DUZENLI OLSA BILE YUMURTALAR GELISMIYORDU CANIM ONCE ALLAH"TAN SONRA DOKTORUMUN TECRUBESI TABIIDuzenli adetten olmuş cnm
tabiki canm nerelisin bu aradaDUZENLI OLSA BILE YUMURTALAR GELISMIYORDU CANIM ONCE ALLAH"TAN SONRA DOKTORUMUN TECRUBESI TABII
ben konyadayim canim gogsumnde sadece agri var dokununca renk degisikligi fark etmedimtabiki canm nerelisin bu arada
Canım yaaadaha adetim iki gun gecti canim 17 martta olmam gerekiyordu olmadi o gun beta hcg 37.2 idi bu gunde 70.02 Allah herkese nasip etsin
CanımmmKızlar buarada ben de hamileyim inş
Merrabaaaherkese merhaba geçen aylarda siteye çok giriyordum ama bu ay girmedim.yeni hamişler var çok sevindim allah herkese versin.kızlar bi şey soracağım sizler çatlatma iğnesi gününü nasıl hesaplıyorsunuz yani yapıldığı günden mi hesaplıyorsunuz ertesi günden mi
Canım rahim filmi çektirmiş miydin sen? Peki aşılama düşünmüyor musunuz? Bizim tam 1 sene olmuştu. İlaç iğne falan da denemiştik. Rahim filmi de temizdi. Aşılama yaptıracağımız ay oldu şükür. Olmasaydı yaptıracaktık. Yaşını da bilmiyorum gerçi. Daha erken olabilir tabi. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Zaten rahat olunca olma ihtimali çok çok artıyor.. En iyisi başarabilirsenMerhaba kızlar... bilenler var 14 aydır bebek için uğraşıyoruz eşimle ne doktorlara gittik ama maşallah hiç bir sıkıntı çıkmadı yinede olmadı. En son 2 aydır klomen ve çatlama iğnesi kullandım ama yok olmadı. İğnenin 12.günü test yaptık 2.5 çıktı bugun 14.gün yine yaptık yine 2.küsur çıktı ne azalmış ne çoğalmış. 14 aydır kafam beynim kalmadı her ay umutlar ve her ay hüsranlar... kendi kendimizi gaza getirip dduruyoruz burda. Bana çok yardımınız dokundu hepinizin ayrı ayrı. Çok teşekkür ederim hepinize. Ben artik pes ediyorum. Olursa olur olmazsa olmaz... ne bi doktora giderim.ne bi ilac kullanırım. Ne gün hesaplarim ne yumurtladim mi diye bakarım.. nasılsa korunmuyoruz test mest de almadım eve almayacağım. Burayada takmayacağım artık hâliyle. Ne kadar basarabilirsem :) . Hoscakalin kızlar
İnşallah canım inşallaahhh
evet ben daha nisanin basinda gidecegim ilk kontrole hic gecmiyor sanki zamanİnşallah canım inşallaahhh
Sonra da işte her kontrol stres heyecaann.. Allah'ım sağlıkla kucağımıza aldırsın hepimizin, isteyen herkesin inşallahhh
anladm cnm bnm cvplarn için çok teşkkr edrm bu arada cumanız mübarek olsun bu gün tüm bebek isteynlere dua edrmisin cnm hamilelern duasi kabul olurmuşben konyadayim canim gogsumnde sadece agri var dokununca renk degisikligi fark etmedim
sagol canim seninde mubarek olsun her daim duamda tanidigim tanimadigim herkes buradaki arkadaslar her namazdan sonra dua ederim herkes icin insallah Allah isteyen herkese saglikla nasip etsinanladm cnm bnm cvplarn için çok teşkkr edrm bu arada cumanız mübarek olsun bu gün tüm bebek isteynlere dua edrmisin cnm hamilelern duasi kabul olurmuş
İyiyim canım. İşler yoğun baya. İdare ediyorum.. Sen nasılsın :)Günaydın.hayırlı cumalar kızlar.dely napysun naslsn canım ? İkili test yaptrmayı dusunuyo musun ?
