- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
Kizlar benimde bugün13 günüm ama bütün gece soltarafimin agrisindan uyuyamadim halada devam ediyo böyle olan varmiydi
Geç döllenme olabilir canım benimki iğneden 3 gün sonra çatladı. O yüzden 14.günü bekle bence.. idrarda geçmemiş olabilir.Kızlar çatlatma iğnemden sonra 12.gündü bugün sabah test yaptım yine tek çizgipozitif olma ihtimali var mı ki hala moralim çooookkk bozuldu ((((
İnşallah Can'ım yarın yapmayacağım test 14.günü bekleyeyim hayırlısı olsun artıkGeç döllenme olabilir canım benimki iğneden 3 gün sonra çatladı. O yüzden 14.günü bekle bence.. idrarda geçmemiş olabilir.
Agrin filan varmı senin benim sol tarafım agriyorda sendede varmı benimde13 bugunKızlar çatlatma iğnemden sonra 12.gündü bugün sabah test yaptım yine tek çizgipozitif olma ihtimali var mı ki hala moralim çooookkk bozuldu ((((
Maalesef bugün tekrar test yaptırdım 2 çıktı Vazgeçmiştim ama 1 ay ara verip 3. Aşılamayı denemek istiyorum13. gün tekrar yaptır katlamissa olmuştur canım
Canım ne Ağrı var ne birşey hiç bir belirti de yok sadece iğneden sonra 3 4 gün Ağrım oldu o kadarAgrin filan varmı senin benim sol tarafım agriyorda sendede varmı benimde13 bugun
Canım en yakın Zamanda kavuşursun inşallah bebeğineMaalesef bugün tekrar test yaptırdım 2 çıktı Vazgeçmiştim ama 1 ay ara verip 3. Aşılamayı denemek istiyorum
Yaptinmi yeniden test canim valla ben korkuyorum yapmayaCanım ne Ağrı var ne birşey hiç bir belirti de yok sadece iğneden sonra 3 4 gün Ağrım oldu o kadar
Yapmadım yarın yapacağım ama hiç ümidim yokYaptinmi yeniden test canim valla ben korkuyorum yapmaya
Bugün 14 oldu ama adet tarihimede bir hafta var o yuzden yapmicam nasipte ne varsa o olsun inşaallahYapmadım yarın yapacağım ama hiç ümidim yokinşallah bebeğin seninledir canım ya sen yapacak mısın test?
Canım belli olmazki daha inşallah vardır dur bakalım sıkma canınısabah tahlil yaptırdım kızlar iğneden sonra 8. gün progesteron 11,3
hcg 3,72 çıkmış hcg sıfırlanmış nerdeyse sanırım olmadı
Günaydın canım. aynı durum şuan bende de var çatlatma iğnesinin 14. günü adetime 2 gün var ama karnım şuan adet olcakmış gibi ağrıyo kesin adet olcamGünaydın kızlar bata 3 gün daha var bugün çatlatma iğnesinin 14.günü adet olmamışım daha gece yatarken adet olacakmışım gibi Ağrı'm vardı ama test yapamadım sabah korkumdan nedense aşırı ümitsizim(12.gün negatif çıkan test de var tabi ) inşallah herkesten güzel haberler alırız
Canım ben uzun zamandır tedavi görüyorum büyük bir sıkıntı yoksa ve yumurtaların klomene yanıt veriyorsa biraz daha dene şansını bence. zaten klomeni 6 aydan sonra kullandırtmıyor doktorlar hatta benimki her ay üst üste de kullandırmamıştı yararları yanında zararları da var çünkü. Ben bu ay aşılamaya geçecektim. Puregon iğne başladık 300 lük göbekten yapıyorsun klomen yerine yumurtaları iğne ile büyütüyorsun yani sonra çatlatma iğnem vuruldu. Aşılama istedim ama bu ay da bekleyelim dedi. Bakalım bu ay da olmadıysa önümüzdeki ay aşılamaya geçeceğim ben ama benim 1,5 yıl oldu artık bebek bekleyeliBiz geçen ay başladık ilaçla tedaviye bir kere klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi ama iki, üçü denemeden aşılamamı yaptırsam diyorum, niyeyse hep ümitsizlik yaşıyorum olmayacak gibi
Acaba diyorum kan tahlili versem mi bugün ? varsa da yoksa da çıkar artık bugünCanım ben uzun zamandır tedavi görüyorum büyük bir sıkıntı yoksa ve yumurtaların klomene yanıt veriyorsa biraz daha dene şansını bence. zaten klomeni 6 aydan sonra kullandırtmıyor doktorlar hatta benimki her ay üst üste de kullandırmamıştı yararları yanında zararları da var çünkü. Ben bu ay aşılamaya geçecektim. Puregon iğne başladık 300 lük göbekten yapıyorsun klomen yerine yumurtaları iğne ile büyütüyorsun yani sonra çatlatma iğnem vuruldu. Aşılama istedim ama bu ay da bekleyelim dedi. Bakalım bu ay da olmadıysa önümüzdeki ay aşılamaya geçeceğim ben ama benim 1,5 yıl oldu artık bebek bekleyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?