Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım benimki de seninki gibiydi. Daha normal adete 4 gün vardı benim. İğnenin de 16. Günü adet oldum. Normal adet tarihinden 4 gün falan önce olmuş oldum yani. Ama iğneden sonra 14-15. Günlerde kanda çıkar. İdrarda da kesin olacağını sanmıyorum

Hayır ama kan testi verdim sonuç olumsuz bugun 15.gün ve adetim 3gün gecikti
Klomen adet gecikmesi yapabiliyormuş diye duymuştum. Ben de tekrar doktora gittim. Normalde kullanmama kararı almıştım klomeni ama annem tedaviyi yarıda bırakma diye ısrar edince gittim tekrar. Yine klomen verdi ama bu sefer günde 4 defa içeceksin dedi. 2 sabah 2 akşam. Bir de fitil verdi ama çok ilginç bir fitil. Vagifem ismi. Rahim duvarını kalınlaştırıyormuş ve spermlerin geçişini kolaylaştırıyormuş. Benim doktor her ihtimali düşünerek bana her türlü ilacı veriyo galiba bi de dedi ki tam gebelik zamanları şu aralar. Ben dedim mevsime göre değişiyor mu? Tabii dedi, bahar yaz aylarında gebelikler artar dedi. İnşallah nisan ayı da bizim için güzel haberler alacağımız bir ay olur

AMİN KUZUM AMİNNNN .İNŞALLAAHHHHHHHH BENDE YARIN GİTCEM DOKTORA

KIZLAR ADETİM 5GÜN GECİKTİ DÜN YİNE KAN TESTİ YAPILDI YİNE YOK ACABA GEC DÖLLENME OLUR MU Kİ DİYE YAPTIK .NEGATİF SONUÇ..E BU E YAA. BENİM ADETLERİM COK DÜZENLİYDİ.KLOMEN Bİ AY KULLANDIM BOYLE OLDU. ALLAH ALLH

ÇIKAR KAN TESTİ Mİ YAPCAN. AMA TEKRAR YAPARLAR POZİTİF BİLE OLSA SONUÇ 4 GÜN SONRA TEKRAR YAPARLAR. BU ARADA ADETİNE KAÇ GÜN VAR.
Bugün idrar testi yaptım gebelik yok çıktı kan testi mi yaptırmam gerek şimdi yani adetim ayın 30 da olmam gerekiyo

Merhaba herkese bu ay ikinci klomen+ovitrelle kullanışım çatlatma iğnesinin 11. Günü bugün ne test yapmaya cesaretim var nede bekleyecek sabrım var yine adet olacakmışım gibi bütün belirtilerim mevcut en iyisi yine beklemek sanırım adet gecikmesini gecikirse tabii hiç bekletmez sağolsun günü geldiğinde hemen gelir

Canım şükret valla benim regl de hiç gecikmezfi ama bu ay gecikti hala gelmedi klomen ve ovitrelle kullanmıştım ilk kez buay. Oyuzden mi oldu bilmiyorum . Kan testi negatif çıkıyor. Hamile değilim ama 6gündür yok adet

Ewt düzenli adet görmek güzel bişey tabiki canım şükretmek gerek doktor ayın 30unda adet görmezsen test yap dedi olacaksam o güne kadar bekleyeceğini sanmam adetimin adet belirtilerini baya belirgin yaşıyorum şuanda klomen ve ovitrellenin gecikme yaptığını duymamıştım hatta erken olduruyor diyenler çoğunlukta ben geçen ay tam 15. Günde olmuştum

merhaba kaderdaşlarım.
15inde iğnemi olmuştum.
bu pazartesi idrar testi yapayım diyorum.
gerçi bat 1 nisan.
bel ağrımın dışında hiçbir şeyim yok.
kasıklarımın ağrısını da kabızlığıma veriyorum.
çünkü iğneyi olduğumdan beri kabızım malesef

Canım bende ayın 14.ünde olmuştum çatlatma iğnemi doktor 30unda adet görmezsen test yap dedi öncesinde yapmayı düşünmüyorum zaten cesaretimde Yok bugün kasık ağrım oldu biraz gündüzleri kolay kolay uyuyamam bugün bi anda dalıp bi saat kadar uyumuşum ama kendimi umutlandırmak istemiyorum her ay negatifi görünce

benim negatifle yüzleşmeye hiççç cesaretim yok aslında ama böyle belirsizlikte insanı muallakta bırakıyor

aynen belirsizlikle yaşamakta zor inşallah alırsın pozitif sonucu alırsan burdan paylaş banada umut olursun

aynen belirsizlikle yaşamakta zor inşallah alırsın pozitif sonucu alırsan burdan paylaş banada umut olursun

Umut verici bir haber paylasacagımı pek sanmıyorum canım ama Allah buyuktur. Sende bana haber verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…