Evet canıımm :) Geçmiyor geçmiyoorr :))evet ben daha nisanin basinda gidecegim ilk kontrole hic gecmiyor sanki zaman
Amiiin inşallah gülümsagol canim seninde mubarek olsun her daim duamda tanidigim tanimadigim herkes buradaki arkadaslar her namazdan sonra dua ederim herkes icin insallah Allah isteyen herkese saglikla nasip etsin
Canım, Allah inşallah hem hayırlısını hem gönlündeki versinmrb arkadaşlar öğlenden bu yana yazdıklarınızı okuyorum bazılarınız aynı zamanlarda hamiş olduğunu öğrenmiş.çok güzel duygular yaşadığınızı yazılarınızdan anlayabiliyorum.bende 15 mart pazar öğleyin klomen kullandıktan sonra tabi ovitrelle iğnemi yaptım. 36 saat sonra ilk ilişki ve bundan 24 saat sonra ikinci ilişki gerçekleşti. yumurta beyazı akıntı iğneden sonra geldi. ikinciden sonra ilişki oluşmadı şimdi beklemedeyiz. iğneden sonraki 5. günümdeyim.inşallah rabbim yüzümü güldürür 1 senedir bekliyoruz. sizinle paylaşmak istedim yazılarınızı okuyunca.inşallah benim içinde dua edin. rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümle arzu edenlere.
İnşallah kavuşursun canım sende bebeğine benim bu ay da olmazsa 1 yıl olucak tam çok yıprandım çok allah bize sabır versin dayanma gücü versin inşallahhh ..mrb arkadaşlar öğlenden bu yana yazdıklarınızı okuyorum bazılarınız aynı zamanlarda hamiş olduğunu öğrenmiş.çok güzel duygular yaşadığınızı yazılarınızdan anlayabiliyorum.bende 15 mart pazar öğleyin klomen kullandıktan sonra tabi ovitrelle iğnemi yaptım. 36 saat sonra ilk ilişki ve bundan 24 saat sonra ikinci ilişki gerçekleşti. yumurta beyazı akıntı iğneden sonra geldi. ikinciden sonra ilişki oluşmadı şimdi beklemedeyiz. iğneden sonraki 5. günümdeyim.inşallah rabbim yüzümü güldürür 1 senedir bekliyoruz. sizinle paylaşmak istedim yazılarınızı okuyunca.inşallah benim içinde dua edin. rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümle arzu edenlere.
İNŞALLAH ARKADAŞIM senin yazılarını okudum hep hamişliğini öğrendiğin zamanları özellikle. dua edin benim için. ay sonunda test yapabileceğimi söyledi doktorum nasıl geçecek zaman bilmiyorum.Canım, Allah inşallah hem hayırlısını hem gönlündeki versinBen de 1 sene beklemiştim, Rabbim nasip etti İnşallah sana da çok beklemeden nasip olur. İnşallah en hayırlı zamanda olur.. İsteyen herkese dua ediyorum. Sağlıkla kavuşsun herkes bebişlereeee
amin arkadaşım inşallah rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün.İnşallah kavuşursun canım sende bebeğine benim bu ay da olmazsa 1 yıl olucak tam çok yıprandım çok allah bize sabır versin dayanma gücü versin inşallahhh ..
canim Allah gonlune gore vesin insallah ben iki yildir deniyorum hic tedavi olmamistim ama bu ilk tedavimdi nasip oldu Allah"in izniyle insallah isteyen herkesede olurmrb arkadaşlar öğlenden bu yana yazdıklarınızı okuyorum bazılarınız aynı zamanlarda hamiş olduğunu öğrenmiş.çok güzel duygular yaşadığınızı yazılarınızdan anlayabiliyorum.bende 15 mart pazar öğleyin klomen kullandıktan sonra tabi ovitrelle iğnemi yaptım. 36 saat sonra ilk ilişki ve bundan 24 saat sonra ikinci ilişki gerçekleşti. yumurta beyazı akıntı iğneden sonra geldi. ikinciden sonra ilişki oluşmadı şimdi beklemedeyiz. iğneden sonraki 5. günümdeyim.inşallah rabbim yüzümü güldürür 1 senedir bekliyoruz. sizinle paylaşmak istedim yazılarınızı okuyunca.inşallah benim içinde dua edin. rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümle arzu edenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?