Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Arkadaslar merhabalar bende 12 martta çatlatma ignemi oldum ve beklemedeyim ama bende yumurtam in catladigina dair hiç bi akıntı olmadı acaba catlamadi mi bide bende çok gaz sancısı yaptı bu durum bunları yaşayan var mı aranizda

Yok canm yaptrmayı düsunmuyorum

hababen bir kaç zamandır forumu takip ediyorum ancak yeni üye oldum..2.5 yıllık evliyim ve 6 aydır bebek denemelerimiz var ama maalesef olumsuz ve çevremde istedikleri ilk aydan hamile kalan insanların olması sebebiyle çok stres yaptım.bu ay doktora gitmeye başladım yumurta takibi için adetimin 3.günü başladım gonal f kullandım 7 gün 3 yumurta oluşmuş ve geçen hafta cuma yani ayın 13.ünde çatlatma iğnesi yaptık.Ama benim 1 haftadır ağrım,sancım var ve karnımın içi yanıyo resmen.doktoruma görünsem mi yoksa normal mi böyle olması onu merak ettim.yardımcı olursanız sevinirim

Cnm bi sorunun var mi klomenden once direk ignelerle baslamasi 6 ay icin biraz ilginc

Cnm bi sorunun var mi klomenden once direk ignelerle baslamasi 6 ay icin biraz ilginc
şöyle söyliyim canım ben doktora 6 aydır bi sonuç alamadığımı söylerek başvurdum muayene etti sonra adetinin 3.günü gel yumurta takibi yapalım dedi.yani ben iğnelere başladıktan sonra süreçle ilgili bilgi sahibi oldum.çünkü özele gidiyorum ve doktor ben tüp bebek doktoruyum pahalı testlere işlemlere başlamadan bunu deneyelim önce dedi..

Mrb arkadaslar malsef bnmde bu ayki klomen ovitrelle maceram husranla sonuclandi dr la gorstm bugun tekrar klomene baslyrm ama ve allah nasip ederse onmzdeki ay da asilama yaptracagz

Meraba elif,
kusura bakma iki gündür giremiyorum, yazını yeni gördüm. Bizim yumurtalar kendiliğinden büyümüyo ya, destek ilaç iğne kullanıyoruz. Onun dozunu ayarlamak da çok sıkıntılı oluyomuş. Doktor bana gonal f iğnesini 37,5 ile başladı, 6 günde dogru düzgün büyüyen yumurta olmadı. Sonra dozu artırdı, bu defa da hepsi büyümeye başladı. Benim de aynı şekilde bikaç gündür kasıklarımda inanılmaz bi gerginlik vardı, yürürken ıturup kalkarken, tuvalette filan bayaa gerginlik ve ağrı hissediyodum. Bugün tam olara geçmedi ama biraz azaldı sanki gerginlik. Çatladı mı acaba diye yumurtlama testi yaptım, o da negatif çıktı. Anlamadım

Mrb arkadaslar malsef bnmde bu ayki klomen ovitrelle maceram husranla sonuclandi dr la gorstm bugun tekrar klomene baslyrm ama ve allah nasip ederse onmzdeki ay da asilama yaptracagz
canımm Allah hayırlısı versın inşallah aşılamaya gerek kalmadan olur

Insaallah ama artik klomene basladim 13 gunde kontrle gidecgm yumrta takibne sonrada asilama Ama yinde allahdan umut kesilmez rabbim verceksede isteyen herkesede banada hayrlisyla nasip etsin

Eliiif nasıl oldun ?
Benim gerginliğim bugün biraz daha azaldı ve idrarda acayip bi artış var, 1-2 saatte bir tuvalete koşuyorum. Acaba yumurtalar çatladıkça oluşturduğu ödemi filan mı atıyo vücut ..

Kızlar merhaba galiba benim gebelik kimyasalla sonlanacak bu gün beta hcg 46.03 geldi iki gun once 70 di

Bu gün sabah da pembe kabama geldi gene şimdilik başka bir şey yok hayırlısı olsun artık

Kızlar merhaba galiba benim gebelik kimyasalla sonlanacak bu gün beta hcg 46.03 geldi iki gun once 70 di
Canim cok uzuldum gercekten saglik olsun üzülme.insaallah kisa zamanda saglikli bi sekilde hamile olursun.sabretmek gerekiyor

Canim cok uzuldum gercekten saglik olsun üzülme.insaallah kisa zamanda saglikli bi sekilde hamile olursun.sabretmek gerekiyor
sagol canim ikinci beta hcgde anlamistim zaten ama insan konduramiyor iste nasip degilmis insallah hayirli zamanda olur tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…