- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
bende sabredeyim diyorum çıkmazsa diye korkuyorum ama ağrım da çok var napacağıma karar veremedim bir türlükanda çıkar canım hatta idrarda da bi ihtimal çıkar. evde erken gebelik testim var ama bekliyırum yapmıcam kanda pozitifi görüyim :) belki cumartesi idrar yaparım pazartesi kan cumartesi 13.gün olucak pazartesi 15 bakalım hayırlısı artık
ben de yapmadim buhun 14.gunum aslinda yapicam diyordum ama adet agrisi basladi hafif hafif hic oyuzden yapasim.yokbende sabredeyim diyorum çıkmazsa diye korkuyorum ama ağrım da çok var napacağıma karar veremedim bir türlü
bende 2 gündür var canım hafifde değil resmen ağrıyor yani ara ara şiddetleniyor batmalar oluyor bekleyeyim diyorum bende bakalım yapınca haber ver birbirimizden cesaretleniriz belkiben de yapmadim buhun 14.gunum aslinda yapicam diyordum ama adet agrisi basladi hafif hafif hic oyuzden yapasim.yok
ay evet belki bi cesaret ama bu adet agrisi gelince butun heves gidiyor ben de adet agrisiyla benziyor dediler gebelik belirtisi de ama hic yaniltmadi benim adet agrilarimbende 2 gündür var canım hafifde değil resmen ağrıyor yani ara ara şiddetleniyor batmalar oluyor bekleyeyim diyorum bende bakalım yapınca haber ver birbirimizden cesaretleniriz belki
inşallah bu sefer yanıltır canım idrar yapsam çıkar mı ki yarın falanay evet belki bi cesaret ama bu adet agrisi gelince butun heves gidiyor ben de adet agrisiyla benziyor dediler gebelik belirtisi de ama hic yaniltmadi benim adet agrilarim
yarında olmazsan perşembe yap canım yada cumabende sabredeyim diyorum çıkmazsa diye korkuyorum ama ağrım da çok var napacağıma karar veremedim bir türlü
ben erken gebelik aldım adkadaş onda yapmıştı bi hafta kala çıkmıştıinşallah bu sefer yanıltır canım idrar yapsam çıkar mı ki yarın falan
ya bir yanım bekle diyor bir yanımda boşuna ümitlenme yap öğren diyor bakalım yarında bekleyeyim ben olmazsa şimdiye kadar çok negatif gördüm korkuyorum da tekrar aynı şeyler olacak diyeyarında olmazsan perşembe yap canım yada cuma
Benemde bgn 16. Günüm vurulduğum gün dahil naptın yaptın mı test ben yapamadımkızlar benim de iğne vuruldgum günden itibaren 16.cı gün test yapmayı korktuğum için yapmadım hiç ağrımda yok
hadi yarin sen yap bana da cesaret gelsin ben kac aydir olumsuz gormekten sıkıldim sen yap ben de yarin bi cesaret yapsin:)inşallah bu sefer yanıltır canım idrar yapsam çıkar mı ki yarın falan
Can'ım yumurtan çatlatıysa 14 gün sonra adet olunuyor zaten. Hamilesindir belkikızlar benim de iğne vuruldgum günden itibaren 16.cı gün test yapmayı korktuğum için yapmadım hiç ağrımda yok
Yarın twins yapsın sonra simge cuma da benhadi yarin sen yap bana da cesaret gelsin ben kac aydir olumsuz gormekten sıkıldim sen yap ben de yarin bi cesaret yapsin:)
Çok teşşekkür ederim canım inşallah druma danışıcam bendeBen femara kullandim canım ovitrelle ile catlattik doktorum klomeni onermiyor ilk kullandığımda hamile kaldım canım darısı sana inş
Bak sırayla yapalım yarın sen perşembe simge çuma benya bir yanım bekle diyor bir yanımda boşuna ümitlenme yap öğren diyor bakalım yarında bekleyeyim ben olmazsa şimdiye kadar çok negatif gördüm korkuyorum da tekrar aynı şeyler olacak diye
Benimde 15. Günüm dün test yaptım negatif bugünde adet olmadım belirtide yok kafamda deli sorularCan'ım yumurtan çatlatıysa 14 gün sonra adet olunuyor zaten. Hamilesindir belki
ben persembeye kadar adet olurumnkarninda agri varBak sırayla yapalım yarın sen perşembe simge çuma ben
Ben iğne vurulali 16. Günüm 10. Gün dayanamayıp kan testi yaptirmistim 0.80 çıktı sizce değişmiş olabilir mi adetim bgn gelmesi gerekirken gelmedi bideben persembeye kadar adet olurumnkarninda agri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?