Benmde akinti var normalde agrim olurdu ama byle degil yani bu ay bi garip :) bkalim hayrlsi yaa ben kk da bi grupta yazisirken bi bayana bat 15 aralik dedim israrla olamaz igneden snra ztn 14.gun adet oluyosun gebelik olmzsa dedi bn oyuzden hfta sonu olmayi bekliyordum bat tarihine geliyormus ama adet oylede olacak gbi gorunuyor bnde yumurtlamam gecti diye onemsemedm pek acikcasi ignenin oldgu ilk hafta onemsedim snra biraz saldm nasil olsa hfta sonu adet olucakmsm yoksa diye amaan kafam cok karsti bu ay ilk ignenin tecrubesizligi yani bi dhaki aya kaldik bnceCnm iğnenin etkisiyle oluyor sanırım benimde adetten önce hiç belim agrimaz yani adetliykende agrimaz çok belim ağrıdı geçen ay bu ay yok mesela şimdi ara ara sol kasigim agriyo bugün bide akıntıda başladı sen dediğim gibi kan testi yaptır canim
Hayır canim adet iğneden sonra kişiden kişiye göre değişiyor geçen ay ben iğneden sonra 17 gün oldumBenmde akinti var normalde agrim olurdu ama byle degil yani bu ay bi garip :) bkalim hayrlsi yaa ben kk da bi grupta yazisirken bi bayana bat 15 aralik dedim israrla olamaz igneden snra ztn 14.gun adet oluyosun gebelik olmzsa dedi bn oyuzden hfta sonu olmayi bekliyordum bat tarihine geliyormus ama adet oylede olacak gbi gorunuyor bnde yumurtlamam gecti diye onemsemedm pek acikcasi ignenin oldgu ilk hafta onemsedim snra biraz saldm nasil olsa hfta sonu adet olucakmsm yoksa diye amaan kafam cok karsti bu ay ilk ignenin tecrubesizligi yani bi dhaki aya kaldik bnce
Ayrıca bu ay bile iğne olalı 16 gün oldu benimHayır canim adet iğneden sonra kişiden kişiye göre değişiyor geçen ay ben iğneden sonra 17 gün oldum
Benimde yarin ignenin 18.gunu bkalim canm sen test fln yaptn mi bu kacinci ignenAyrıca bu ay bile iğne olalı 16 gün oldu benim
Yok canm hiç yapmadım bu ikinci ay geçen ay olmadı malesef adetime iki gün var doktor adetin geçtikten iki gün sonra kanda baktir dedi ondan bu ay hiç yapmadim ama sol kasigim çok agriyo suanBenimde yarin ignenin 18.gunu bkalim canm sen test fln yaptn mi bu kacinci ignen
Hmm anladim canm senin bat 2 gun kala geldi tekrar klomen igneye devam edeck msin ben devam etmeyi dusunuyorm ignede kararszmda klomene devam edermYok canm hiç yapmadım bu ikinci ay geçen ay olmadı malesef adetime iki gün var doktor adetin geçtikten iki gün sonra kanda baktir dedi ondan bu ay hiç yapmadim ama sol kasigim çok agriyo suan
Yok canm zaten ben klomen kullanmadan hiç buyutmedi benim yumurtalarını femarayla pregon kullandım doktor iki ay denicez olmazsa tüp bebek yapcaz dedi ama inş gerak kalmaz su an hap falan kullanıyo msun bana doktor estrofemle duphaston verdi onlai kullaniyorumHmm anladim canm senin bat 2 gun kala geldi tekrar klomen igneye devam edeck msin ben devam etmeyi dusunuyorm ignede kararszmda klomene devam ederm
Yarın iğneden sonraki 12. gün cnm yarın yapmayı düşünüyorum belki erken ama bi denicem testiCanım varmı bi haber? Test yaptinmi hiç.. senin yarın igneden sonra 14. gün oluyodu galiba :)
Canm bn sna soyle anlatayim ben 1 senedr bebek dusunuyorm ve ilk klomende kimyasal gebelik gecrdim ikincide ilk ignemi oldum yani bu ay.testlerimde bi sorun yok esimde de oyle oyuzden bi ilac fln kullanmyrm sdece folik asit verldi. Ins aratmadan verir rabbim. Senin nasil peki ne zmandr deniyosun ki uzun bi tedavin mi var tup bebek asamasina gececksnYok canm zaten ben klomen kullanmadan hiç buyutmedi benim yumurtalarını femarayla pregon kullandım doktor iki ay denicez olmazsa tüp bebek yapcaz dedi ama inş gerak kalmaz su an hap falan kullanıyo msun bana doktor estrofemle duphaston verdi onlai kullaniyorum
