Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kizlar 25 kasimda ignemi oldum ignenin 17.gunu olck yarn ve ben 14.gununde test yaptm negatfti boyle bi durum yasayp hamile oldgunu ogrenen var mi yanilma payim olablr mi sizce tecrubelerinizi paylasr msinz benmle ilk ignem oldugu icin tam bilemiyorm

Kizlar 25 kasimda ignemi oldum ignenin 17.gunu olck yarn ve ben 14.gununde test yaptm negatfti boyle bi durum yasayp hamile oldgunu ogrenen var mi yanilma payim olablr mi sizce tecrubelerinizi paylasr msinz benmle ilk ignem oldugu icin tam bilemiyorm
Kan testi mi idrar testi mi yaptin

Anladım canım adetini bekle yada kan testi yaptır en garantisi geçen ay ben adet tarihinden iki gün önce olmustum

Kızlar birşey soracam şimdi ben ignemi 5 aralıkta vuruldum çarşamba perşembe iki gün kan testi yaptırsam artış miktarından olduğunu anlayabilirmiyiz

Mrb iğnemin 8. günü yaptığım testte 2. çizgi silikti. Bugün 12. gün tek çizgi var. Sizce hamile değilmiyim. Kan testi yaptırsam mı ?

Mrb iğnemin 8. günü yaptığım testte 2. çizgi silikti. Bugün 12. gün tek çizgi var. Sizce hamile değilmiyim. Kan testi yaptırsam mı ?
İğnenin 8. Günü çıkan çizgi iğnenin etkisiyle çıkmıştır bence kan testi yaptır en garantisi bi bence

Anladım canım adetini bekle yada kan testi yaptır en garantisi geçen ay ben adet tarihinden iki gün önce olmustum
Benmde bugun bi ara felaket bi agrim oldu kasiklarda snra gecti bianda hcbsey yok gbi 1 hftadr byle yaaa benim normalde byle olmzdi ignenin etkisyla mi ne anlamadm

Benmde bugun bi ara felaket bi agrim oldu kasiklarda snra gecti bianda hcbsey yok gbi 1 hftadr byle yaaa benim normalde byle olmzdi ignenin etkisyla mi ne anlamadm
Cnm iğnenin etkisiyle oluyor sanırım benimde adetten önce hiç belim agrimaz yani adetliykende agrimaz çok belim ağrıdı geçen ay bu ay yok mesela şimdi ara ara sol kasigim agriyo bugün bide akıntıda başladı sen dediğim gibi kan testi yaptır canim

Canım varmı bi haber? Test yaptinmi hiç.. senin yarın igneden sonra 14. gün oluyodu galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…