Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bakk sakın gaza gelip test yapma daha çok erken
Yok yapmicam. Yaparım ilacın etkisinden dolayı pozitif çıkar bile bile ona bile umut bağlarım sonra gelir kırmızılar al sana dev hayal kırıklığı. Ay yok gerek yok sabır Allahım sabır.

Yok yapmicam. Yaparım ilacın etkisinden dolayı pozitif çıkar bile bile ona bile umut bağlarım sonra gelir kırmızılar al sana dev hayal kırıklığı. Ay yok gerek yok sabır Allahım sabır.
Valla öyle olursa kötü olur oyüzden ortalarda test mest olmasın kaldır görünmeyen yerlere şuan ödüm kopuyo inanırmısın :) her wc ye gidince kırmızı görücem diye tırsıyorum ay ne zormuş tövbe yarabbim şu pat diye hamile kalanlara imreniyorum valla kız

Al bendende o kadar. Yok canım evde test yok zaten yok yok gelmesinler gelmesinler

Bende 17 martta gobekten igne yaptirdim dunden belimde ve kasiklarimda agrilar var adet olacak mis gibiyim hareket edemihorum benim gibi olan varmi acaba

canım senin bu değerler hakkında filan bilgin varmı,konuya hakimmisin gülüm
canım az cok bılıyorum bende aşılama yaptrdm gecen ay tutmadı ama sadece 5 in uzerınde cıksın hamılelık var senın maşşallah 100lerdeee daha ne olsun Allah bagıslasın ınsallah ssaglıklı gebelıktırr ıkı gune bır kana bakıyolar ve ıkı katına cıkaarsa saglıklı dıyolar

Merhaba arkadaşlar. Bende geçen ay menogon+ovitrelle kullandım.Kullandığım ay gebelik olmadı. Ama doktorum 3 ay etki eder menogon' dedi.Siz menogon kullandıktan ne zaman yani kaç ay sonra gebe kaldınız?

Gelen giden var mı canım ?

Bende 17 martta gobekten igne yaptirdim dunden belimde ve kasiklarimda agrilar var adet olacak mis gibiyim hareket edemihorum benim gibi olan varmi acaba
Canım bende 16 martta oldum iğnemi bende bel agrısı yok sadece pazar gününden beri adet olucakmışım gibi kasıklarda agrı olup geçiyo ama özellikle sag kasığımı öksürürken falan daha çok hissediyorum batma denen şey galiba o , bakalım hayırlısı sabah test yapıcam

Gelen giden var mı canım ?
Çok şükür şimdilik bişey yok canım arada agrı girip geri geçiyo ama sanki sag kasıgım sola göre biraz şiş gibi belirgin geldi gözüme wc de acaba diyorum zaten yumurtam sagda oluştu çatladı ogünden beri sagda öksürürken falan bişey hissediyorum batmamı desem agrımı adlandıramıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…