rahim şekli bozukluğu, bikornuat uterus, ama bazı dr lar da sadece histereskopi yeterli diyorlar, iki dr da hem lap hem hist. olursan daha kesn teşhis konur dediler, bilmiyorum hala kararsızım...Sen neden olucaksın laparoskopi Cnm
Cnm hayirli.olsun hamileligin Allah saglikla kucahina almayi nasip etsin. belirtilerin tam olarak.nasildi adet sancin varmiydi varsa ne zaman basladi. gogus agrin nasildi uclarimi agriyordu yoksa yanlari mi. benim de ignenin 11. gunu testler negatif. adet sancim vardi 2 gun oncesine kadar simdi yok.gitti. cok soru sordum kusura bakmaCanım her zaman iğneden sonra şişlik hissi olurdu bu defa hiçbişey yaşamadım hatta çatlamadi mi acaba diye dusunuyodum 10. gün evde test yaptım negatifti hiçbi belirtim de yoktu sonra adet geliyo dediğim belirtiler öldü göğüslerim acımaya başladı şişlik hissi oldu ama sık idrara çıkmaya başladım aşırı beyaz akıntı başladı ve çok susuyodum şüphelendim 12. gün test yaptım pozitifi gördüm çok şükür canım
Sağol canım hayırlısı olsun inşallah hakkında benim belirtim aşırı susamam ve aşırı akıntı vardı göğüsler acıyordu kolum değse acıyordu zamanla adet sancısı başladı adet oldum sandım ama olmadım çok şükür hala sancı ve şişlik varCnm hayirli.olsun hamileligin Allah saglikla kucahina almayi nasip etsin. belirtilerin tam olarak.nasildi adet sancin varmiydi varsa ne zaman basladi. gogus agrin nasildi uclarimi agriyordu yoksa yanlari mi. benim de ignenin 11. gunu testler negatif. adet sancim vardi 2 gun oncesine kadar simdi yok.gitti. cok soru sordum kusura bakma
Canim pwki akinti ne zaman basladi tam olarak bugun dokuzincu gun benim kasigimda batmadan baska bir belirtim yok goguslerim falan sismedi sisme olayi ne zaman oliyorelmol .!.:Sağol canım hayırlısı olsun inşallah hakkında benim belirtim aşırı susamam ve aşırı akıntı vardı göğüsler acıyordu kolum değse acıyordu zamanla adet sancısı başladı adet oldum sandım ama olmadım çok şükür hala sancı ve şişlik var
Cnim benim biz 4 senedir korunmuyoruz ama hiç hamile kalan adım piko var bende de bakalım pazar çatlatmak iğnesini vurcam yoksa tüp bebek yaptircaz hayırlısı bakalimAy ozaman bi an evel gelsin kırmızılar tedaviye devam edelimbenim olmamasının sebebi çikolata kıstı daha zor hamile kalınıyor malesef sen ne zamandır tedavi goruyorsun ne zamandır olmadı benim bir buçuk sene oldu
hepimiz icn hayırlısıyla insalah kucağımza almak nasip olur bir de adet olsam çok iyi olurCnim benim biz 4 senedir korunmuyoruz ama hiç hamile kalan adım piko var bende de bakalım pazar çatlatmak iğnesini vurcam yoksa tüp bebek yaptircaz hayırlısı bakalim
Anladım Allah şifa versin.. bazı doktorlar da sırf para için yapıyorlar iyice araştır derimrahim şekli bozukluğu, bikornuat uterus, ama bazı dr lar da sadece histereskopi yeterli diyorlar, iki dr da hem lap hem hist. olursan daha kesn teşhis konur dediler, bilmiyorum hala kararsızım...
Amin inş cnmhepimiz icn hayırlısıyla insalah kucağımza almak nasip olur bir de adet olsam çok iyi olur
bende çektirdim ama hamile kalmadım ama teyzemin kızı rahim filminden sonra hamile kaldı tüpleri kapalı değilmiş yapışıklık varmıs sadece doktorun istemedi mi sendenRahim filminden sonra çok hamile kalan varmış kızlar deneyipte fikri olan varmı dr öyle birşey demedi ama bende cektirsemmi acaba
Yok öyle birşey demedi netten biraz baktım çok insana iyi gelmiş bu ay ara verdim gitmedim doktora önümüzdeki ay gidersem ben isticem filmi artikbende çektirdim ama hamile kalmadım ama teyzemin kızı rahim filminden sonra hamile kaldı tüpleri kapalı değilmiş yapışıklık varmıs sadece doktorun istemedi mi senden
hakkında hayırlısı cnm acaba sorunun ne ozel değilseYok öyle birşey demedi netten biraz baktım çok insana iyi gelmiş bu ay ara verdim gitmedim doktora önümüzdeki ay gidersem ben isticem filmi artik
Valla bilindik bir sorun çıkmadı şubatta normal hamile kaldım hiç birşey yapmadan 7 haftalık düşük oldu ondan sonrada birşey yok iki ay klomen kullandım oda olmadı birde filmi mi denesemhakkında hayırlısı cnm acaba sorunun ne ozel değilse
Gerek yok bana kalsa çünkü kendiliğinden hamile kalmışsin demek ki tüplerin kapalı değilValla bilindik bir sorun çıkmadı şubatta normal hamile kaldım hiç birşey yapmadan 7 haftalık düşük oldu ondan sonrada birşey yok iki ay klomen kullandım oda olmadı birde filmi mi denesem
Moralini hiç bozma cnm daha erkenKizlar bugun onuncu gunum test yaptim negatif cikti cok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?