Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar igneden sonra 14. Gunum biraz once kan testi yaptirdim 1,5 saat sonra sonucu alicam hayirlisi bakalim sonucu yazarim

E
Evet 16 gunden sonra yap insallah pzoitif gorrursn canm

Sonucumu aldim negatif sadece sonucta 2 cikti. Doktoruma sonucu yolladim ve dediki cok erken yapmissin adetin geckince yapmaliydin gecikince tekrar dene sonuc degisebilir dedi

Sonucumu aldim negatif sadece sonucta 2 cikti. Doktoruma sonucu yolladim ve dediki cok erken yapmissin adetin geckince yapmaliydin gecikince tekrar dene sonuc degisebilir dedi
Cnm bencede erken sanki üzme kendini adetime kaç gün var doktorun dediği gibi sonuç dgisebilir

Cnm bencede erken sanki üzme kendini adetime kaç gün var doktorun dediği gibi sonuç dgisebilir

Adetime 6 gün var. okadar belirti yaşamıştım meğerse psikolojikmiş demekki. çok üzgünüm umudum kırıldı ben artık sonuucun değişeceğine de pek inanmıyorum. İnş. yanılırım

Adetime 6 gün var. okadar belirti yaşamıştım meğerse psikolojikmiş demekki. çok üzgünüm umudum kırıldı ben artık sonuucun değişeceğine de pek inanmıyorum. İnş. yanılırım
Allah tan umut kesilmez canım hemn en konusunu dusunme izlemeye çalış kendini adet olmazsa tekrar yaptirirsin

Mrb kızlar bugün üye oldum siteye nasıl kullanıldığınıda pek bilmiorm şimdiden kusura bakmayın
Bende yarın ovitrelle çatlatma iğnesini kullanıcam
Bu ay kendi kendime bi yumurtlama yolu çizdim kendi hesaplamalarıma göre ilaç kullandm

Cnm keşke doktor kontrolünde ilaç kullansaydin

Aşılama yaptı doktorum nisan ayında ama hiç bilgilendirmedi üzerine çok düşmedi biz zaten yaza doğru tüp bebek düşünüorz. Ewde femara ilacm vardı düzenli adet gördüğüm için hesaplama yapıp denedim Ne çıkarsa artık çok umutlu diilim

Canım bende aşılama oldum 13.gün test yaptırdım 2cıktı negatif yani ama daha adet olmadım doktorun yükselme ihtimalin var mı dedi sana aklımda sürekli bu soru acaba yükselir mi böle bi ihtimal var mı benim doktorum böle bişey sölememişti senin yazını görüncede umutlandım şimdi

Canim hamilesin sanirim belirtilerin nelerdi ben gecen ay igneden sonra 144. Gun adet oldum bu ay yine igne vuruldum belirtulerini yazarmisin bebegin hayirli ugurlu olsun
AMin canım sağolasın ben aşılama ile hamile kaldım canım belirtilerime gelince adet ağrısı gibi iki kasığımda ağrıdı ama adete yakın ağrılar şiddetlenirken bunda şiddeti aynı derecedeydi sonra göğüslerim şişti ve uçlarına iğne batar gibi oldu biraz midem bulandı fakat çok değil ağzımda kan tadı gibi bir tat olmuştu canım

Evet canm doktorum cok erken yaptirmissin dedi niye erken yaptin dedi dayanamadim dedim. Sonuc degisirmi peki dedim. Tabiki degisir dedi adetin gecinde tekrar yap dedi

İnş. yumurtaların olgunlaşır cnm kontrole ne zaman gideceksin bide ilk çocuk için mi tedavi görüyorsun yoksa çocuğun var mı

Hayır canım ben 3 aya yakın zamanda adet olurdum ilk adetimden bu yana ilk korunmadığım ayda 1. Bebeğim oldu düştü o. Sonra 2 buçuk sene istemedim sonra 3 ay adet olmadım yine korunmadığım ilk ay yine hemen gebe kaldım şimdi ikinci bebek için istiyorum.klomen 2. Ayım 12. Günümde gittim dr yumurtaların bayağı oluşmuş dedi ben bu ay çörek otu yedim çok faydalıymış gebe kalmaya etkenmiş bakalım ne oluvak bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…