Merhaba kızlar ovitrelle iğnesi vurulalı 13 gün oldu. Bugün test yaptım erken gebelik testinde silik bir şekilde 2 çizgi çıktı. Bu ay tüplerime basılmıştı. Sizce hamilemiyim? Adetime 3 gün var
eğer gebeliğin en başındaysanız geç döllenme de olabilirbu onuda hiçbir fikrim yok. şimdi doktorumla görüştüm hala sağlıksız gebelikten şüphelendiğini söyledi.
Günaydın canım :)yerinde bir karar olmuş :)ben de karar verdim pazar günü evde idrar, pazartesi de kan testi yaptiricam 15 ve 16. gün oluyor iğneden itibaren... tabi adet olmazsam
inşallah geç döllenme olmuştur canım ya çok sağoleğer gebeliğin en başındaysanız geç döllenme de olabilir
hatta az önce bi arkadaşım var işyerinde onunla konuştuk onun da 1 yaşında kızı varinşallah geç döllenme olmuştur canım ya çok sağol
ya sana çok çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattın gerçekten. seninde artar inşallah değerin sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağına :)hatta az önce bi arkadaşım var işyerinde onunla konuştuk onun da 1 yaşında kızı var
ilk ne zaman baktın kanda kaç çıktı falan derken o anlattı
aynen senin gibiymiş değerleri dr.sağlıksız gebelik falan demiş ama kendisi geç döllenme diye beklemiş gitmemiş tekrar dr a sonra düzelmiş geç döllenme olduğu için... bebek dr hesabına göre 40 hafta üstü görünürken normlde geç döllenme olduğu için 38 hafta içinde sezeryan olmuş :)
yani böyle durumlar da var hemen üzülmek yok :)
amin canım inşallah :)ya sana çok çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattın gerçekten. seninde artar inşallah değerin sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağına :)
için rahat olsun bence :)ya sana çok çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattın gerçekten.
seninde artar inşallah değerin sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağına :)
yaaaa inşallah :)))) çok mutlu oldummmamin canım inşallah :)
hatta bak geçen hafta eğitimde bir arkadaş vardı o da hep düşük değerle gitmiş normlade kızın 7 haftayı geçmesi lazım ama 4 hafta yeni dolmuş ondan sonra adet görmüş bir arkdaşın değeri ondan yüksekti :)
sakın umutsuz olma kötü düşünme adet gününde birdaha verirsin bak inşallah pozitif çıkıcak seninn :))için rahat olsun bence :)
benim değer artmaz herlade ya umut sıfır
inşallah canım senin değerde öyledir :)))yaaaa inşallah :)))) çok mutlu oldummm
inşallah senin dediğin gibi olur :)sakın umutsuz olma kötü düşünme adet gününde birdaha verirsin bak inşallah pozitif çıkıcak seninn :))
Yükselen varmı acaba değeri benim gibi düşük oluptasakın umutsuz olma kötü düşünme adet gününde birdaha verirsin bak inşallah pozitif çıkıcak seninn :))
canm döllenip yerleşmesi 4 gün civarı sürüyo zaten. ee yerleşcekde daha hormon salgılıcak anladınmı sen erken davranma zamanını bekle öyle yaptır. hele ki çatladı dediyse çok güzel işte. ben çatladığını bilmiyodum kontrole çağırmamıştı mesela. biliyorum beklemek zor ama sen 15. günden önce verme bence kaninşallah senin dediğin gibi olur :)
şimdi düşünüyorum da geçen hafta pazartesi iğnryi oldum yine geçen hafta cuma kontrole gittim yumurtalar çatlamış dedi :)
sonuçta 4-5 gün geçti çatlayalı olsa da erken daha di mi çıkmaz belki haftaya yükselir di mi
hangi sayfada hatırlamıyorum ama var 5-6 gibi bir değerden doğuma giden dur bi bakıyım bulabilirsem linkini atıyım sana :)Yükselen varmı acaba değeri benim gibi düşük olupta
özel mesajla link atamadım direk mesajı kopyaladım (başka siteden aldığım için buraya atamıyorum) bak dikkatli oku adet gününde 6.5 çıkmış gerisini sen düşün.Yükselen varmı acaba değeri benim gibi düşük olupta
adetimi bekliycem artık vermem kan yacanm döllenip yerleşmesi 4 gün civarı sürüyo zaten. ee yerleşcekde daha hormon salgılıcak anladınmı sen erken davranma zamanını bekle öyle yaptır. hele ki çatladı dediyse çok güzel işte. ben çatladığını bilmiyodum kontrole çağırmamıştı mesela. biliyorum beklemek zor ama sen 15. günden önce verme bence kan
okudum tüm yazdıklarını canım cok saol bende öyle düşünüyorum ama işte kendi kendini teselli etmek gibi oluyorcanm döllenip yerleşmesi 4 gün civarı sürüyo zaten. ee yerleşcekde daha hormon salgılıcak anladınmı sen erken davranma zamanını bekle öyle yaptır. hele ki çatladı dediyse çok güzel işte. ben çatladığını bilmiyodum kontrole çağırmamıştı mesela. biliyorum beklemek zor ama sen 15. günden önce verme bence kan
Günaydın canım :)yerinde bir karar olmuş :)
ben de dün verdim 5.58 çıkmış ama fazla erken verdim yine :)))))
daha 11 gün var adetim e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?