- 25 Eylül 2014
- 316
- 128
- 133
- 43
Kızlar merhaba galiba benim gebelik kimyasalla sonlanacak bu gün beta hcg 46.03 geldi iki gun once 70 di
Canım yaa.. Üzüldüüümsagol canim ikinci beta hcgde anlamistim zaten ama insan konduramiyor iste nasip degilmis insallah hayirli zamanda olur tekrar
Merhaba canımMerhaba kızlarr
Benim bu ay 21 inde regl olmam gerekiyordu olmadım test yaptım ama negatif tabiki.. Olunca 2. Gün doktora gidicem aşılamaya başlıcaz..
Yarın da il dışına çıkıcaz, düşükten sonra testler vermişti doktorum sadece 3 ünü yapmıştı burdaki araştırma hastanesi. Şansımı bursada denicem genetik bölümüne randevu aldım inşallah yaparlar tüm testleri.. Tekrar olursa korkuları büyüdü içimde
Günaydındely nasılsın canm nasıl gidiyor
Aleyküm selam canımMerhaba canımHayırlı olsun inşallah.. Aşılamanın sonucu iyi olacak iyii :) Bursa'ya selamlaarr Kötü şeyler düşünme, Allah esirgesin olmayacak bir şey canım.. İnşallah gerekli testleri de yaptırırsın. Sorun da yoktur, için rahat eder inşallah.. Düşük illa bir sebebe bağlı olmuyormuş. Her hamilelikte risk varmış. Bir kere olunca aynı şeyin olma ihtimali yüksek falan diye bir şey yok.. İnşallah bu sefer sağlıkla kavuşacaksınız
Benim migren ağrılarım sıklaştı bu ara. Her hafta tekrarlıyor ya.. İşle ilgili stres arttı, belki ondandır bilmiyorum.. Dün akşam başladı yine. Neyse ki çok artmamıştı sabah kalktığımda, inşallah da artmaz.. Çok kötü oluyorum yoksa :/
Çarşamba benim kontrolüm.. Çok heyecanlııve streslii İnşallah sağlıklıdır, inşallah hareketlenmiştir bebişş.. 4-5 cm olmuş olmalı hayırlısıyla
merhaba canım nasılsın nasıl gidiyoMerhaba canımHayırlı olsun inşallah.. Aşılamanın sonucu iyi olacak iyii :) Bursa'ya selamlaarr Kötü şeyler düşünme, Allah esirgesin olmayacak bir şey canım.. İnşallah gerekli testleri de yaptırırsın. Sorun da yoktur, için rahat eder inşallah.. Düşük illa bir sebebe bağlı olmuyormuş. Her hamilelikte risk varmış. Bir kere olunca aynı şeyin olma ihtimali yüksek falan diye bir şey yok.. İnşallah bu sefer sağlıkla kavuşacaksınız
Benim migren ağrılarım sıklaştı bu ara. Her hafta tekrarlıyor ya.. İşle ilgili stres arttı, belki ondandır bilmiyorum.. Dün akşam başladı yine. Neyse ki çok artmamıştı sabah kalktığımda, inşallah da artmaz.. Çok kötü oluyorum yoksa :/
Çarşamba benim kontrolüm.. Çok heyecanlııve streslii İnşallah sağlıklıdır, inşallah hareketlenmiştir bebişş.. 4-5 cm olmuş olmalı hayırlısıyla
inş değerin yükselir tekrar cnm öyle bi ihtimal yok muKızlar merhaba galiba benim gebelik kimyasalla sonlanacak bu gün beta hcg 46.03 geldi iki gun once 70 di
yeni tedavin hayırlı olsun cnmMerhaba kızlarr
Benim bu ay 21 inde regl olmam gerekiyordu olmadım test yaptım ama negatif tabiki.. Olunca 2. Gün doktora gidicem aşılamaya başlıcaz..
Yarın da il dışına çıkıcaz, düşükten sonra testler vermişti doktorum sadece 3 ünü yapmıştı burdaki araştırma hastanesi. Şansımı bursada denicem genetik bölümüne randevu aldım inşallah yaparlar tüm testleri.. Tekrar olursa korkuları büyüdü içimde
Günaydındely nasılsın canm nasıl gidiyor
Saol canım inşallahhyeni tedavin hayırlı olsun cnm
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım@papatyamm_3474 canım zannetmiyorum doktorum da testi tekrar ettidi sonucu bekliyorum nasip kısmet artık
Canım o testlerde de sorun çıkmamış iyi, ne güzelAleyküm selam canımevet kötü düşünmeyeyim diyorum gapılan 3 test de en çok rastlananlarmış onlarda bir sorun çıkmadı şükür
Elimde morfoloji sorunu vardı bu da düşüğe sebep oluyormuş ama bilemiyoruz tabi inşallah bir daha yaşamam, kimse de yaşamaz..
