Hani bana iğneyi verdi ya vuruldum gün verdi cumartesi gel dedi gittim catlamamisti işte sonra saliya gün verdi ama cumartesi pazar çok kasiklarim ağrıdı ve leke geldi salı günü gidince söyledim yumurtan catlamistir dedi gerçekten bi baktı yumurtaların ikisi de çatlamış dedi öyle yani canm aslında sanada bakması lazimdi
Olabilir canım yaaaa olsun hayırlısı olsun inşallah İstanbul da mı yasiyosunBenim yumurtama iyi dedi canım kendisi çatlamak üzere ama her ihtimale karşı iğneyi yapalım dedi ondan olabilir
Olabilir canım yaaaa olsun hayırlısı olsun inşallah İstanbul da mı yasiyosun
Bende İstanbul canimEvet tatlım İstanbul sen?
Bende İstanbul canim
Ya canım normalde iğnenin 14. Günü idrarda belli olur diyorlar ama ne bilm pek emin olamadm benm 11. Günüm su an salı günü 14 oluyo işte . Ama ben cumayi bekliycem canım o gün adet olmazsam yapcam test hayal kırıklığından korkuyorumUmarım hamileyiZdir. Test neden yapmıyorsun idrar ?
Adet günü geçmeden belli olmuyor mu kaç gün olmuştu senin çatlama iğnesi olalı
13 yasa 14 günde kesin çıkar ben 14.gunumde ogrendimYa canım normalde iğnenin 14. Günü idrarda belli olur diyorlar ama ne bilm pek emin olamadm benm 11. Günüm su an salı günü 14 oluyo işte . Ama ben cumayi bekliycem canım o gün adet olmazsam yapcam test hayal kırıklığından korkuyorum
13 yasa 14 günde kesin çıkar ben 14.gunumde ogrendim
13 yasa 14 günde kesin çıkar ben 14.gunumde ogrendim
Canım yaaaa Allah anneli babalı büyütsün inşallah sende hangi belirtiler vardi anlat nolur olcem meraktan13 yasa 14 günde kesin çıkar ben 14.gunumde ogrendim
Goguslerim deki hassasiyetten anlamıştım ben .ayrıca ben de çok meraklı olduğum için 4.günden itibaren gebelik testi yapmıştım.9.güne kadar ilaç etkisiyle pozitifti sonrasında da 13.güne kadar negatifti gördüm dedim ki olmadı bu ayda 14 günü bir baktım pozitif. Kasık agrin olur batar ince ince göğüslerinin ucu çok hassas olnustuCanım yaaaa Allah anneli babalı büyütsün inşallah sende hangi belirtiler vardi anlat nolur olcem meraktan
Önce erken gebelik testi almıştım ons pzotif gorunce kan verdimKanda mı baktırdın sen peki
Anlıyorum canım bak bendeki belirti su göğüslerim de hiç bi hareket yok normalde catlatma iğnesi vurulanlarda çok kaşık ağrısı olurmuş hep öyle okudum ama bnde sadece yumurta catlayinca ağrı oldu velhasıl kelam catlamadan bi kaç gün sonra karnım ara sıra ağrıyo dün akşam velinin sağ tarafı kasılır gbi oldu ve akintim çok inşallahvardir yaaaGoguslerim deki hassasiyetten anlamıştım ben .ayrıca ben de çok meraklı olduğum için 4.günden itibaren gebelik testi yapmıştım.9.güne kadar ilaç etkisiyle pozitifti sonrasında da 13.güne kadar negatifti gördüm dedim ki olmadı bu ayda 14 günü bir baktım pozitif. Kasık agrin olur batar ince ince göğüslerinin ucu çok hassas olnustu
Kacinci gün bugünAnlıyorum canım bak bendeki belirti su göğüslerim de hiç bi hareket yok normalde catlatma iğnesi vurulanlarda çok kaşık ağrısı olurmuş hep öyle okudum ama bnde sadece yumurta catlayinca ağrı oldu velhasıl kelam catlamadan bi kaç gün sonra karnım ara sıra ağrıyo dün akşam velinin sağ tarafı kasılır gbi oldu ve akintim çok inşallahvardir yaaa
11. Günüm canımKacinci gün bugün
Çıkmaz daha 14.gün kesin sonuç verir erken gebelik testi yap o daha hassas oluyor11. Günüm canım
Erken gebelik testi kaç para canım hani normaller 5 lira falan ya ona göre alım erken gebelik testi hiç almadmÇıkmaz daha 14.gün kesin sonuç verir erken gebelik testi yap o daha hassas oluyor
Var oluyor biraz canım 12.güne kadar negatifti 13. Günü ben yapmadım 14 u bekledim kesin olsun diyeCanım 13 negatif ertesi gün pozitif miydi Ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Akıntın var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?