aynen canım benimde pazar günüden beri sancılarım oluyor.ve yüzümde çok sivilce çıktı.dr. sordum oda cuma günü kan tahlili yaptır dedi.tekrar cuma günü yaptırıcam bakalım adet olmasam eğer.Aynı gün olmuşuz iğneyi bende 14.ünde oldum iğnemi bekliyorum ara ara adet sancıları gelip gidiyo moralim bozuluyor bekliycem cuma gününe kadar bakalım sende varmı adete benzer belirtiler
şimdi araştırdıkça dış gebelik olma ihtimali varmış.aynen
aynen canım benimde pazar günüden beri sancılarım oluyor.ve yüzümde çok sivilce çıktı.dr. sordum oda cuma günü kan tahlili yaptır dedi.tekrar cuma günü yaptırıcam bakalım adet olmasam eğer.
Mrb hanimlar hep takipteyim ama yazmak nasip olmadi . Degerlerin buraz dusuk geldi ama belki gec dollenme yada gec yumurtlama olabilir. Bende ignemi 23 unde oldum dun kanda 12.7 ciktimerhaba kızlar .benimde iğne ayın 14. de yapıldı.dün idrar testi yaptım hafif ikinci çizgi çıktı.dün akşamda kan tahlili yaptırdım 5.10 çıktı.13 günü oluyor.ümitlensem mi acaba yoksa hala iğnenin etkisi devam ediyor olablirmi.yarın tekrar kan testi yaptırıcam bakalım.
Hanımlar adetin 3. Günü muayene olmam lazım ama kanama varken nasıl muayene olunuyor daha önce gittiğim zamanlarda adetim lekelenme tarzında olduğum için rahattım şimdi nasıl olacak diye düşünüp duruyorum yardım lütfen
Mrb hanimlar hep takipteyim ama yazmak nasip olmadi . Degerlerin buraz dusuk geldi ama belki gec dollenme yada gec yumurtlama olabilir. Bende ignemi 23 unde oldum dun kanda 12.7 cikti
Kızlar Slm
14nde iğne yaptırdım ve az önce test yaptım pozitif cıktı
İğnenin etkisi devam eder mi sizce hala
Kan tahlili yaptırayım dıyorum bugun yıne de
Ay cok heyecan yaptım
Yaaa iğnenin etkisi değil midir yaniKan testi yaptır canım şimdiden hayırlı sağlıklı bir gebelik diliyorum :)
Yaaa iğnenin etkisi değil midir yani
1 yıl önce düşük yaptım ve yine öyle olacak diye ümitlenmek istemiyorum
bende 14nde iğne yaptırdım.13.gün kan tahlili yaptırdım 5.10 çıktı dr sordum oda erken cuma günü tekrar yaptır dedi. bence iğnenin etkisi kalmamıştır bugün yarın belli olur.sonucunu merak ediyorum .Kızlar Slm
14nde iğne yaptırdım ve az önce test yaptım pozitif cıktı
İğnenin etkisi devam eder mi sizce hala
Kan tahlili yaptırayım dıyorum bugun yıne de
Ay cok heyecan yaptım
Uzun süredir büyük bir merakla takip ettiğim bir site ve sonunda yazmaya cesaret ettim. Öncelikle rabbim çocuk isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Kizlar sizlere birşeyler sormak istiyorum. 10 aydır uğraşıyoruz ama bir türlü hamile kalamadim. Subat ayinda 5 gün günde 2 adet letu kullandim ve 24 subat tarihinde iki adet kaliteli yumurtam oldu 24 subat catlatma ignesi oldum. Ancak benim sadece 25 subatta ağrı sancı ve atesim oldu. O gunden beri hic bisey yok. Sadece kirec gibi akintim var. Acaba bi problem olmuş olabilir mi
Canım oncelikle ignenin ustunden 14 gun geçmiş ve pozitif sonuç almissan tebrikler hamilesinKızlar tahlili yarın yaptıracam
Az önce acık kahve Bi akıntım oldu
Yerleşme kanaması Mıdır acaba
Ara ara regl agrısı gibi de agrı oluyo
Of n'oluyo bilemedim
aynısı dün gece benimde oldu canım hafif kahve akıntı geldi halen devam ediyor3-4 gündür adet ağrısı gibi ağrım var.bende çok korkuyorum.akşam kan tahlili yapırcam bakalım.inşalalh yerleşme kanamasıdırKızlar tahlili yarın yaptıracam
Az önce acık kahve Bi akıntım oldu
Yerleşme kanaması Mıdır acaba
Ara ara regl agrısı gibi de agrı oluyo
Of n'oluyo bilemedim
Aynen Bnde de oluyo cnmaynısı dün gece benimde oldu canım hafif kahve akıntı geldi halen devam ediyor3-4 gündür adet ağrısı gibi ağrım var.bende çok korkuyorum.akşam kan tahlili yapırcam bakalım.inşalalh yerleşme kanamasıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?