İnşallah hayırlısı olsun sağlıklı bebişler gelsin
Ahh canım migren çok zorinşallah hamileliğinde zorlamaz seni, nane yağı iyi geliyormuş şakaklara sürünce ben de aldım ilaçsız atlatmaya alışmaya çalışıyorum
Ne güzel randevular bunlar bebişle görüşme günleriinşallah yine güzel haberlerle gel canımm büyümüştür minnoş tabi
Canım iyiyim saol. Sen nerelerdesin, nasılsın? Sağolsun bebiş zorlamıyor pek. Şu migren olmasa süper olacak.. Çarşamba kontrol var işte. Bekliyoruz heyecanla..merhaba canım nasılsın nasıl gidiyo
Hayırlısı olsun canım.. Çıksın bakalım sonuç..@papatyamm_3474 canım zannetmiyorum doktorum da testi tekrar ettidi sonucu bekliyorum nasip kısmet artık
bende iiyim cnm sğl dua gruplarındayım buraya pek giremedim inş. migreninde geçer işten ayrıldın mı senCanım o testlerde de sorun çıkmamış iyi, ne güzelBaşka bir sorun da yoktur inşallah. Zaten sorun çıksa da önlem alınıyor. Morfoloji bu riski arttırıyorsa da, aşılamada olmaz canım. Aşılama yaparken sağlıklı spermleri seçiyorlar zaten. Sen gönlünü ferah tut
Migren için de nane yağı kullandım be canım.. Bir etkisini görmedim maalesefDoktor parol, minoset içebilirsin dedi ama her hafta tekrarlayınca, bir de zaten tuttu mu 2-3 gün sürüyor.. Sürekli içmiyim istiyorum ben de. Yine de şiddetlenirse içicem. Yapacak bir şey yok. 3 ay bitecek Allah nasip ederse. İnşallah sonrasında tekrarlamaz. Saol canıımm Bebiş de sağlıklıdır inşalllah.. Darısı sizlere inşallahh!! :)
Canım iyiyim saol. Sen nerelerdesin, nasılsın? Sağolsun bebiş zorlamıyor pek. Şu migren olmasa süper olacak.. Çarşamba kontrol var işte. Bekliyoruz heyecanla..
Hayırlısı olsun canım.. Çıksın bakalım sonuç..
tedavin hayırlı olsun canım benim tavsiyem kendini fazla kaptırma o zaman daha çok üzülüyo insankızlar mrb, bende bugun ilk iğnemi oldum, 14 - 15 gün nasıl sabırla beklıcme bılemıyorum. bu süre zarfında önerileirniz var mı ? bu sefer cok umutlandım hayal kırıklığı yaşamak cok kötü olur
Allah kabul etsin canım dualarını.. Arada ses veerrbende iiyim cnm sğl dua gruplarındayım buraya pek giremedim inş. migreninde geçer işten ayrıldın mı sen
Hayırlı olsun tedavin.. İnşallah Allah gönlüne göre verir ama çok çok umutlanma yine de.. Her zaman olumlu düşünücez ama çok da bel bağlamamalı canım.. Biz isteyelim, güzel düşünelim de, en hayırlı zamanda olacak inşallah.. İnşallah senin bu ay olur hayırlısıyla..kızlar mrb, bende bugun ilk iğnemi oldum, 14 - 15 gün nasıl sabırla beklıcme bılemıyorum. bu süre zarfında önerileirniz var mı ? bu sefer cok umutlandım hayal kırıklığı yaşamak cok kötü olur
tedavin hayırlı olsun canım benim tavsiyem kendini fazla kaptırma o zaman daha çok üzülüyo insan
Hayırlı olsun tedavin.. İnşallah Allah gönlüne göre verir ama çok çok umutlanma yine de.. Her zaman olumlu düşünücez ama çok da bel bağlamamalı canım.. Biz isteyelim, güzel düşünelim de, en hayırlı zamanda olacak inşallah.. İnşallah senin bu ay olur hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?