Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Aynen belki buda bizim imtihanimizdir sabredecegiz sabirdan sonra hersey guzel olacaktir buna eminim

Kizlarrr biraz alakasiz olacak ama ben bugun ruyamda tekrardan evlendigimi goruyordum uzerimde bembeyaz bi gelinlik vardi birde altin gordum anlamina baktim bebek ve mujdeli bi haber demekmis bianda icime bi umut dogdu test yapasim geldi ama yine korkuyorum negatif gormekten boyle bisey yasayan varmi acaba daha once yada benzer ruyalar gorup hamile oldugunu ogrenen

Kızlar 17 haziranda catlatma iğne mi olmuştum.Bugun test yaptın negatif.ignenin etkisi gecmismidir?göğüs uclarim çok ağrıyor.normalde hiç agrimaz iğneden desem negatif çıktı artık geçmiş olması lazım degilmi

Canim bende bu tarz ruya gormustum.hemen anlamina bakmistim bebekle mujdelenecegi anlami vardi.cok sevinmistim.gerci ruya tabirlerinede ne kadar itibar etmek gerekir bilemiyorum.ama sonucc olumsuzzz.olsun bekeleyelim bi gunu vakti vardir elbet.

Canim bende bu tarz ruya gormustum.hemen anlamina bakmistim bebekle mujdelenecegi anlami vardi.cok sevinmistim.gerci ruya tabirlerinede ne kadar itibar etmek gerekir bilemiyorum.ama sonucc olumsuzzz.olsun bekeleyelim bi gunu vakti vardir elbet.
Hmm bikac tanidigim varda boyle ruyalar gorup hamile oldugunu ogrenen bende umutlandim iste

Zehra candan iltemur hocamızın büyük ilgi ve birikimleri ile ilk denememizde tüp bebek tedavisi pozitif sonuçlandı ve 2 aylık hamileyim. Teşekkürler turgut özal hastanesi...

Zehra candan iltemur hocamızın büyük ilgi ve birikimleri ile ilk denememizde tüp bebek tedavisi pozitif sonuçlandı ve 2 aylık hamileyim. Teşekkürler turgut özal hastanesi...
Mrb canım tüp bebek sürecini anlatirmisin bana.kas senelik evlisin ne kadardır bebek istiyorsun. Ne tür bir tedavi uygulandı sorun kimdeydi

CAnım merhaba,
yeniyim burda ama sanırım seninle aynıyım. 15nde yptırdım bende çatlatma iğnesini bugün yani 12.gün idrarda negatif çıktı ama kasık ağrısı ve göğüs uçlarım çok berbat durumda. sen ne yaptın test yapabildinmi umut varmıdır acaba

Bende umutsuzun sanırım bu ayda olması diyorum ama 14.gün idrarda negatif görupte 16.gün kanda pozitif görenleri görünce umitleniyorum iğne olduktan 36 saat sonra ilişkiye girdik desek döllenme olsa bile rahme 10 günde yerlesiyormus idrarda pozitif çıkması için biraz beklemek gerek sanırım.

Psikojim o kadar berbat ki dünya yıkıldı altında kaldım sanki.hayatta herşeyi tirmayalarak kazandım.sanırım bebegim de öyle olacak.

bide öle bi belirtiler varki piskolojik desem bunca ağrı sadece piskolojik olamazmış gibi öğüs uçlarını elleyemiyorum bile.
anlamadım ki vardır hakkımızda bi hayır ama bugn negatifi görünce benmde sinirlerim bozuldu

canım 6 yıllık evliyim ben. eşimde de bende de hiç sorun yok öyleki aşılama istememe rağmen doktorum yapmadı bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum sadece ama 36 saa içinde ilişkiye giremedim. sonrasında denedim şimdi kasıklarımda ağrılar özellikle sağ kasığım bugün göğüs ucunda dokunulmaması gibi şikayetlerim var ama test yaptım negatif çıktı bilmiyorum ki değişir mi acaba

merhaba canım. öncelikle çok stres oluturulabilecek karmaşık bir durumda idim. yıllarca çocuk sahibi olmak istedik eşimle ama doğal bir şekilde gebe kalamadım. bu psikoloji içinde iken eşimin uzun araştırmaları sonucu turgut özal hastanesinde candan iltemur hocamıza ilk muayeneye gittik. sağolsun daha ilk günde ki ilgi ve alakası sayesinde bende umutlar yeşerdi ve tedaviye başladık. reglin 3. gününde süreç başlıyor ve isimleri malum olan iğneleri kullanmaya başlıyorsun. eşin ve doktorun bü süreçte yanında olmazsa gerçekten atlatılması zor bir süreç olurdu benim için. yumurtalar gerekli sayıya ulaştığında ilk yumurta toplama ikinci ise eşinden alınan spermle transfer olmak üzere iki işlemden geçiyorsun ve bitmek bilmeyen on iki gün sonu gebe kaldığını öğreniyorsun canım. seninde yoksa olur inşallah tabi.

Tup bebek uygulamasindan sonra 12.gunmu ogreniliyor gebe kalip kalinmadigi?erken diilmi? Cok sevindim ama sizin adinizaa.Rabbim saglik sihhat versinn

Slm kızlar. 21 Haziran'da çatlatma iğnesi oldu. 1yılı aşkındır bebeğim olmuyor yapılan testler rahim filmleri derken sadece prolaktin yüksekliği tespit edildi. Onu da dostinex ile kontrol altına alıyoruz. Yaşım 30. İlk defa bu ay çatlatma iğnesi denedik. Çok merak ediyorum olacak mı diye ama aylar yıllar geçtikçe umudumu kaybediyorum Allah kimseyi bebeksiz bırakmasın inşallah hayırlı haberleri alalım hepimiz en kısa zamanda. Bu arada ne Zaman test yapsam iyi olur acaba doktorum adet gecikmesini bekle diyor ama ona da daha çok var :) Nasıl dayanacağım bilmiyorum hayırlısı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…