- 29 Şubat 2016
- 63
- 12
- 8
- 41
Biliyorum csnim cok kotu bir his negatifi gormek ama catlatma ignesinden onbes gun sonra adet olmak gerekmiyormu insallah sende bende ve isteyen herkes cift cizgiyi biran once gorururuzCanim benim de 3 yaşında bi kızım var. kızım da 16 ay olmadı. adetim düzensiz olduğu için progestan kullanıyordum klomen ovitrelle hepsini defalarca denedim daha sonra doktorumu değiştirip yeni doktordan hsg çekmesini istedim. o da zaten yurt dışında önce hsg çekildiğini söyledi ve çekildim. her iki tupum de tıkalı çıktı. ameliyat oldum ameliyattan 1 ay sonra aşılama yaptırdım olmadı sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım. derken ikinci çocuk için çalışmalara başladık. 20. ay oldu bi kere kimyasal gebeligim oldu. acaba tekrar mı tıkandı tupum diye düşünüp bu ay tekrar hsg çekildim. çok şükür acıkmış. çok zor hamile kalıyorum malesef
Bunları uzun uzun anlatmamin nedeni bu uzun beklemeler o kadar çok kanda negatif gördüm ki. hemşireyim sürekli hastanede olduğum için rahat rahat test yaptırabiliyorum. artık kanda negatif görmek istemiyorum.
Ya ben de bıçok yerde öyle okudum. ama benim adetim 33 günde bir oluyor oda ilaçla. o yüzden bilemedim. geçti mi geçmedi mi olmam gereken tarihi. bugün tam 30. günüm. dediğin gibi inşallah hepimiz mutlu haberi verebiliriz burdanBiliyorum csnim cok kotu bir his negatifi gormek ama catlatma ignesinden onbes gun sonra adet olmak gerekmiyormu insallah sende bende ve isteyen herkes cift cizgiyi biran once gorururuz
Canim artik bende tarlusal ile oluyorum adet gunu yok yani doktora dedim bu ayda mi tarlusal iceyim diye sordum oda hayir bu ay tarlusal icmede adet olursun dedi ben senden daha cok merak ettim :)Ya ben de bıçok yerde öyle okudum. ama benim adetim 33 günde bir oluyor oda ilaçla. o yüzden bilemedim. geçti mi geçmedi mi olmam gereken tarihi. bugün tam 30. günüm. dediğin gibi inşallah hepimiz mutlu haberi verebiliriz burdan
Yani bu demek oliyorki catlatma ignesi vurununca adet oluyorsun e sende olmadigina gore adet :;Canim artik bende tarlusal ile oluyorum adet gunu yok yani doktora dedim bu ayda mi tarlusal iceyim diye sordum oda hayir bu ay tarlusal icmede adet olursun dedi ben senden daha cok merak ettim :)
Canım ben adet söktürücü kullanmıyorum. duphaston kullanıyorum. yani hamile kalmaya engel değil zaten sadece adetimı düzenlemesi için.Yani bu demek oliyorki catlatma ignesi vurununca adet oluyorsun e sende olmadigina gore adet :;
Inşallah guzel haberler verirsin[/QUOTE]InşallahUOTE="Atak2013, post: 48981664, member: 795768"]Canım ben adet söktürücü kullanmıyorum. duphaston kullanıyorum. yani hamile kalmaya engel değil zaten sadece adetimı düzenlemesi için.
Catlatma ignesinden 15 gun sonra adet olunur dedikleri bence adeti duzenli olanlar icin.benim gunume daha 3 gun var zaten. hamile olmadığımı düşünüyorum. Hiç bişey hissetmiyorum. 14. Gün de idrarda negatif gördüm ya o da iyice demoralize etti. Cuma gününe kadar bekleyip önce ıdrar testi yapayım diyorum
Canım normalde iğneden sonra 12. günde kanda çıkıyor ama sen de benim gibi vermekten çekinirsen 20 günü bekle derim. düzensiz adet gormek zor.Allah yardımcımız olsunBen ayin sekizinde tarlusal icip adet oldum adetin ikinci gunu igneye basladimadetin onuncu gununde catlatma ignesi oldum o zaman ayin sekizini mi beklemeliyim
merhaba canım,
antepte kime gidiyorsun?
ruşen atmacayı duydum ben ama....
peki memnun musun?Nazan hanıma gidiyordum hatem hastanesinde
Uzume canim ben cok umutluydum senin icin insallah onumuzdeki ay artik peki neden bu kadar acaba doktora gittimmiÇatlama ignesinden 19 gün sonra adet olmuş bulunmaktayım. herşeyin hayırlısı tabi
Canım adetin 3. gününü bekleyip öyle gidicem belki kan ister diye. bence ne zaman adet goruyorsan o zaman geliyor adet. çatlama iğnesinden sonra gün saymak değilde adeti beklemek gerekiyor. benim normal adet tarihinde hatta 2 gün önce gelmiş oldu.Uzume canim ben cok umutluydum senin icin insallah onumuzdeki ay artik peki neden bu kadar acaba doktora gittimmi
Insallah canim onumuzdeki ay sanada iyi gelirinsallah yeni yil hediyesi esine bir cift cizfi verirsin :)Canım adetin 3. gününü bekleyip öyle gidicem belki kan ister diye. bence ne zaman adet goruyorsan o zaman geliyor adet. çatlama iğnesinden sonra gün saymak değilde adeti beklemek gerekiyor. benim normal adet tarihinde hatta 2 gün önce gelmiş oldu.
Hayırlısı olsun canım. zaten artık takmicam kafama eşime de söyledim o da sperm verecek duruma göre önümüzdeki ayı planlayacaz. Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı versin. desteğin için çok sağol canım benim. umarım bu ay sen iyi haberi verirsin de senin için seviniriz
Adetin bekle canm zaten çok bisey kalmamış belki de hamilelik belirtisidir11 kasımda çatlatma iğnesi oldum 28 kasımda adet günüm ne zaman test yapayım gerçi hiç belirti falan yok ama hatta adet olcakmışım gibi
Yok basit bi ameliyat çabuk iyileşiyorsunzor muydu laparoskopi?
Sen neden olucaksın laparoskopi Cnmzor muydu laparoskopi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?