Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
İnşallah alırız güzel haberleri ben perşembe günü olmazsam cuma günü yapıcam canım Allah yardımcımız olsun çook sabırlı olmak gerekiyor

Hanımlar bende 15 gün önce ovitrelle kullandım buraya da yazmıştım zaten yarın test yapacağım inş 15 gün geçti saatler geçmiyor evde yapmadım direk kan vereceğim.göğüslerimde hafif ağrı var bayadır bide yeşil damarlar belirginleşti başka da belirtim yok çok umutlanmak istemiyorum ama yine de umutlanıyorum aff allahım okuyabilenler birer fatiha okursa sevinirim

Sanırım bi kaç gün arayla olmuşuz iğneleri bende ayın 14.ünde olmuştum Cuma'ya kadar beklemeyi düşünüyorum bende adet olacak gibi sancılar var inşallah dua edelim hayırlısı hakkınızda

Bende ayın 11inde oldum sancım falan yok sadece göğüslerim o da hafif duramayacak gibi değil bakalım yarın ne olacak

İnşallah olmazsınız adet benim ikinci klomen ve ovitrelle kullanışım bi yandan zaman hemen geçsin istiyorum bi yandan hasta olucam diye korkuyorum bakalım bende Cuma'ya kadar olmazsam yaparım artık

İnşallah olmazsınız adet benim ikinci klomen ve ovitrelle kullanışım bi yandan zaman hemen geçsin istiyorum bi yandan hasta olucam diye korkuyorum bakalım bende Cuma'ya kadar olmazsam yaparım artık

İnş sizde olmazsınız bekleyen herkes bu ay hayırlı cevap alır

Nerde yanlış yapıyoruz acaba heralde zamanı gelmemiş ondan olmuyor bende bekliyorum ama o kadar adet belirtilerim varki hiç boşuna heveslenmiyorum bile hayırlı olsun cnm Yen'i ay Yen'i umutlar artık

ben dün akşam test yaptım beyaz gibi hayalet çizgi vardı bu sabah ilk idrarla yaptım hiçbir şey yok. anlamadım gitti. ya test bozuktu ya da iğnenin etkisiydi. bu gün iğneden sonra 12.günümdü.

Cemre Yaman ayın kaçında oldun iğneni ben 14ünde oldum galiba aynı zamanda olmuşuz bende beklemedeyim ama test yapmayı düşünmüyorum negatif görmekten bıktım

Cemre Yaman ayın kaçında oldun iğneni ben 14ünde oldum galiba aynı zamanda olmuşuz bende beklemedeyim ama test yapmayı düşünmüyorum negatif görmekten bıktım

Canım benimki 15inde yapılmıstı. Yapıldıgı gunu saymıyorum bugun 12.gunum. Test yapma bence de ben yaptım cok kafam karıstı. Adetimi bekleyecegim.

Bende beklemedeyim canım olursam olurum gecikirse test alıp yaparım artık

Aynen öyle yap canım. gerçi ben çarşamba gününe kadar adet olmazsam ikinci bir test yapacağım çünkü muallakta kaldım.

merhaba kızlar .benimde iğne ayın 14. de yapıldı.dün idrar testi yaptım hafif ikinci çizgi çıktı.dün akşamda kan tahlili yaptırdım 5.10 çıktı.13 günü oluyor.ümitlensem mi acaba yoksa hala iğnenin etkisi devam ediyor olablirmi.yarın tekrar kan testi yaptırıcam bakalım.

idrar testini tekrarla koyulaşma varsa bebek de vardır büyük ihtimalle :) hayırlı olsun inşallah

Aynı gün olmuşuz iğneyi bende 14.ünde oldum iğnemi bekliyorum ara ara adet sancıları gelip gidiyo moralim bozuluyor bekliycem cuma gününe kadar bakalım sende varmı adete benzer belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…