenmis aile zoruyla.ve 3.cocugunu istemis ve ddogal yolla tedavisiz . Hamile kalmis. üçüz oldugunu saniyorms. Sonra normal dogumla dogum yapmis ki dorduz mus 2 kiz 2 erkek.simdi cocuklari 1.sinifa gidiyo.sabredin cocuklar Allah her uzuntunun arkasina bi mutluluk koyar

Canim bende pcos um evet doktorum kiloma gore cogul gebeligo banada uygun gormedi ya neden bukadar cok olmuslar peki ve suan nasilsin ben oturamiyorum ve idrarimi yaparken nerdeyse ciglik atiyorum cok agrim var sen nasilsin ya bunlar catlamazsa drum benden hic tahlil istemedi ostrojen vs

Kızlar merhaba bi gun arayla baktirdigim beta hcg bu gün 70, 02 geldi Allah inşallah nasip eder herkese ben artık pozitif olarak görsem mi acaba bu sonucu

Kızlar merhaba bi gun arayla baktirdigim beta hcg bu gün 70, 02 geldi Allah inşallah nasip eder herkese ben artık pozitif olarak görsem mi acaba bu sonucu
Ayyy masallah canim.hayirli olsun.tebrikleeer hamilesin iste..insaallah saglikli sekilde kucagina alirsin

Hayırlı olsun canm yaa çok sevindim senin adına adetinden kaç gün sonra test yaptn pozitif çıkmıştı

Ayyy masallah canim.hayirli olsun.tebrikleeer hamilesin iste..insaallah saglikli sekilde kucagina alirsin
cook tesekkur ederim gercekten cok karisik duygular icindeyim gozlerim doluyor icimde bi parca tasidigimi dusundukce

Hayırlı olsun canm yaa çok sevindim senin adına adetinden kaç gün sonra test yaptn pozitif çıkmıştı
daha adetim iki gun gecti canim 17 martta olmam gerekiyordu olmadi o gun beta hcg 37.2 idi bu gunde 70.02 Allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…