Bugün iğneden sonraki 9.günüm.. Belirti olarak hiç bir şey kalmadı.. Sanırım iğnenin etkisiydi bastakiler,dimi
offf hadi ya.. 11.gün nasıl hatalı pozitif çıkıyor, çok kötü bir şey bu.. Beklemek gerçekten ilk haftadan sonra zor.. Allah gönlümüze göre versin inşaAllah..
Şimdi ne durumdasın?
anladım, umarım bu ay artık senin de benim de tüm isteyenlerin yüzü güler.. Düzenli Adet olabiliyor olman bile güzel artık bu dönemde bunlara şükür.. Benim pko dan dolayı genelde söktürücü kullanmam gerekiyor eğer bir tedavi sürecinde değilsem.. İlk çocuğumu tüp bebek ile çok şükür dünyaya getirdim, şimdi bir umut olur mu diye bekliyorum.. Olmazsa zaten bir daha bu ay denemem yaza kadar d.kontrol hapi ile geçirip daha sonra bir daha belki tüp bebek diye düşünüyorum..
Ben 12.gune kadar cift cizgi gordum tabi git gide siliklesti ama gebe degildin gecen ay o yuzden bu ay ignenin 16 gunune kadar beklicemofff hadi ya.. 11.gün nasıl hatalı pozitif çıkıyor, çok kötü bir şey bu.. Beklemek gerçekten ilk haftadan sonra zor.. Allah gönlümüze göre versin inşaAllah..
Şimdi ne durumdasın?
Ben 12.gune kadar cift cizgi gordum tabi git gide siliklesti ama gebe degildin gecen ay o yuzden bu ay ignenin 16 gunune kadar beklicem
Ay yok beee... Bana da duphaston yazdi progesteron var icinde progestanla aynı etki ilac adı farklı bunu özellikle doktora da eczaneye de sordum ayni etkileri dedi.çok kötüymüş gerçekten demek erkenden test yapmamak lazım dicem ama 11-12. gün de çok erken değil aslında iğnenin etkisi ne kadar uzun sürüyormuş
Peki bir şey sorcam: bana doktorum progestan da yazdı 2×1 ve 13.martta kanda gebelik testi yap dedi.. Hocam o tarihe kadar adet olmazsam mı yapim dedim..Yok sen zaten adet olmazsın ki Progestan aldığın için dedi.. Progestan içtiğimiz sürece adet olunmadığını ilk defa duydum..
Doktorun söylediğini sorgulamak da garip ama bu böyle midir gerçekten?
Ay yok beee... Bana da duphaston yazdi progesteron var icinde progestanla aynı etki ilac adı farklı bunu özellikle doktora da eczaneye de sordum ayni etkileri dedi.
Progestani adet duzenleyici olarak da kullanan varmış. Adet olmazsin demesi degisikmis.senin normal mi adetin ? Düzenli mi?
yok pko olduğum için pek yumurtlama oluşmuyor adette en iyi ihtimalle ya gecikiyor yada hiç gelmiyor söktürücü kullanıyorum arada.. Şimdi takip oldu catlatma iğnesi olduğum için normal olarak adet görmem gerekir hamilelik oluşmaz ise.. ama progesteron kullanırken olmazsın dedi bana bende onu anlamadım..
Adet düzenleyici olarak sanırım bir müddet kullanılıyor bırakınca adet olunuyor ama kullanım esnasında adeti geciktiriyor veya engelliyor mu onu anlamadım?
Peki sen bu hormonu kullanırken adet oldun mu daha önce?
Sen hangi tedaviyi uyguladin
Canım testte çok kırmızı çıktı daha adetime 2 günüm var atiyim resmi sende bi bakarmısımİnş hamilesindir canım büyük ihtimalle. Hamilesin kan testi yaptır garanti olur
Canım testte çok kırmızı çıktı daha adetime 2 günüm var atiyim resmi sende bi bakarmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?