- 8 Aralık 2013
- 460
- 141
- 103
Hamile kalmakta adet olmay gibi aynı diyorlar agırlar felan oluyormuş aynı hiç sıkmayım canınızı bence belkide hamilesiniz
All
Allah tum isteyenlere icinde bizlerede nasip etsin..beklemek zor ve cok yipratici umarim bu ay mutlu haberler paylasiriz hepimiz..gecen pazartrsi igne olmustum bakalim ne olacak..
Insallah inşallah allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin...yarın adet günüm.ve iğnenin 13.cu günü.kafayı takmak istemiyorum ama elde degilki hele birde ilaç tedavisi olunca bekliyor insanO yumurtanın rahme yerleştiginden olurmuş öyle
Kaçgün sonra adet oluyoruz acaba geçen ay oldumuz tarihtemi oluyoruz acabaInsallah inşallah allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin...yarın adet günüm.ve iğnenin 13.cu günü.kafayı takmak istemiyorum ama elde degilki hele birde ilaç tedavisi olunca bekliyor insan
arkadaşım aynı gün demistiKaçgün sonra adet oluyoruz acaba geçen ay oldumuz tarihtemi oluyoruz acaba
Bende geçen pazartesi oldum igne :) inşallah olmuştur birşeyler
Banda öyle geliyor olabilircanim birlikte bekleyelim bari :) adet gunu bana degisir gibi geliyor kendi adima sunu soyleyebilirim ben 10. gun igne oldum takvime gore olan yunurtlama gununden once yani yumurtlamadan ortalama 14. gunde adet olunuyor genelde gunler degismezmi
Nasıl yani. Anlamadım kusura bakmayınİgneyi vurup İlişkiye girdiniz günden itibaren 15 gün sonra adet olmakta kimyasal gebelik oluyor
İlk denemedemi kaldin canimSelam Arkadaşlar,
Ben de çatlatma iğnesiyle hamiş kalanlardanım.
adetime 2-3 gün kala gebelik testinde çok silikte olsa çift çizgiyii gördüm.
Ben bugün doktora gittim hem çok iyi dedi sagtarafinda hemde kist var dedi bugün beraberlik olsun dedi cumaya gel dedi kafam karıştı birazhayır canım 2.ayda kaldım
ben de öncesinde klomen kullanıodum
kaldığım ay sağ tarafımda 1 yumurtam vardı
stres yapmayın dr un verdiği ilişki günlerine uyun
1 saate yakın yataktan kalkmayın
Sağol canim benim içimi rahatlattin hayirlisi hepimiz için inşaallah Çok sordum biliyorum ama kaçıncı gununde igne oldubenim de kistlerim var canım pko bu şekilde kaldım herşey nasip gerçekten
Ben de cuma ilk kontrole gidicem keşke büyümüş olsa da iğnemi olsam valla artık ayaklarım gitmiyor yoruldum galiba olmazsa ara vericem zatenBen bugün doktora gittim hem çok iyi dedi sagtarafinda hemde kist var dedi bugün beraberlik olsun dedi cumaya gel dedi kafam karıştı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?