- 30 Mayıs 2016
- 140
- 50
- 18
- 42
benim de aynen öyleydi ve tam adet günüm iğnde 17. gündü çıktı kanda da cıktı belirtiler farklı oluoyorBugün 14. Gün yapmadım test ama hep adet olduğum bekirtileri yaşıyorum şuan göğüslerde sızlama şeklinde bir his meme ucu kaşıntısı birtek ilk kez bu ay acayip gaz var karnımın içinde acaba iğnedenmi oldu
Ama hala kanama yok kasık ağrım falanda yok anlamadım stres yapınca adette gelmiyor o yüzden takmakda istemiyorum
Hamilemisin canim hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin bugun 13.gun igne olali ikindiden beri ade olucakmisim gibi agri var normalmi sendede oldumukızlar bence biz çok acele ediyoruz ben 8 de yaptım 11 de yaptım hiç bişey çıkmadı 17. günde çıktı biraz sakin kalmak lazım
Yok canimikigun once yapmistim negatifti onuncu gundu sanirim yaptigim bugun adet olucakmisim gibi agri var karnimda umudum yikiliyorKiminde olmaya biliyomus canm yapmadım mi test
Az once test yaptim negatif cikti 13.gundu bu nolsa cikardi demihakkında hayırlısı cnm belki hamilesindir Allah isteyen herkese nasip etsin
Az once test yaptim negatif cikti 13.gundu bu nolsa cikardi demi
Kimisi 12.gunde ogrenmis diye bende cesaretlenip yaptim fakat sonc ortada umarim erkn oldugu icin cikmamistir adet tarihim ayin sekizi sizdeagri sikinlik vs herhangi bir belirti varmiErken değilmi bence adet tarihi geçince yapmak daha garanti gibi geliyor bana 14. Günüm ben yapmadım
Benim goguslerde bir degisiklik yok adet olacakmisim gibi karnim agriyor okadar insallah guzel haberler veririzBence erken bak bir arkadaşda 13. Gün yapmış çıkmamış 17. Günde çıkmış
Bende sanki adet olucam belirtiler var göğüs ağrım yok aniden sızlama şeklinde bir his var bide göğüs ucu kaşıntısı adetime yakında olur bu bilemedim
Ama biraz daha bekliyelim benim de ayın 4ü adet tarihim bakalım
Benim goguslerde bir degisiklik yok adet olacakmisim gibi karnim agriyor okadar insallah guzel haberler veririz
Bende atni durumdayim kizim isteyerek yapmiyorum zannediyor nie yapmiyorsun diye bana kiziyor insallah biran once kardeslerine kavusurlarİnşallah canım benim kızım kardeş diye çıldırıyor onun o kadar çok istemesi beni çok strese sokuyor çok üzülüyorum
Allah biran önce isteyen herkese nasip etsin
Canim doktor bana pkolusun demiyor ikinci dusugumden sonenra yumurtlama bozuklugu olmus adet goremiyorum sokturucu icmeden bir bucuk senedir yumurtam buyuyup catlamiyor bu ay belki olurmu dedim ama sanirim yok olmassa asilama deniycem adet goruncePcolu olduğunu yenimi öğrendin ben yeni öğrendim. İlk adet döngümden beri hep 2 aydan fazla gecikerek olurdum kızıma hemen kaldım 2 aydır korunmuyorum doktora gittim klomen başlayalım hızlandıralım dedi. Sende hemen kaldınmı
Daha once sacma sapan bir doktor klomen vermisti catlatma ignesi vermedi kist olarak kaldi yumurtalar dort ay boyle oldu simdi bu doktor igne verdi klomen yerine ve ovitrelle vuruldum ayin 17 sindeKlomen çatlatma iğnesi kullanmadınmiki ona rağmenmi olmadı
Canim iğnenin 17. günü idi dün ve tam bi ay önce adet olmuştum dün öğrendim ama değer çok yüksek deil bi hafta yakın takipteyim ben adet olucam sandım olamayınca ümitsizce yaptım ve gördüm göğüs şişkinliği ve ağrısı arada adet sancısı gibi ağrım var başka da belirtim olmadiHamilemisin canim hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin bugun 13.gun igne olali ikindiden beri ade olucakmisim gibi agri var normalmi sendede oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?