Bende 1,5 yıldır istiyorum canım doktor bi sorun yok dedi zaten eşimde de bende de. ki ben daha önce hiç korunmadım doğum kontrol hapı kullandıysan o yüzden diyolar ama hiç kullanmadım. 3 yıllık evliyim bende başlangıçta hiç beklemeseydim diyorum ama kısmet bu işler belki o zaman da olmayacaktı.Canım ben uzun zamandır tedavi görüyorum büyük bir sıkıntı yoksa ve yumurtaların klomene yanıt veriyorsa biraz daha dene şansını bence. zaten klomeni 6 aydan sonra kullandırtmıyor doktorlar hatta benimki her ay üst üste de kullandırmamıştı yararları yanında zararları da var çünkü. Ben bu ay aşılamaya geçecektim. Puregon iğne başladık 300 lük göbekten yapıyorsun klomen yerine yumurtaları iğne ile büyütüyorsun yani sonra çatlatma iğnem vuruldu. Aşılama istedim ama bu ay da bekleyelim dedi. Bakalım bu ay da olmadıysa önümüzdeki ay aşılamaya geçeceğim ben ama benim 1,5 yıl oldu artık bebek bekleyeli
Çatlatma iğnesinden sonra 14 gün geçti ama onun belli bi günü mü var yani kaç gün geçmesi lazım çünkü hep adetime daha var test mi yapsam filan diyenler olmuş. benimde bugün karnım çok ağrıyo adet ağırısı ama hissediyorum hamile olupta bu şekilde ağrı çeken oldu mu ? Üstüne hasta oldum filan diyolar merak ediyorum aynı normal adet mi görülüyo.Bende 1,5 yıldır istiyorum canım doktor bi sorun yok dedi zaten eşimde de bende de. ki ben daha önce hiç korunmadım doğum kontrol hapı kullandıysan o yüzden diyolar ama hiç kullanmadım. 3 yıllık evliyim bende başlangıçta hiç beklemeseydim diyorum ama kısmet bu işler belki o zaman da olmayacaktı.
Canım genelde iğneden 14 gün sonra adet olunuyor. O yüzden herkes iğne vurulduğu ay bir iğne gününü bir de adet gününü takip ediyor . İlaçlardan dolayı yumurtalar erken büyüdüğü için adet günü öne çekiliyor birazÇatlatma iğnesinden sonra 14 gün geçti ama onun belli bi günü mü var yani kaç gün geçmesi lazım çünkü hep adetime daha var test mi yapsam filan diyenler olmuş. benimde bugün karnım çok ağrıyo adet ağırısı ama hissediyorum hamile olupta bu şekilde ağrı çeken oldu mu ? Üstüne hasta oldum filan diyolar merak ediyorum aynı normal adet mi görülüyo.
Ama istisnai durumlar da var galiba hepimizin kafası karışık :) benim de 14.gün Ağrı var ama adet yok bakalım :)Canım genelde iğneden 14 gün sonra adet olunuyor. O yüzden herkes iğne vurulduğu ay bir iğne gününü bir de adet gününü takip ediyor . İlaçlardan dolayı yumurtalar erken büyüdüğü için adet günü öne çekiliyor biraz
aynen aynen:) ama adet ağrısı gibi benim seninde mi öyleAma istisnai durumlar da var galiba hepimizin kafası karışık :) benim de 14.gün Ağrı var ama adet yok bakalım :)
Aynen öyle Can'ım benim :)aynen aynen:) ama adet ağrısı gibi benim seninde mi öyle
haklısın canım onu yapabildiysen ne güzel. ben yapamıyorum bir türlü kafamdan atamıyorum. yeni katıldım aranıza belki ondan. çok yıprandım 1,5 yıldır her ay aynı hüsranı yaşamaktanBen geçen ay çatlatma iğnemden 19 gün sonra adet olmuştum. Normal adet süremide 3 gün geçmişti. Heveslenmiştim kaç tane gebelik testi yaptım kan tahlili verdim negatif. Bu ay 2. Ayım çocuk denemede. Ama şunu farkettim umutlanıp streslendikçe ve sonucu negatif gördükçe insan yıpranıyor. En güzeli kafanızı oraya adapte etmemek. Adetinizin haftasını geçmesini beklemek. Ben bu ay kendimi roman kitaplarına verdim kafamı dağıtmak için. Allah doğru zamanda bize melek yollayacktır eminim
ayyy hadi inşallah ikimizde hasta olmayız yaa karnım ağrıdıkça yine olmadı diyorum ama gelmedi.Aynen öyle Can'ım benim :)
Bugün mü adrt olman gerekiyodu canım normalde .bende senle aynıyım suan ya ama bemim karnım hala adet olacakmısım gibi agrıyo senin devam ediyo mu sanki gelcek gibiStresten midir nedir midem de bulanmaya başladı iştah kapandı acayip gerildimtest de yaptırmaya cesaret edemiyorum offf
evet canım iğneye göre bugün 14.gün ama adet tarihime göre 3 gün var ağrım devam ediyor. ama adet olmadım keşke olmasak da çift çizgi görsek biz de :/Bugün mü adrt olman gerekiyodu canım normalde .bende senle aynıyım suan ya ama bemim karnım hala adet olacakmısım gibi agrıyo senin devam ediyo mu sanki gelcek gibi
İnsallah insallahh Durumumuz suan aynı resmen progestan verdi mi sanaevet canım iğneye göre bugün 14.gün ama adet tarihime göre 3 gün var ağrım devam ediyor. ama adet olmadım keşke olmasak da çift çizgi görsek biz de :/
Test yaparsan haber et mutlaka:) benimde adetime iki gün var işte bugün iğnein 14. Günü ama agrı beni korkutuyo aynı adetmişim gibi agrıyoİnsallah insallahh Durumumuz suan aynı resmen progestan verdi mi sana
tahmin edebiliyorum bende iki gün sonra adet olcam iğneden sonraki 14. Gün ama şindden test yapmak istiyorumyazmiycam diye çok direndim ama cıks olmadıklomenle 2. ayım, geçen ay tek yumurtayla bişey olmadı. bu ay 2 yumurta gördü doktorum 16,5mm ve 19mm ve pazartesi günü çatlatma iğnemi oldum, yarın kontrol edecek çatlama oldu mu diye. beklemek çok stresli oluyor
Tahm
tahmin edebiliyorum bende iki gün sonra adet olcam iğneden sonraki 14. Gün ama şindden test yapmak istiyorum
ben de dün yaptırdım daha 9. günde 3,72 çıktı evde test yaptım meraktan onda da çok silik çıktı bu günden sonra evde testle devam edicem bakalımben geçen ay 12.gün yaptırmıştım, 3,52 gibi bir sonuç çıkmıştı ah ne umutluydum belki yükselir diyeiğneden sonra 14. günde kanda çıkar ama yaptırabilirsiniz bence.
ben de dün yaptırdım daha 9. günde 3,72 çıktı evde test yaptım meraktan onda da çok silik çıktı bu günden sonra evde testle devam edicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?