Negatif cnm, kisttenmis agrilar.Latin akis canım test yaptınmı
vallahi canm bnde merak ediyorum tahmin ettiğim kadarıyla yapıldığı günden itibaren sanırımherkese merhaba geçen aylarda siteye çok giriyordum ama bu ay girmedim.yeni hamişler var çok sevindim allah herkese versin.kızlar bi şey soracağım sizler çatlatma iğnesi gününü nasıl hesaplıyorsunuz yani yapıldığı günden mi hesaplıyorsunuz ertesi günden mi
KIZLAR ACİL CEVAP
Bu ay gunde 1 olmak uzre klomen kullandim sagda 5 solda da bir kac adet yumurtam oldu sagdaki 5 tane dun 17 idi bugun 24 olmus ve dr bana catlatmıyqcam dedi iliskiyide yasakladı adet olana kadar sakın ama sakın girme dedi hocam cogul gebelik icinse sorun degil kabulum dedim hayir dedi bunlar siser karnina basınc yapar hastande yatmak zorunda kalirsin dedi baska drları aradı onlarada danisti aslq iliskiye girme dediSizce neden boyle oldu peki nolacak simdi
Ne kadar süredir uğraşıyosun bebeğe cnm adet düznszliğnde varmıaslında bu üçüncü ovitrelle.4.klomen.ne idrar yaptırmak ne kan vermek istiyorum.iğneyi 3 Martta yaptırdım.sabah saat 10'da.o günden sayarsam 17.gün ertesi günden sayarsam 16.gün.
Merhaba,
Benim tam olarak senin gibi diil ama benzer bi durum oldu. Klomenle başladım ben de, sonra 10 gün gonal f ile devam ettik yumurtaları büyütmek için. (Bende pcos olduğu için yumurtaların büyümesinde sıkıntı var). iki gün önce gittim 4 tane 19mm yumurtam var, 15mm lerde de bikaç tane daha var ve e2 östrojen değerim 3200 ün üstüne çıkmış, normalin bayaaa üstünde yani. Doktor çatlatma vermedi kendi haline bırakalım dedi. Çatlatma yaptırırsan eğer vücuttaki östrojen iyicee artıp hayati tehlike yaratabiliyomuş. Bi o var, bi de 18in üstündeki yumurta sayısı kadar hamile kalma riskin oluyomuş. Yani 5 yumurtanın hepsinin de döllenip beşiz gebelik ihtimali oluyo, doktorlar o riski de almak istemiyo olabilir.
Ayyy masallah canim.hayirli olsun.tebrikleeer hamilesin iste..insaallah saglikli sekilde kucagina alirsinKızlar merhaba bi gun arayla baktirdigim beta hcg bu gün 70, 02 geldi Allah inşallah nasip eder herkese ben artık pozitif olarak görsem mi acaba bu sonucu
Hayırlı olsun canm yaa çok sevindim senin adına adetinden kaç gün sonra test yaptn pozitif çıkmıştıKızlar merhaba bi gun arayla baktirdigim beta hcg bu gün 70, 02 geldi Allah inşallah nasip eder herkese ben artık pozitif olarak görsem mi acaba bu sonucu
cook tesekkur ederim gercekten cok karisik duygular icindeyim gozlerim doluyor icimde bi parca tasidigimi dusundukceAyyy masallah canim.hayirli olsun.tebrikleeer hamilesin iste..insaallah saglikli sekilde kucagina alirsin
daha adetim iki gun gecti canim 17 martta olmam gerekiyordu olmadi o gun beta hcg 37.2 idi bu gunde 70.02 Allah herkese nasip etsinHayırlı olsun canm yaa çok sevindim senin adına adetinden kaç gün sonra test yaptn pozitif çıkmıştı
benim dongum 30 gunde bir canim pcosum ama son sekiz dokuz aydir duzenli gitti adetlerimBnde 2 gün sonra bi test yapıyım bakalm cnm normelde adetlrni uzun sureli mi gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?