Evet canım.. İyi tabi. Allah nasip etsin inşallah.. Dua ediyorumdely arkadaşlar bu arada ben doktora iğnden önceki son kontrolümde yumuşlar 20 mm idi bu iyi mi? bu kontrolden 24 saat sonra iğne yaptım.
sevdacım bnm hayallerm suya düştü adet gördümcanim Allah gonlune gore vesin insallah ben iki yildir deniyorum hic tedavi olmamistim ama bu ilk tedavimdi nasip oldu Allah"in izniyle insallah isteyen herkesede olur
canim uzulme insallah en hayirli zamanda gelecek bebegin iki yildir benim hep yasadigim sey hayal kirikligini anlayabiliyorumsevdacım bnm hayallerm suya düştü adet gördüm
haklsn cnm yok üzülmüyorum Rabbmn bildîği vardrcanim uzulme insallah en hayirli zamanda gelecek bebegin iki yildir benim hep yasadigim sey hayal kirikligini anlayabiliyorum
Yok canm yaptrmayı düsunmuyorumİyiyim canım. İşler yoğun baya. İdare ediyorum.. Sen nasılsın :)
İkili test yaptıracağım evet. Haftaya rutin kontrol var. Ondan 1-2 hafta sonra geliyor sanırım zamanı. Sen yaptırmayacak mısın?
Evet canıımm :) Geçmiyor geçmiyoorr :))
Cnm bi sorunun var mi klomenden once direk ignelerle baslamasi 6 ay icin biraz ilginchababen bir kaç zamandır forumu takip ediyorum ancak yeni üye oldum..2.5 yıllık evliyim ve 6 aydır bebek denemelerimiz var ama maalesef olumsuz ve çevremde istedikleri ilk aydan hamile kalan insanların olması sebebiyle çok stres yaptım.bu ay doktora gitmeye başladım yumurta takibi için adetimin 3.günü başladım gonal f kullandım 7 gün 3 yumurta oluşmuş ve geçen hafta cuma yani ayın 13.ünde çatlatma iğnesi yaptık.Ama benim 1 haftadır ağrım,sancım var ve karnımın içi yanıyo resmen.doktoruma görünsem mi yoksa normal mi böyle olması onu merak ettim.yardımcı olursanız sevinirim
şöyle söyliyim canım ben doktora 6 aydır bi sonuç alamadığımı söylerek başvurdum muayene etti sonra adetinin 3.günü gel yumurta takibi yapalım dedi.yani ben iğnelere başladıktan sonra süreçle ilgili bilgi sahibi oldum.çünkü özele gidiyorum ve doktor ben tüp bebek doktoruyum pahalı testlere işlemlere başlamadan bunu deneyelim önce dedi..Cnm bi sorunun var mi klomenden once direk ignelerle baslamasi 6 ay icin biraz ilginc
Canim bende pcos um evet doktorum kiloma gore cogul gebeligo banada uygun gormedi ya neden bukadar cok olmuslar peki ve suan nasilsin ben oturamiyorum ve idrarimi yaparken nerdeyse ciglik atiyorum cok agrim var sen nasilsin ya bunlar catlamazsa drum benden hic tahlil istemedi ostrojen vs
canımm Allah hayırlısı versın inşallah aşılamaya gerek kalmadan olurMrb arkadaslar malsef bnmde bu ayki klomen ovitrelle maceram husranla sonuclandi dr la gorstm bugun tekrar klomene baslyrm ama ve allah nasip ederse onmzdeki ay da asilama yaptracagz
Canim bende pcos um evet doktorum kiloma gore cogul gebeligo banada uygun gormedi ya neden bukadar cok olmuslar peki ve suan nasilsin ben oturamiyorum ve idrarimi yaparken nerdeyse ciglik atiyorum cok agrim var sen nasilsin ya bunlar catlamazsa drum benden hic tahlil istemedi ostrojen vs
Çok üzüldüm canım nasip, hayırlısı olsun tabi inşallah sağlıkla yine olurKızlar merhaba galiba benim gebelik kimyasalla sonlanacak bu gün beta hcg 46.03 geldi iki gun once 70 di
Canim cok uzuldum gercekten saglik olsun üzülme.insaallah kisa zamanda saglikli bi sekilde hamile olursun.sabretmek gerekiyorKızlar merhaba galiba benim gebelik kimyasalla sonlanacak bu gün beta hcg 46.03 geldi iki gun once 70 di
sagol canim ikinci beta hcgde anlamistim zaten ama insan konduramiyor iste nasip degilmis insallah hayirli zamanda olur tekrarCanim cok uzuldum gercekten saglik olsun üzülme.insaallah kisa zamanda saglikli bi sekilde hamile olursun.sabretmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?