Tebrik ederim. Darısı tüm isteyenlerin başına. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Pko lu musun?
bende 15 aylık evliyim.hiç korunmadık bu ay ilk çatlatma iğnem.daha önce iki kez klomen kullandım ama hiç yumurta takibi yapalım demedi doktor bu ayki baktı 3 yumurtam varmış ilişki de denedik.8 güne kadar pozitif ti .iğnenin etkisiyle tabi.10. gün yaptım negatif.ama ilk idrar değil tabi sabah erkenden yapamadım.şimdi bekliyorum.adetim 1 temmuz en geç 2 sine olmam gerek.hayırlısı. ama 10.güne negatif görünce çok üzüldüm dün. hiç uyuyamadım. bizde hiç sorun yok ikimizde de.sınav veriyoruz işteCanim ben nisan 22 doktora gittim yumurtalar zayif dedi 3 yumurtam vardı klomen verdi kullandm bitti mayıs 3 cat ignesi yaptir dedi o aksam yaptirdim mayis 19 adet oldum yani tutmadi doktor tekrar gel dedi rahatsizlandim gidemedim kaldi oyle bu ay adet olunca gidecektim gerek kalmadı rabbim tam ikinci yilimizda sürpriz yapti bize cok sükür arkadaslar ignenin etkisi gcmistir diyor olacak iste vakti zamani gelmis demek esimde sayi.dusuklugu var benim de tek tüpm kapalı rabbim ol diyince ne olursa olsun oluyor sabır ve dua cok önemli canim
Sabır ve dua cok önemli canmbende 15 aylık evliyim.hiç korunmadık bu ay ilk çatlatma iğnem.daha önce iki kez klomen kullandım ama hiç yumurta takibi yapalım demedi doktor bu ayki baktı 3 yumurtam varmış ilişki de denedik.8 güne kadar pozitif ti .iğnenin etkisiyle tabi.10. gün yaptım negatif.ama ilk idrar değil tabi sabah erkenden yapamadım.şimdi bekliyorum.adetim 1 temmuz en geç 2 sine olmam gerek.hayırlısı. ama 10.güne negatif görünce çok üzüldüm dün. hiç uyuyamadım. bizde hiç sorun yok ikimizde de.sınav veriyoruz işte
bana da bazen öle oluyor yeter artık diyorum da canım aşılma yaptırmayı düşünmüyormusun ?Kizlar ignenin 16.gunu adet oldum bu ay da olmadi tedaviyi birakiyorum yeter artik cok skldm akisina birakicam bundan sonra
Bilmiyorum bazen kışa kadar bekleyim olmasa direk tup bebege gideyim diye dusunuyorum bazende bayramdan sonra asilama yaptrayim diye dusunuyorum karar veremedim sence nasil yapsam canim?bana da bazen öle oluyor yeter artık diyorum da canım aşılma yaptırmayı düşünmüyormusun ?
Canım ben de 21 inde oldum iğne. Ama şu anda iğnenin etkisi bitmemiş olabilir sonuç yanıltabilir diye düşünüyorum. Ben bayram dönüşü bekleyeyim diye düşündüm zaten adetim anca gecikmiş olacak.Günaydın kızlar. Bişey soracağım. 21 iğne 22 ilişkiydi bizim bu ay. pazar günü de adet olmam gereke tarih yani 3 günüm var. fakat bayram tatili olacağı için açık yer de bulamam. Acaba bugün kan versem doğru sonucu alabilme ihtimalim nedir? Yani negatif ya da pozitif?
Darısı bizim başımıza canım benim ya :)Arkadaslar ben sadece umutsuzluga kapilmamaniz icin hikayemi yazıyorum.yıllardır pko hastasiyim.kendimi bildim bileli adetlerim hep düzensiz.bu yüzden de evlenince hic korunmadik ve tabiki uzun sure 3 yila yakin hamile kalamadim.doğum kontrol haplari baska ilaclar rahim filmleri klomen ve yumurta takibi gibi bi sürü şey.tabi sonuç sifir.gobekten igne arti çatlama ignesinide tam dört ay denedik olmadi.artık bizde psikoloji gayeet bozulmustu.yeter artik birakalim biraz gitmicem doktora dedim ve sonraki ay olduuu:)) simdi 3 yaşında güzeller güzeli bir kizim var.yani kisacasi bazen umutsuzlukta dibe vuruyosunuz ama hayatda surprizlerle dolu ve herseyin bir zamani var inanin yeter
Canım ben de 21 inde oldum iğne. Ama şu anda iğnenin etkisi bitmemiş olabilir sonuç yanıltabilir diye düşünüyorum. Ben bayram dönüşü bekleyeyim diye düşündüm zaten adetim anca gecikmiş olacak.
Canım naptın olmadı yaptırdın mı tahlil ?işte benim gecikme demek pzt demek. O gün de sağlık ocağı vs hep yarım gün. Zaten tatil yerinde olacağım bulamam. Of heyecan yaptım. Böyle arada ateş basıyor. Aşırı gazım var. Ara ara kasıklarım ağrıyor. Bi de 2 gündür midem yanıyor.
Belirti mi değil mi onu da bilmiyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
yaptırmadım. yarın yaptırayım diyorum kan tahlili ama bilmiyorum ya yüksek değer çıkıp sonra hamile değil çıkarsa ya iğnenin etkisiyse bilemedim. kafamda deli sorularCanım naptın olmadı yaptırdın mı tahlil ?
Canım yaptır bakalım doktorun anlar diye tahmin ediyorum çıkan sonuçtanyaptırmadım. yarın yaptırayım diyorum kan tahlili ama bilmiyorum ya yüksek değer çıkıp sonra hamile değil çıkarsa ya iğnenin etkisiyse bilemedim. kafamda deli sorular((
Canım aynı belirtiler bende de var 23 haziranda oldum bende iğnemi ve sabırsızlanıyorum test için ama çok erken daha acaba o belirtiler iğnenin etkisimi yoksa gerçekten pozitifi görücekmiyizişte benim gecikme demek pzt demek. O gün de sağlık ocağı vs hep yarım gün. Zaten tatil yerinde olacağım bulamam. Of heyecan yaptım. Böyle arada ateş basıyor. Aşırı gazım var. Ara ara kasıklarım ağrıyor. Bi de 2 gündür midem yanıyor.
Belirti mi değil mi onu da bilmiyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Hemen yaz sonucu cok merak ettim hadi inşallahdayanamadım. Az önce gittim kan verdim :))))))
Tabii ki adetim 3 gün gecikti diye yalan söyledim.
Rabbim hayırlısını nasip etsin yaaa...
Bu duyguyu çok iyi biliyorum hayal kırıklığı moral bozukluğu vs.ama herseyin bi zamanı var buna inan sadece ve bugunde cok mübarek bi gün dua ettutmamış bayanlar. 0,8 çıktı sonuç
Bu duyguyu çok iyi biliyorum hayal kırıklığı moral bozukluğu vs.ama herseyin bi zamanı var buna inan sadece ve bugunde cok mübarek bi gün dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?