- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Bakk sakın gaza gelip test yapma daha çok erkenBen bile çok heyecanliyim su an . ay inşallah inşallah bebislerimiz bizimledir. Ben sabrımı siniyorum su an daha ayın 8ine çoookk varr. Oyy oyy
Yok yapmicam. Yaparım ilacın etkisinden dolayı pozitif çıkar bile bile ona bile umut bağlarım sonra gelir kırmızılar al sana dev hayal kırıklığı. Ay yok gerek yokBakk sakın gaza gelip test yapma daha çok erken
Valla öyle olursa kötü olur oyüzden ortalarda test mest olmasın kaldır görünmeyen yerlereYok yapmicam. Yaparım ilacın etkisinden dolayı pozitif çıkar bile bile ona bile umut bağlarım sonra gelir kırmızılar al sana dev hayal kırıklığı. Ay yok gerek yoksabır Allahım sabır.
Anladım canm benm inşallah bebek güzel güzel gelişir:)))belim ve kasık ağrım çok oldu gülüm şu sıralar göğüs hasasslığı da var
inşallah canım Allaha emanetiz hepimizAnladım canm benm inşallah bebek güzel güzel gelişir:)))
Al bendende o kadar. Yok canım evde test yok zatenValla öyle olursa kötü olur oyüzden ortalarda test mest olmasın kaldır görünmeyen yerlereşuan ödüm kopuyo inanırmısın :) her wc ye gidince kırmızı görücem diye tırsıyorum ay ne zormuş tövbe yarabbim şu pat diye hamile kalanlara imreniyorum valla kız
Kaç gün var adetine ? Bir de her adetinde böyle mi oluyor canımBende 17 martta gobekten igne yaptirdim dunden belimde ve kasiklarimda agrilar var adet olacak mis gibiyim hareket edemihorum benim gibi olan varmi acaba
1 nisan adetim bu kadar agri ilk defa oluyo drum 5 nisandaKaç nisand adet olmazsan test yap dedo adetine ? Bir de her adetinde böyle mi oluyor canım
1 nisan adetim bu kadar agri ilk defa oluyo drum 5 nisanda[/ inşallah hamilesindir ama hiç olmuyorsa malum gebeliğin banko belirtisi kasık ve bel ağrısı. Allah gönlüne göre versin canım.
da[/ inşallah hamilesindir ama hiç olmuyorsa malum gebeliğin banko belirtisi kasık ve bel ağrısı. Allah gönlüne göre versin canım.1 nisan adetim bu kadar agri ilk defa oluyo drum 5 nisanda
canım az cok bılıyorum bende aşılama yaptrdm gecen ay tutmadı ama sadece 5 in uzerınde cıksın hamılelık var senın maşşallah 100lerdeee daha ne olsun Allah bagıslasın ınsallah ssaglıklı gebelıktırr ıkı gune bır kana bakıyolar ve ıkı katına cıkaarsa saglıklı dıyolarcanım senin bu değerler hakkında filan bilgin varmı,konuya hakimmisin gülüm
Gittim canm yumurtlama tembeli ve dendi o kdrDoktora gittin mi hiç canım bi sıkıntı varmıymış
Amin canim insallah oyledir yoksa ara verevegim bu 5. Ayimda[/ inşallah hamilesindir ama hiç olmuyorsa malum gebeliğin banko belirtisi kasık ve bel ağrısı. Allah gönlüne göre versin canım.
İnşallah canım benim. Haber ver bizede :)Amin canim insallah oyledir yoksa ara verevegim bu 5. Ayim
Gelen giden var mı canım ?Valla öyle olursa kötü olur oyüzden ortalarda test mest olmasın kaldır görünmeyen yerlereşuan ödüm kopuyo inanırmısın :) her wc ye gidince kırmızı görücem diye tırsıyorum ay ne zormuş tövbe yarabbim şu pat diye hamile kalanlara imreniyorum valla kız
Canım bende 16 martta oldum iğnemi bende bel agrısı yok sadece pazar gününden beri adet olucakmışım gibi kasıklarda agrı olup geçiyo ama özellikle sag kasığımı öksürürken falan daha çok hissediyorum batma denen şey galiba o , bakalım hayırlısı sabah test yapıcamBende 17 martta gobekten igne yaptirdim dunden belimde ve kasiklarimda agrilar var adet olacak mis gibiyim hareket edemihorum benim gibi olan varmi acaba
Çok şükür şimdilik bişey yok canım arada agrı girip geri geçiyo ama sanki sag kasıgım sola göre biraz şiş gibi belirgin geldi gözüme wc de acaba diyorumGelen giden var mı canım ?
Hayırlısı olsun canım üzülme sabret Rabbim elbet nasip eder cümlemizeGittim canm yumurtlama tembeli ve dendi o kdr
Ama yumurtam oluştu kendi catliyor sadcr iki yana yumurta daha vardı onlarda catlasin diye iğne yaptı dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?