Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
En guzelini yapmissin tatlim.
Darisi bana insallah :))
Opuyorum cok. Guzel haberler alirsan yaz mutlaka

merhaba canım,
antepte kime gidiyorsun?
ruşen atmacayı duydum ben ama....

Hayırlı evlatlar nasip olsun canım stres yapma
Insallah canim amin zaman gecmek bilmiyor bi yansan da korkuyorum daha once iki dusugum var birbucuk senedir ugrasiyorum bakalim ilk defa igne tedavisine basladim aea ara batma seklinde agri olup geciyor yumurtanin buyudugu tarafta insallah iyiye isarettir

Merhaba arkadaşlar ben de klomen ve ovitrelle kullandım bu ay yarın 18. günüm her ay adetim düzenli olabilmek icin duphaston içiyorum. içmezsem 15-20 gün hatta bazen daha fazla gecikebiliyor.

İğneden sonraki 14. günde idrar testi yaptım negatif çıktı. beklenen adet tarihim iğneden sonra 20. gün oluyor yani 3 gün sonra. sizce ne yapmaliyim.

Günümü bekleyeyim mi yoksa yarın test alıp yapayım mı. negatif gördüğüm için çok da umutlu değilim gerci

Bence kan testi yaptir cikar ben 17 sinde oldum ignrmi doktor 30 unda gel kan testi yapLim dedi

Bence kan testi yaptir cikar ben 17 sinde oldum ignrmi doktor 30 unda gel kan testi yapLim dedi
Canım valla kan testinde negatif ı görmek daha çok üzer diye gidip yaptiramiyorum. ama bi yandan da çok merak ediyorum.
Allahım yardım etsin çok garip bi duygu. bu karmaşa çok zor.

Canım valla kan testinde negatif ı görmek daha çok üzer diye gidip yaptiramiyorum. ama bi yandan da çok merak ediyorum.
Allahım yardım etsin çok garip bi duygu. bu karmaşa çok zor.
Insallah guzel sonuclar alirsin canim ama beklemekve belirsizlik daha kotu bence en azindan stresin gitmis olur kanda cikar ama bukadar surede adet olman gerekirdi sanirim igneden sonra belki gec dollenmedir bence yarin git ve bize guzel haberler ver moral olsun banada

Ay canım çok heveslendirdin beni. bilemedim ki şimdi. çok geç bi döllenme değildir herhalde benimki çünkü iğneden 6 gün sonra en son ilişkimiz oldu. ondan sonra eşim şehir dışına çıktı. bakalım yarınki ruh halim bana ne yaptıracak.

Azıcık bişey hissetsem bi saniye durmam da.
Sen ne kadar zamandır bebek istiyorsun

Birbbelirti olmasi gerekmiyor buradan okudum kadariyla ona gore dusunme en azinda kafandaki sorulardan kurtulacaksin benimde imidim yok ama ben 30 unda gidicem cunku yumurta catlamassa kiste donusuyormus en azindan oyle bir durumda caresine bakili ben bir bucuk yildir ugrasiyorum bir kizim var yedi yasinda iki defada dusuk yaptim bes aylik ve ikinci dusugumden sonra adet gorememeye basladim yumurtlama problemim oldu simdi yeni basladik igne tedavisine 17 sinde vurundum dedigim gibi beklemedeyim cok sabirsizlaniyorum zaman gecmiyor bir turlu nasil bekleyebiliyorsun :)

Canim benim de 3 yaşında bi kızım var. kızım da 16 ay olmadı. adetim düzensiz olduğu için progestan kullanıyordum klomen ovitrelle hepsini defalarca denedim daha sonra doktorumu değiştirip yeni doktordan hsg çekmesini istedim. o da zaten yurt dışında önce hsg çekildiğini söyledi ve çekildim. her iki tupum de tıkalı çıktı. ameliyat oldum ameliyattan 1 ay sonra aşılama yaptırdım olmadı sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım. derken ikinci çocuk için çalışmalara başladık. 20. ay oldu bi kere kimyasal gebeligim oldu. acaba tekrar mı tıkandı tupum diye düşünüp bu ay tekrar hsg çekildim. çok şükür acıkmış. çok zor hamile kalıyorum malesef

Bunları uzun uzun anlatmamin nedeni bu uzun beklemeler o kadar çok kanda negatif gördüm ki. hemşireyim sürekli hastanede olduğum için rahat rahat test yaptırabiliyorum. artık kanda negatif görmek istemiyorum.

zor muydu laparoskopi?
Canım laporoskopi zor muydu diye sormuşsun. arkadaş cevap verememiş. benim de bi tüpüm tamamen tıkalı diğeri ise minimal düzeyde açıktı laporoskopi oldum ben de çok şükür tüpler açıldı. ameliyatı genel anestezi altında oldum. uyandığımda ağrım oldu bi kacgun ama değdi 2 ay sonra hamile kalmıştım. (bu anlattıklarım 4 yıl öncesine ait. )

İnşallah hepimiz tez zamanda hamile kaliriz

Atak2013 ne güzel bebişin var senin ,
hiç yok bende,laparoskopiyi nerde kime yaptırcağımı bilmiyorum, korkuyorum da, hastanede yattın mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…