Evleneli 5sene oldu benim bi sene korunduk sonra demedik olmadı tabi bende üstüne dusmedim sonra bi doktora gittik klomen kullandim olmadı sonra o doktoru bıraktım tavsiye üzerine bu sefer tüp bebek merkezinde bi doktora gittim tekrar tahliller faln yapıldı bi sorun yok dedi aşılama yapalım dedi aşılama yaptırdım oda tutmadı doktor ya bi daha yapalım yada tüp bebek dedi sonra o doktoru da bıraktım şimdi yine başka bi doktora gidiyorum doktor tahlillere baktı piko var sende hiç bi doktor söylemedi mi sana dedi o.kadar üzüldüm ki eşimde şükürler olsun bi sorun yok baştan bana gelseydi ben asilamada yapmadım sana iğne tedavisi yapardım dedi şimdi ikinci aydayiz işte iki ay olmazsa tüp bebek yaptircaz işteCanm bn sna soyle anlatayim ben 1 senedr bebek dusunuyorm ve ilk klomende kimyasal gebelik gecrdim ikincide ilk ignemi oldum yani bu ay.testlerimde bi sorun yok esimde de oyle oyuzden bi ilac fln kullanmyrm sdece folik asit verldi. Ins aratmadan verir rabbim. Senin nasil peki ne zmandr deniyosun ki uzun bi tedavin mi var tup bebek asamasina gececksn
Hmm anladim canm dr cok onemli iste insan bilemiyor yaa dile kolay 4 senedr istiyosun yani bende allahim aratmadan ver diye dua ediyorm 1 sene oldu ama yorulmaya basladm negatf gormekten ins rabbim nasip eder sanada hayrli saglikli evlat canm bol bol dua edelimEvleneli 5sene oldu benim bi sene korunduk sonra demedik olmadı tabi bende üstüne dusmedim sonra bi doktora gittik klomen kullandim olmadı sonra o doktoru bıraktım tavsiye üzerine bu sefer tüp bebek merkezinde bi doktora gittim tekrar tahliller faln yapıldı bi sorun yok dedi aşılama yapalım dedi aşılama yaptırdım oda tutmadı doktor ya bi daha yapalım yada tüp bebek dedi sonra o doktoru da bıraktım şimdi yine başka bi doktora gidiyorum doktor tahlillere baktı piko var sende hiç bi doktor söylemedi mi sana dedi o.kadar üzüldüm ki eşimde şükürler olsun bi sorun yok baştan bana gelseydi ben asilamada yapmadım sana iğne tedavisi yapardım dedi şimdi ikinci aydayiz işte iki ay olmazsa tüp bebek yaptircaz işte
Daha yolun başındasin canm Allah hiçbirimiz kucağını boş birakmasin test yaprsan haber verirsinHmm anladim canm dr cok onemli iste insan bilemiyor yaa dile kolay 4 senedr istiyosun yani bende allahim aratmadan ver diye dua ediyorm 1 sene oldu ama yorulmaya basladm negatf gormekten ins rabbim nasip eder sanada hayrli saglikli evlat canm bol bol dua edelim
Ins rabbim aratmadan versin canm hepimize. Haber verrmDaha yolun başındasin canm Allah hiçbirimiz kucağını boş birakmasin test yaprsan haber verirsin
Bu sabah idrar testi yaptım cnm malesef negatif iğnenin etkisi geçtikten sonra belirtilerimde azalmıştı zaten bikaç gündür umutsuzdum ve olmadı kısmet değilmiş önümüzdeki maçlara bakacaz artıkCanım varmı bi haber? Test yaptinmi hiç.. senin yarın igneden sonra 14. gün oluyodu galiba :)
Bugun kan testi sonucum 8.75 ckti hemsire hamilesin dedi son adet tarihim 17 kasim igneninde 16.gunu sizce degerm nasil[/QUOTtam bi bilgim yok ama sanki dusuk çıkmış doktoruna haber verdim mi yada yarın tekrar yaptır bakalım değerin yükselmis mi
İnşaallah canimBugun kan testi sonucum 8.75 ckti hemsire hamilesin dedi son adet tarihim 17 kasim igneninde 16.gunu sizce degerm nasil
İğnenin 16. günü idrar testi yaptın mı peki yaptıysan çıktı mı ben 13. gün yani bu gün test yaptım negatifti gerçek negatif mi erken olduğu için mi böyle oldu bilmiyorum dr.umla konuştum 18. güne kadar bekle dediBugun kan testi sonucum 8.75 ckti hemsire hamilesin dedi son adet tarihim 17 kasim igneninde 16.gunu sizce degerm nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?