Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

bende akşam iş çıkışı vercem.bakalım .sen çıkınca haber verirsin canım.peki lekelenme ile ilgili birşey dedimi doktor.inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur

kızlar benden umudu kesin çünkü bu sabah adet oldum.
(15inde iğne olmuştum)
kısmet, nasip..

bende akşam iş çıkışı vercem.bakalım .sen çıkınca haber verirsin canım.peki lekelenme ile ilgili birşey dedimi doktor.inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur
Sağlık ocağına gittim cnm cok sormadım

ben yaptırdım canım benim 20 çıktı.hayırlı olsun senin baya değerin yüksek canım.dr yazdım haftaya tekrar kan tahlili yaptır dedi.hamileliğin riskli dedi bakalım değerin artacak mı.
Bnde ptsi gidecem doktora cnm
Karın agrım ve lekelenme dvm edıyor korkuyırum bnde
Senin de yükselir cnm değerin inşallah gec döllenme olmuştır belki

inşallah yükselir.daha önce iki düşük yaptım.buda inşallah düşmez.benim de aynı karın ağrım ve lekelenme var.dr sordum kanaman olunca gelirsin dedi.sende bir an önce dr git canım lekelenme varya.

inşallah yükselir.daha önce iki düşük yaptım.buda inşallah düşmez.benim de aynı karın ağrım ve lekelenme var.dr sordum kanaman olunca gelirsin dedi.sende bir an önce dr git canım lekelenme varya.
Bende bir düşük yaptım
Yarın kan verecem
Ptsi de doktora gidecem cnm
İnşallah bu düşmez

merhaba kızlar benk hatırlarsınız ben de sısızn gıbı klomen kullanmıstım 3.ayın sonunda eşimin degerlerı kotu cıkmıstı sımdı esım kolen ve vıtamın kullanıyo sperm sayısı ıcın sızler den de umarıö guzel haberler gelır bız de. BEklıyorus bakalım ne gorcez

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Geçen sene 5 nisanda 8 haftalık hamile iken bebeğin kalp atışları olmadığı için aldılar. Bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi yapıldı bugün 15. günüm ve adet görmedim daha ve ilk denemem. Beklemek çok zormuş pazartesi kan vericem. Çok merak ediyorum. Dr muhtemelen kalırsın dedi ama allah bilir tabiki. Hamile miyimdir sizce?? Çatlicam meraktan.

merhaba ınaalh hamıle kalırsın klomenle buyuk ıhtımal gebe kalırsın esının degerlerınde sorun yoksa ben de eşimde sorun cıkınca bosa gıttı tedavı oyuzden tedavı ıcın esin gıtmesı daha onemlıymıs bosa gecıktık ınsallh hamıleısndır tatlım

İnş.Eşime hiç baktırmadık eğer hamile kalamazsam oda tahlil verecek. İğneden sonra bide progestanda verdi doktor. Bi belirtide yok. Şu 2 gün geçmedi valla

Kızlar bende bu ay kullandım klomeni ama adet oldum bu ay hiç bir tedavi olmiycam gerçekten insan çok kötü oluyor hevesle gün sayipta sonucu adetle sonuclaninca insan çöküyor

Kızlar bende bu ay kullandım klomeni ama adet oldum bu ay hiç bir tedavi olmiycam gerçekten insan çok kötü oluyor hevesle gün sayipta sonucu adetle sonuclaninca insan çöküyor
İğnede yapıldı mı canım? Yapıldıysa kaçgün sonra adet gördün?

Cnm hoşgeldin
Bende klomen ve iğne yaptırdım 16.gün evde test yaptım pozitif cıktı
Bende çikolata kisti var ayrıca
Sende Bi test yapsana evde
Acilden de kan veriliyor hbrn olsun

Cnm hoşgeldin
Bende klomen ve iğne yaptırdım 16.gün evde test yaptım pozitif cıktı
Bende çikolata kisti var ayrıca
Sende Bi test yapsana evde
Acilden de kan veriliyor hbrn olsun
Ayy gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dün doktoruma sordum pazartesi gel dedi. Dua et benim için. Bu arada ilk denemen miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…