Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
ysmnd806615 .!.:
tabiki yazarım , ay çok heyecanlı bir sureç birde bir benim adet olmadan önce başım ağrır 2 gündür yine ağrıyor adet olmuyorum ama , progesteran kullanıyorum ondan olabilir mi
Canım bana o ilacı vermed
tabiki yazarım , ay çok heyecanlı bir sureç birde bir benim adet olmadan önce başım ağrır 2 gündür yine ağrıyor adet olmuyorum ama , progesteran kullanıyorum ondan olabilir mi
Bana vermedi o ilacı doktorum canım ama yan etkilerine bir bak istersen evet çok heyecanlı benim de 12. Günüm ama adet sancılarımın benzeri sancılarım var olmadı galiba hayırlısı hakkımızda inşallah

Bizimde 6 ay oldu , eşimin işi dolayı pek planlı ilişkimiz olamıyor , yumurtlama günü hesabı falan yapamıyoruz, bu ay ilk kez dr.a gittik hormon tahlilleri, eşim tahlilleri herşey normal dedi, yumurtanda gelişmiş kendiside çatlar ama destekleyelim dedi , bakalım kısmet tatlım ya..

Aksam kan testi yaptiricam tatlim , haber veririm sizede , pek umudum yok ama bakalim hayirlisi... Kan testi icin daha erkenmi? Gecen ay 22 sinde olmustum , bazen 30 bazen 28 gunde bir oluyorum....

Çok acil yardımınıza ihtiyacım var pregnyl iğne olan arkadaşlar ! Cuma günü öğlen 12:30 da iğneyi oldum dün gece 12:30 tam 36 saatti . Saat 11 gibi hafif hafif sancılarım başladı bu arada benim 4 yumurtam var hepsi sol tarafta. Neyse eşimle tam 36. Saat çalışmamızı da yaptık ama sonra gece 5 te inanılmaz bir sancıyla uyandım sol yumurtalığım patlıyo gibi OHSS mi diye korktum ama yarım saat sürdü geçti yumuşum tekrar şuan hala yürüyünce yara gibi sızlıyor acıyo ama otururken bişey yok.. Böyle bişey yaşayan var mı? Çok yumurta hepsi aynı tarafta diye mi böyle oldu acaba? Bu kasık ağrısı hep devam ediyo mu çatlama gününden sonra böyle?

kızlar iğnenin . günü kasıklarımda hala ağrı oluo. hatta bel ağrısı çok var. iyi mi ki kötü mü

çatlama gününden sonra da oluo canım sanırım sancı. bel ağrısına uyandım ben de. iğnenin 5. günü. bilemiyorum ama 4 yum süper biri tutmuştur umarım :)

:) ben m daha dun yaptirdik kan testini canim sen ne zaman ogrendin?gittin mi hic doktora? haftaaya cumartesi gideym diyorum ben kalp atisi falan duyaryz acaba:)
Bn ovitrelleden 16 gün sonra idrarda öğrendim ama adetime ıkı gun vardı 3 tane gebelik testi yaptım ucundede sılık cıkmıştı kanda gebelik bakıldı ondada 489.2 4-5 haftalık cıktı çok sukur salı gunu doktorm beklıo adetten 1 hafra snra gel demşti bakalm görürüz inşallah keseyi

Ben yine test yaptim negatif cikti bugun 16.gun , akintim var ve hafif agri sol tarafta ,sanirim adet olucam , hamile olanlar sizde akinti olmusmuydu... kan tahlili yaptirsammi bugun?

Ben iğneyi adetimin 11. günü olduğum için kafam karışıyor , 28 günlük normal adet günümümü bekliyeyim yoksa iğneden 14 gün mü sayayım bilemedim , test yapıp duruyorum işte... Oy oy
günaydın hoşgeldin canım bencede normal adet gününü bekle benim hep öyle oldu erkene almadı iğne bu ayda 20 sinde bekliyorum

günaydın canım ne testi alıyon sen bakıyım ne söz verdik birbirimize salıdan önce yapmıcaz diye

günaydın canım ne testi alıyon sen bakıyım ne söz verdik birbirimize salıdan önce yapmıcaz diye
yapamadım zaten eczane kapalıydı ama bu sabah aldım testimi halihazırda bekliyo yarın sabah ilk idrarla yapılmak üzere gerçi ümidim pek yok çünkü çok şişti karnım bide çenemde bi tanecik sivilce çıktı bunlar hayra alamet değil maalesef bende ayın 20 si gibi olurum 6 sında çatlama oldu 14 gün üstüne saydımmmı 20-21 gibi gelir muhtemelen

Ben yine test yaptim negatif cikti bugun 16.gun , akintim var ve hafif agri sol tarafta ,sanirim adet olucam , hamile olanlar sizde akinti olmusmuydu... kan tahlili yaptirsammi bugun?
ilk kezmi yaptın testi sen? silikde olsa yokmu hiç gözüken bi çizgi dikkatli baktınmı ? kan testi yap kafan rahatlasın en azından

iyiki kapalıymış demekki yapcaktın benimde evde iki tane testim var bende sabah yaparım ama benimde ümüdüm yok karnım belim kaç gündür ağrıyo ateşimde çok yüksek değil 6 sında olduysan 20 sinde olmayabilirsin ben 4 ünde oldum iğneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…