Canım bana o ilacı vermedysmnd806615 .!.:tabiki yazarım , ay çok heyecanlı bir sureç birde bir benim adet olmadan önce başım ağrır 2 gündür yine ağrıyor adet olmuyorum ama , progesteran kullanıyorum ondan olabilir mi
Bana vermedi o ilacı doktorum canım ama yan etkilerine bir bak istersen evet çok heyecanlı benim de 12. Günüm ama adet sancılarımın benzeri sancılarım var olmadı galiba hayırlısı hakkımızda inşallahtabiki yazarım , ay çok heyecanlı bir sureç birde bir benim adet olmadan önce başım ağrır 2 gündür yine ağrıyor adet olmuyorum ama , progesteran kullanıyorum ondan olabilir mi
2 senedır canım evlendıkten 5 ay sonra hamıle kaldım ama 2 haftalıkken kalbı durdu bebegımın kurtaj oldum bı ay korundum sadeceKaç aydır deniyorsunuz tatlım??
aynen oyle cnm..bugun 15.gun mu oldu?yine yap test bugun.. haber ver bizede :)hadi.insallahAy çok sağol canım ya moral oldu, en iyi burada paylaşılıyor duygular ,yaşayan biliyor çünkü... Dr. 17. gün çağırdı benide , inş . adet olmam..
Çok acil yardımınıza ihtiyacım var pregnyl iğne olan arkadaşlar ! Cuma günü öğlen 12:30 da iğneyi oldum dün gece 12:30 tam 36 saatti . Saat 11 gibi hafif hafif sancılarım başladı bu arada benim 4 yumurtam var hepsi sol tarafta. Neyse eşimle tam 36. Saat çalışmamızı da yaptık ama sonra gece 5 te inanılmaz bir sancıyla uyandım sol yumurtalığım patlıyo gibi OHSS mi diye korktum ama yarım saat sürdü geçti yumuşum tekrar şuan hala yürüyünce yara gibi sızlıyor acıyo ama otururken bişey yok.. Böyle bişey yaşayan var mı? Çok yumurta hepsi aynı tarafta diye mi böyle oldu acaba? Bu kasık ağrısı hep devam ediyo mu çatlama gününden sonra böyle?
Bn ovitrelleden 16 gün sonra idrarda öğrendim ama adetime ıkı gun vardı 3 tane gebelik testi yaptım ucundede sılık cıkmıştı kanda gebelik bakıldı ondada 489.2 4-5 haftalık cıktı çok sukur salı gunu doktorm beklıo adetten 1 hafra snra gel demşti bakalm görürüz inşallah keseyi:) ben m daha dun yaptirdik kan testini canim sen ne zaman ogrendin?gittin mi hic doktora? haftaaya cumartesi gideym diyorum ben kalp atisi falan duyaryz acaba:)
günaydın hoşgeldin canım bencede normal adet gününü bekle benim hep öyle oldu erkene almadı iğne bu ayda 20 sinde bekliyorumBen iğneyi adetimin 11. günü olduğum için kafam karışıyor , 28 günlük normal adet günümümü bekliyeyim yoksa iğneden 14 gün mü sayayım bilemedim , test yapıp duruyorum işte... Oy oy
günaydın canım ne testi alıyon sen bakıyım ne söz verdik birbirimize salıdan önce yapmıcaz diyeBenim bugün 11.gün dayanamadım akşamüzeri eczaneye gittim sabah yapmak üzere yani (12.günde) test alacaktım ama eczane kapalıydı maalesef( vardır bunda da bi hikmet dedim..Yalnız adete yakın hep karnım şişer farkettim ki yine bi şişlik var regl belirtisi sanırsam ki
günaydın cnm ben hiç kullanmadım bilemiyorumkızlar ya bu progestanı benim gibi vajinal yoldan alan var mı?
canım bakıyorum da herkes oral almış anlamadım. güvenecez artık dr agünaydın cnm ben hiç kullanmadım bilemiyorum
günaydın cnm naptın kan tahlili verdin mi ?Ben yine test yaptim negatif cikti bugun 16.gun , akintim var ve hafif agri sol tarafta ,sanirim adet olucam , hamile olanlar sizde akinti olmusmuydu... kan tahlili yaptirsammi bugun?
yapamadım zaten eczane kapalıydıgünaydın canım ne testi alıyon sen bakıyım ne söz verdik birbirimize salıdan önce yapmıcaz diye
ilk kezmi yaptın testi sen? silikde olsa yokmu hiç gözüken bi çizgi dikkatli baktınmı ? kan testi yap kafan rahatlasın en azındanBen yine test yaptim negatif cikti bugun 16.gun , akintim var ve hafif agri sol tarafta ,sanirim adet olucam , hamile olanlar sizde akinti olmusmuydu... kan tahlili yaptirsammi bugun?
iyiki kapalıymış demekki yapcaktınyapamadım zaten eczane kapalıydıama bu sabah aldım testimi halihazırda bekliyo yarın sabah ilk idrarla yapılmak üzere gerçi ümidim pek yok çünkü çok şişti karnım bide çenemde bi tanecik sivilce çıktı bunlar hayra alamet değil maalesef bende ayın 20 si gibi olurum 6 sında çatlama oldu 14 gün üstüne saydımmmı 20-21 gibi gelir muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?