Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
ARKADAŞLAR NASILSINIZ BATA BUGÜN DAHİL 6 GÜNÜM KALDI zaman daraldıkça merak artıyor. hiç bir belirti hissetmiyorum. bir de size şunu soracağım çok az da olsa bu günlerde 2 günde bir falan akıntı olur mu? ben kafayı ona takmış durumdayım şuan.bir de bu sabah birden kusma gibi öğürme geldi acaba psikolojik mi?

Kızlar merhaba galiba benim gebelik kimyasalla sonlanacak bu gün beta hcg 46.03 geldi iki gun once 70 di
sagol canim ikinci beta hcgde anlamistim zaten ama insan konduramiyor iste nasip degilmis insallah hayirli zamanda olur tekrar
Canım yaa.. Üzüldüüüm Senin 2. değerin güzel artmıştı ki.. Demek ki kısmeti yokmuş, ne diyelim.. Hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden.. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla devam eden, tamamına eren bir hamilelik yaşarsın.. Hakkında hayırlısı olsun canım..

Merhaba kızlarr

Benim bu ay 21 inde regl olmam gerekiyordu olmadım test yaptım ama negatif tabiki.. Olunca 2. Gün doktora gidicem aşılamaya başlıcaz..

Yarın da il dışına çıkıcaz, düşükten sonra testler vermişti doktorum sadece 3 ünü yapmıştı burdaki araştırma hastanesi. Şansımı bursada denicem genetik bölümüne randevu aldım inşallah yaparlar tüm testleri.. Tekrar olursa korkuları büyüdü içimde

Günaydın dely nasılsın canm nasıl gidiyor

Merhaba canım Hayırlı olsun inşallah.. Aşılamanın sonucu iyi olacak iyii :) Bursa'ya selamlaarr Kötü şeyler düşünme, Allah esirgesin olmayacak bir şey canım.. İnşallah gerekli testleri de yaptırırsın. Sorun da yoktur, için rahat eder inşallah.. Düşük illa bir sebebe bağlı olmuyormuş. Her hamilelikte risk varmış. Bir kere olunca aynı şeyin olma ihtimali yüksek falan diye bir şey yok.. İnşallah bu sefer sağlıkla kavuşacaksınız

Benim migren ağrılarım sıklaştı bu ara. Her hafta tekrarlıyor ya.. İşle ilgili stres arttı, belki ondandır bilmiyorum.. Dün akşam başladı yine. Neyse ki çok artmamıştı sabah kalktığımda, inşallah da artmaz.. Çok kötü oluyorum yoksa :/
Çarşamba benim kontrolüm.. Çok heyecanlıı ve streslii İnşallah sağlıklıdır, inşallah hareketlenmiştir bebişş.. 4-5 cm olmuş olmalı hayırlısıyla

Aleyküm selam canım evet kötü düşünmeyeyim diyorum gapılan 3 test de en çok rastlananlarmış onlarda bir sorun çıkmadı şükür
Elimde morfoloji sorunu vardı bu da düşüğe sebep oluyormuş ama bilemiyoruz tabi inşallah bir daha yaşamam, kimse de yaşamaz..
İnşallah hayırlısı olsun sağlıklı bebişler gelsin

Ahh canım migren çok zor inşallah hamileliğinde zorlamaz seni, nane yağı iyi geliyormuş şakaklara sürünce ben de aldım ilaçsız atlatmaya alışmaya çalışıyorum

Ne güzel randevular bunlar bebişle görüşme günleri inşallah yine güzel haberlerle gel canımm büyümüştür minnoş tabi

merhaba canım nasılsın nasıl gidiyo

yeni tedavin hayırlı olsun cnm

@papatyamm_3474 canım zannetmiyorum doktorum da testi tekrar ettidi sonucu bekliyorum nasip kısmet artık

dely desteğin için teşekkür ederim inşallah sağlıkla sıhhatle nasip olur bi daha

Canım o testlerde de sorun çıkmamış iyi, ne güzel Başka bir sorun da yoktur inşallah. Zaten sorun çıksa da önlem alınıyor. Morfoloji bu riski arttırıyorsa da, aşılamada olmaz canım. Aşılama yaparken sağlıklı spermleri seçiyorlar zaten. Sen gönlünü ferah tut
Migren için de nane yağı kullandım be canım.. Bir etkisini görmedim maalesef Doktor parol, minoset içebilirsin dedi ama her hafta tekrarlayınca, bir de zaten tuttu mu 2-3 gün sürüyor.. Sürekli içmiyim istiyorum ben de. Yine de şiddetlenirse içicem. Yapacak bir şey yok. 3 ay bitecek Allah nasip ederse. İnşallah sonrasında tekrarlamaz. Saol canıımm Bebiş de sağlıklıdır inşalllah.. Darısı sizlere inşallahh!! :)

merhaba canım nasılsın nasıl gidiyo
Canım iyiyim saol. Sen nerelerdesin, nasılsın? Sağolsun bebiş zorlamıyor pek. Şu migren olmasa süper olacak.. Çarşamba kontrol var işte. Bekliyoruz heyecanla..

@papatyamm_3474 canım zannetmiyorum doktorum da testi tekrar ettidi sonucu bekliyorum nasip kısmet artık
Hayırlısı olsun canım.. Çıksın bakalım sonuç..

bende iiyim cnm sğl dua gruplarındayım buraya pek giremedim inş. migreninde geçer işten ayrıldın mı sen

kızlar mrb, bende bugun ilk iğnemi oldum, 14 - 15 gün nasıl sabırla beklıcme bılemıyorum. bu süre zarfında önerileirniz var mı ? bu sefer cok umutlandım hayal kırıklığı yaşamak cok kötü olur

tedavin hayırlı olsun canım benim tavsiyem kendini fazla kaptırma o zaman daha çok üzülüyo insan

bende iiyim cnm sğl dua gruplarındayım buraya pek giremedim inş. migreninde geçer işten ayrıldın mı sen
Allah kabul etsin canım dualarını.. Arada ses veerr
Geçer inşallah.. Evde olsam yine yatıp dinleniyorum, hiç olmazsa rahat oluyor insan bari. İşte zor oluyor.
Yerime birini almak için ilan verdiler. O gelecek de, onu yetiştirecem de.. Aslında ihbar süreme göre 5 hafta falan kaldı ama birini almadan gidemiyorum Mayıs'ın ilk hatftası da denetim olacak. Sanırım ona da girmem gerekecek. Çok işim var, çok stresliyim.. İnşallah çok kalmam, kurtulurum hayırlısıyla..
Çocuklar nasıl?

Hayırlı olsun tedavin.. İnşallah Allah gönlüne göre verir ama çok çok umutlanma yine de.. Her zaman olumlu düşünücez ama çok da bel bağlamamalı canım.. Biz isteyelim, güzel düşünelim de, en hayırlı zamanda olacak inşallah.. İnşallah senin bu ay olur hayırlısıyla..

allah razı olsun canım amin inşallah . her seyin hayırlısı gerçekten olmayacağı varsa naparsak yapalım olmaz zaten. senin durumun nasıl su an ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…