Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
biri banada bir casaret versin ya benimde 15. günüm iğneden sonra test yapmak istiyorum ama yapamıyorum :)

Canım zaten varsa kesin bu gün çıkar valla iyi dayanmışsin ben 11.gunden başlamıştım teste hemen bir test al yap bence bu gün vakit kaybetme
bugün alsam sabah ilk idrarla varsa daha iyi çıkmaz mı canım napayım ya ben çok negatif gördüm o yüzden korkuyorum yine aynısı olacak diye

bugün alsam sabah ilk idrarla varsa daha iyi çıkmaz mı canım napayım ya ben çok negatif gördüm o yüzden korkuyorum yine aynısı olacak diye
Aynen canım sabah ilk idrar daha net çıkar slsen dediğin gibi yap canım hadi hamiş haberleri bir bir gelsin bakayım

Yok cnm bnde uc senedr hep negatif gordgum icin biraktim test ypmayi yil sonuna kadar bekliyim
cnm daha once bole gecikme oldu korkuyorum test ypmaya hic belirtimde yok cunku hayitlisi neyse o olsun ins rabbim hepimizin yuzunu guldursun
Ben hamile değilmişim inşallah siz hamilesinizdir rabbime hergün dua ediyorum isteyen herkese bu mutluluğu tattırsin diye adette olmadım hala olsam adet bitiminde rahim filmi çekecekler .s korkuyorumm

Canım 8.61 çıktı doktor moralimi bozdu iğne etkisi olabilir dedı ama ben inanmak istemiyorum cuma Bi daha vericem
Canım gebelik çok yeni o yüzden ben 14. Gün test yaptırdım 1.2 çıktı yani bende iğnenin etkisi yok muydu 11. Gün idrarda yaptım negatif çıktı inanma onlara moralini yüksek tut ve tutunmayı sağlayan ilaçlardan kullan çokta hareket etme 2 3 gün dinlen cuma yeniden kan tahliline git

Hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına al melegini

Benimde bugün iğnede 17. Günüm adet gelmedi 14. Gün test yapmıştım negatif çıkmıştı. Erkenmiydi acaba test için

Korkuyorum test yapmaya adet belirtimde yok normalde sivilcem olurdu olmadı bağırsaklarım hızlı çalışır ishale yakın olurdum oda olmadı yarın yapsam çıkarmıki bilemedim

Korkuyorum test yapmaya adet belirtimde yok normalde sivilcem olurdu olmadı bağırsaklarım hızlı çalışır ishale yakın olurdum oda olmadı yarın yapsam çıkarmıki bilemedim
Canım stres yaptıkça uzar zaten.Ben açıkcası yumurtlama günü belli oldugu için bir 20 gün süre veririm kendime olmazsam o zaman yapardım test.Hep öyle yaptım 20 ye varmadan adet oldum.Boşuna testte negatif görmedim.20 günü geçerse zaten ihtimal artar e belirti de artar.Kendini sıkma çok düşünme adet olmazsan bu zaten iyi bişeydir.Ama çok merak ediyorsan yap çıkar artık çünkü.

Bende 20. günü bekliycem dediğin gibi
Boşuna heveslenmiyim. Çok takığım bu konuya kafamdan atsam bi rahatlıycam bir kızım var kardeşi olmasını çok istiyor üzülüyorum olmayınca 2 aydır klomen kullanıyorum 2. Ayım bu bakalım allah isteyen herkese verse hemen keşke

Benimde bugün iğnede 17. Günüm adet gelmedi 14. Gün test yapmıştım negatif çıkmıştı. Erkenmiydi acaba test için

Canım bende 16. Gün regl olmuştum ama 11. Gün test yaptım negatif ti 14. Dün kanda verdim o da negatif bence 14 gün yeterli bir süre geç döllenme değilse tabi
Çok fazla umut etmeden test yap rahatla derim çünkü psikolojikte gecikebiliyor

Mesela bu söylediklerin bende de oluyordu özellikle sindirim sisteminin hizlanmasi gibi ama unutma ki doğal yolla olunca böyle oluyor biz ilaç ve iğne kullandığımız için regl belirtilerinde değişiklik olabilir benim çok fazla kasik agrim ve süt kıvamlı akıntım vardı işte tuttu dedim ama malesef psikolojikmis test yap rahatla inşallah bebisin oluşmuştur

İnşallah olmazsın adet :) Kızına bir kardeş gelir.Merak etme eninde sonunda Allah nasip eder.Ben 1 tane olsun o duyguyu tadayım istiyorum.:) 2. Derdine düşmeyi bile düşünemiyorum.Şükret canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…