Can'ım aynı gebelik gibi çünkü şu an kanında gebelik hormonu var eğer gebe kalırsan inşallah kalırsın devam edecek aynı ağrıdan gebe olduğunu anlayacaksın birde bel Ağrı'sı eklenecekYani canım ne kadar sürecek bu zor dayanıyorum ya ağrıya bu gün biraz geçti ama yine var azda olsa
Can'ım aynı gebelik gibi çünkü şu an kanında gebelik hormonu var eğer gebe kalırsan inşallah kalırsın devam edecek aynı ağrıdan gebe olduğunu anlayacaksın birde bel Ağrı'sı eklenecek
Gittim Can'ım değerlerime göre tek gebelikSen naptın gitmedin mi daha dr a?
Gittim Can'ım değerlerime göre tek gebelik
Can'ım 10 gün sonra gidicem çoğul gebelik istemiyordum bir tane kızım var zaten ama napiyim Onuda göze aldım allahtan 14 yumurtadan bir tanesi döllendiSevindim canım gerçi sen çoğul mu istiyodun bilmiyorum ama sağlıklı olsun da bi tane olsun :) Kese için ne zaman gideceksin?
Sonucu simdi aldim canim.Progesteron cok guzel,22 cikmis.Demekki birkac tane yumurta catlamis.Bhcg 2 ama adetime daha 5 gun var.Ignenin de 12. Gunu zaten erken oldugunu biliyorum.Hala umudum var ama.Ee canım sonuç ne çıktı peki
Pazar günü adet olmazsam tekrar deneyecem. Ama şu yaşadığım üzüntüye engel olabilsem keşke..Canım günün geçsin 1 iki gün öyle yap bende kullandım bu ay benimde 6 ci günüm daha strese girme herşey allahtan
Biliyorum ne hissettigini bende şuan senle aynı durumdayım canım benim hiç umudum yok ama benim herşey stresten olmuyo canım yeri geliyor saç bile dökülüyor stres yüzünden yani oyuzden fazla takma kafaya senin kaç tane yumurtan geliştiPazar günü adet olmazsam tekrar deneyecem. Ama şu yaşadığım üzüntüye engel olabilsem keşke..
Canım meraba yumurtanın catladigini nerden biliyosun bende cumartesi gece 10 davuruldum catlatma ignesi bide dün gece ovulosyon testi yaptım bi çizgi net ikinci çizgide hafif kırmızı çıktı yani iki çizgi vardı ovulosyon ne anlama geliyor anlamadım dün akşamDoktorlarin cogu igneden onceki gun iliski diyorlar canim.Icerde hazirda sperm buunsun diye.Cunku spermler 48-72 saat yasiyorlar.Yumurtanin omru bir gun.Bu arada tam 36 saat sonra catlicak diye bisey yok.10 saat sonra bile catlayan var.Bu 16 olur 46 olur belli olmuyor.Mesela benim 20 saat sonra catlamisti.Insallah hamile olursun canim.
1 taneydi 21cm. Aslında yumurtlama problemi vs yoktu sadece erken hamilelik istediğimiz için yazdı doktor. Tam 1 sene oldu çocuk isteyeli. Gerçi yarısı varikosel ameliyatı ve değerlerin yükselmesini beklemekle geçti. Bir de düşükle. Ama insan canı gönülden istediği şeye hemen ulaşmak istiyor işteBiliyorum ne hissettigini bende şuan senle aynı durumdayım canım benim hiç umudum yok ama benim herşey stresten olmuyo canım yeri geliyor saç bile dökülüyor stres yüzünden yani oyuzden fazla takma kafaya senin kaç tane yumurtan gelişti
Senin kaç yumurta oldu canımBiliyorum ne hissettigini bende şuan senle aynı durumdayım canım benim hiç umudum yok ama benim herşey stresten olmuyo canım yeri geliyor saç bile dökülüyor stres yüzünden yani oyuzden fazla takma kafaya senin kaç tane yumurtan gelişti
Dr a gittigimde catlamak uzere dedi ve birkac saat sonra cok agrim oldu.Ovulasyon testi de kipkirmiziydi.O yuzden 20-21 saat oldugunu kesin biliyorum canim.Birde 7-8.gunu cok siddetli agri oldu.Yine catladi diye tahmin etmistim ki dogruymus.Cunku progesteron 22 cikmis.1 yumurtam varken 9 cikmisti.Bu ay 6 yumurta vardi,4 u 17-20 mm arasi idi.Bir taneden fazla catlamis yani.Canım meraba yumurtanın catladigini nerden biliyosun bende cumartesi gece 10 davuruldum catlatma ignesi bide dün gece ovulosyon testi yaptım bi çizgi net ikinci çizgide hafif kırmızı çıktı yani iki çizgi vardı ovulosyon ne anlama geliyor anlamadım dün akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?