Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar günaydıınn Çok yoğunuumm :/ Giremedim bir kaç gündür. Hamileler var mı diye çok merak ediyorduumm ve varmıışşş

daha adetim iki gun gecti canim 17 martta olmam gerekiyordu olmadi o gun beta hcg 37.2 idi bu gunde 70.02 Allah herkese nasip etsin
Canım yaaa Çok sevindiimm. Çok güzel artmış maşallaahh Adetin tam 1 hafta geçince keseyi de görebilirsiniz hayırlısıyla.. Allah'ım sağlıkla kucağına aldırsın inşallaahhh

Kızlar buarada ben de hamileyim inş
Canımmm Sana da çok sevindiimm Oh oh ne güzel.. Allah sağlık versin. Sağlıkla kavuş yavruna inşallahh Hayırlı olsuunn

Merrabaaa Nerelerdesiinn :) Hoşgeldin.. Ben iğneden sonraki güne 1 diyordum canım. Yani yapılmasının üzerinden 1 gün geçtikten sonra, 1 diyordum.

Canım rahim filmi çektirmiş miydin sen? Peki aşılama düşünmüyor musunuz? Bizim tam 1 sene olmuştu. İlaç iğne falan da denemiştik. Rahim filmi de temizdi. Aşılama yaptıracağımız ay oldu şükür. Olmasaydı yaptıracaktık. Yaşını da bilmiyorum gerçi. Daha erken olabilir tabi. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Zaten rahat olunca olma ihtimali çok çok artıyor.. En iyisi başarabilirsen takip bile etmemek... Eminim kavuşacaksınız yakında yavrunuza canıımm

dely tesekkur ederim cok degisik bu duygu bu Allah herkese nasip etsin insallah

Günaydın.hayırlı cumalar kızlar.dely napysun naslsn canım ? İkili test yaptrmayı dusunuyo musun ?

İnşallah canım inşallaahhh
Sonra da işte her kontrol stres heyecaann.. Allah'ım sağlıkla kucağımıza aldırsın hepimizin, isteyen herkesin inşallahhh
evet ben daha nisanin basinda gidecegim ilk kontrole hic gecmiyor sanki zaman

anladm cnm bnm cvplarn için çok teşkkr edrm bu arada cumanız mübarek olsun bu gün tüm bebek isteynlere dua edrmisin cnm hamilelern duasi kabul olurmuş
sagol canim seninde mubarek olsun her daim duamda tanidigim tanimadigim herkes buradaki arkadaslar her namazdan sonra dua ederim herkes icin insallah Allah isteyen herkese saglikla nasip etsin

Günaydın.hayırlı cumalar kızlar.dely napysun naslsn canım ? İkili test yaptrmayı dusunuyo musun ?
İyiyim canım. İşler yoğun baya. İdare ediyorum.. Sen nasılsın :)
İkili test yaptıracağım evet. Haftaya rutin kontrol var. Ondan 1-2 hafta sonra geliyor sanırım zamanı. Sen yaptırmayacak mısın?

evet ben daha nisanin basinda gidecegim ilk kontrole hic gecmiyor sanki zaman
Evet canıımm :) Geçmiyor geçmiyoorr :))

mrb arkadaşlar öğlenden bu yana yazdıklarınızı okuyorum bazılarınız aynı zamanlarda hamiş olduğunu öğrenmiş.çok güzel duygular yaşadığınızı yazılarınızdan anlayabiliyorum.bende 15 mart pazar öğleyin klomen kullandıktan sonra tabi ovitrelle iğnemi yaptım. 36 saat sonra ilk ilişki ve bundan 24 saat sonra ikinci ilişki gerçekleşti. yumurta beyazı akıntı iğneden sonra geldi. ikinciden sonra ilişki oluşmadı şimdi beklemedeyiz. iğneden sonraki 5. günümdeyim.inşallah rabbim yüzümü güldürür 1 senedir bekliyoruz. sizinle paylaşmak istedim yazılarınızı okuyunca.inşallah benim içinde dua edin. rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümle arzu edenlere.

Canım, Allah inşallah hem hayırlısını hem gönlündeki versin Ben de 1 sene beklemiştim, Rabbim nasip etti İnşallah sana da çok beklemeden nasip olur. İnşallah en hayırlı zamanda olur.. İsteyen herkese dua ediyorum. Sağlıkla kavuşsun herkes bebişlereeee

İnşallah kavuşursun canım sende bebeğine benim bu ay da olmazsa 1 yıl olucak tam çok yıprandım çok allah bize sabır versin dayanma gücü versin inşallahhh ..

İNŞALLAH ARKADAŞIM senin yazılarını okudum hep hamişliğini öğrendiğin zamanları özellikle. dua edin benim için. ay sonunda test yapabileceğimi söyledi doktorum nasıl geçecek zaman bilmiyorum.

İnşallah kavuşursun canım sende bebeğine benim bu ay da olmazsa 1 yıl olucak tam çok yıprandım çok allah bize sabır versin dayanma gücü versin inşallahhh ..
amin arkadaşım inşallah rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün.

dely arkadaşlar bu arada ben doktora iğnden önceki son kontrolümde yumuşlar 20 mm idi bu iyi mi? bu kontrolden 24 saat sonra iğne yaptım.

canim Allah gonlune gore vesin insallah ben iki yildir deniyorum hic tedavi olmamistim ama bu ilk tedavimdi nasip oldu Allah"in izniyle insallah isteyen herkesede olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…