Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar az önce Regl oldum yedik kırmızı kartı bu ay da hayırlısı Rabbim ne Zaman kısmet ederse o Zaman olcak yarın yine doktor yolları gözüktü

Benim iğneden sonraki 19 gun bugün erken idrar testi yaptım hafif silik çıktı ama çizgi vardı hemen gidip kan testi yaptım çıktı çok şükür darısı size insallah
hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..

Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin bebişini rabbim bana ve bekleyen herkese nasip etsin benimde 12.günüm bugün bu hafta kontrolum var bakalım korkuyorum ama hayırlısı

Ben de bu sabah adet oldum canm yaa olmadı yani zamani gelmedi demek ki daha soğan suyunu nasil hazirliyodun canm yazar mısın

Ben de bu sabah adet oldum canm yaa olmadı yani zamani gelmedi demek ki daha soğan suyunu nasil hazirliyodun canm yazar mısın
rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah soğan suyunu sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce içiyordum 2 su bardağı su kaynatıyordum su kaynayınca 1 adet soğanı dörde bölüm 5 dakika biçiriyor sonrada soğutmaya bırakıyordum ılıyınca içiyordum canım

Kizlar merhaba benm bugun catlatma ignemin 18.gunu idrar testi yaptim negatif bat 10nunda doktora gittim kasintim var diye kan tahlili yapalim oyle veriyim dedi yarn saglik ocaginda kan tahlilimi yaptircm hayirlisi olsn cok uzuldm yaa elim kolum kalkmiyo hc bsye suan

Allah razi olsun canm çok teşekkürler

Kizlar bende 4 yillik evliyim.bu ay doktorum klomn kullandirdi ve adetimim 12.gunu ignemi vurdu yani 2 agustosta igne vuruldum.bugun ayin 15 acaba yapsam cikarmi.arada sag kasikta batma oluyor ve karnim bir haftadir sis.

Eczaneden alınan testlerde hemen gözükmüyor. Yok diye üzülmeyin. Ben 2011 de bu yöntemle hamile kaldım. Doktorun test yap dediği gün idrar testi yaptım negatifti. Kan tahlili pozitif çıkmıştı. 14. gün.

Kızlar yarın sabah choriomon 5000 mg iğne olucam kalcadan iki doz acaba tek siringada mi karistirilacak ?

Tamam canım ben de o şekilde yaptırayım yarın sen ne zaman oldun ?

canm banada nisanda pregnyl 5000 iki tane verilmişti ama iki şırıngada farklı taraflardan vurulmuştum.
Hemşire ikisini birleştirip vurdu tek suyla iki ilaç karıştırdı hiç karışmadım o biliyodu demekki beklemeye geçtim bakalım hayırlısı olsun senin durumun nasıl oldu sonuç ? Hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…