- 21 Eylül 2016
- 711
- 384
- 33
- 45
Bende aynı öyleyim bende bu ay da olmazsa bir ay bekleyip direk aşılamayi denicem inşaallah gerek kalmaz hepimiz içinBen de cuma ilk kontrole gidicem keşke büyümüş olsa da iğnemi olsam valla artık ayaklarım gitmiyor yoruldum galiba olmazsa ara vericem zaten
ay cuma gidicem muhtemelen pazartesi için tekrar çağıracak cuma 10. gün ben genelde 14 15 de iğnemi oluyorum keşke büyümüş olsa da gerek kalmasa tekrar gitmeye biraz kilo verip yılbaşından sonra düşünüyorum ben de tedaviye tekrar başlamayıBende aynı öyleyim bende bu ay da olmazsa bir ay bekleyip direk aşılamayi denicem inşaallah gerek kalmaz hepimiz için
Benimde cuma15 oluyo artık ne yapar bilmiyorum geçen ay12 gün vurdu olmadi benim kiloyla sorunum yok ta yaşım var oyuzdenay cuma gidicem muhtemelen pazartesi için tekrar çağıracak cuma 10. gün ben genelde 14 15 de iğnemi oluyorum keşke büyümüş olsa da gerek kalmasa tekrar gitmeye biraz kilo verip yılbaşından sonra düşünüyorum ben de tedaviye tekrar başlamayı
Ben16 günde hastalandim bekle ikigundaha istersenKızlar ; Adet tarihimi geçtim ama iki kere idrar testi yaptım negatif çıktı adette olamıyorum hamilemiyim değilmiyim kan testi yaptırsam belli olur mu artık 14.gün oldu.
Canım ben de aşılama yaptırdım doktorum 15.gün adet olmazsan kan tahlili yaptır dedi? Yarın yaptır istersen sen deKızlar ; Adet tarihimi geçtim ama iki kere idrar testi yaptım negatif çıktı adette olamıyorum hamilemiyim değilmiyim kan testi yaptırsam belli olur mu artık 14.gün oldu.
Ben hep burdayım canım :)) hadi hayırlısı az kaldı sonuca ben de bugün kontrole gidicem bakalımaaelmol sende mi burdasın :) slm kızlar benimde klomende ilk ayım ovitrelle i 15. gün vuruldum 18 mm tek yumurta vardı 16. gün çatladı yumoş bugünde 11. günüm ama test yapmaya cesaretim yok evde de test yok ztn
Merhaba arkadaşlar
Bugün çatlatma iğnesinin 14. günündeyim. Adetime 3 gün var.
Dayanamadım bu sabah test yaptım sonuç negatif.
Bu aralar kan testinde çıkar diyorlar, ama tümüyle ümidim gidecek diye yaptırmaya da korkuyorum. Adet günümü beklemeye karar verdim.
İnşallah isteyen herkes en kısa zamanda meleğine kavuşur.
İyi geceler kızlar beninde mayıs ayında bir kimyasal gebeligim var malesef adet oldugumu sanıyordum düşükmüş sonra hsg çektirdim sorun yok, önceki ay klomen kullandım olmadı geçen ay boş bıraktım bu ay dr'um femara verdi rahimi daha iyi hazırlıyormuş gebelige şimdi 10. Günüm bitti bakalım ne olacak olmazsa hemen tüp bebek yaptırıcaz umarım gerek kalmaz yaş 35 zaman dar
canımm inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırsın..14. gün idrar de kesin çıkıyormu benimde iğneden sonra 13. günüm takvime göre adetime 8 gün vvar ama adet günü değiştirir diye düşünüyorum
Canım benim 14.16 çıkmıştı 14. gün inşallah yükselirBen de 15 ekim de ignemi vuruldum 14 gün sonra yani dün kan tahlili yaptırdım 0.3 çıktı. Yani negatif ama 0.1 olmadığı için acaba yeni mi yükselmeye başladı yoksa ignenin etkisinden mi hala 0.1 değil onu bilmiyorum. Ignenin 14. gününde kan tahlili yaptıran ve hamile kalan varsa değerinin kaç olduğunu yazabilir mi acaba
Amiiinnn canım bu günüde atlattık, eczaneye ugramayı düşündüm sonra vaz geçtim.hafif belirtilerim var bu gün dışarı çıktım halsizlik bitkinlik kasık agrısı kendi kendime hayır hiç bir şeyin yok kendi kendine şımarma dedim içimde iki kişi sürekli kavga ediyor bende karşıdan onlara gülüyorum. En zoruda bu gün misafirim de vardı ikisi hamileCanım bir an evvel güzel haberi alırsın Rabbim yıl sonuna kadar haberleri almayı nasip etsin hepimize :)
Aaaa süperrr 14. Günse hayırlı olsun cnm gelişmeleri bildir gözünaydınCanım benim 14.16 çıkmıştı 14. gün inşallah yükselir
Bence yükselir canım tebrik ederimCanım benim 14.16 çıkmıştı 14. gün inşallah yükselir
Aaaa süperrr 14. Günse hayırlı olsun cnm gelişmeleri bildir gözünaydın
Kızlar yanlış anlaşıldı bu benim Eylül'de öğrendiğim sonuçta malesef düşük oldu bu ay henüz ignemi olmadım arkadaş 14. gün değeri sorunca yazdımBence yükselir canım tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?