Aynen Bnde de oluyo cnm
Ben sabah verdim kan
Öğleden sonra çıkacak sonuç
Doktora iğneden dolayı testte pozitif çıkmış olabilir mi dedim döllenme olmadıysa pozitif çıkmazdı dedi bakalım sonuç ne olacak[
bende akşam iş çıkışı vercem.bakalım .sen çıkınca haber verirsin canım.peki lekelenme ile ilgili birşey dedimi doktor.inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur.
Sağlık ocağına gittim cnm cok sormadımbende akşam iş çıkışı vercem.bakalım .sen çıkınca haber verirsin canım.peki lekelenme ile ilgili birşey dedimi doktor.inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur
naptın kan tahlili sonucun belli mi canımSağlık ocağına gittim cnm cok sormadım
Evet canım hamileyimnaptın kan tahlili sonucun belli mi canım
ben yaptırdım canım benim 20 çıktı
Bnde ptsi gidecem doktora cnmben yaptırdım canım benim 20 çıktı.hayırlı olsun senin baya değerin yüksek canım.dr yazdım haftaya tekrar kan tahlili yaptır dedi.hamileliğin riskli dedi bakalım değerin artacak mı.
Bende bir düşük yaptıminşallah yükselir.daha önce iki düşük yaptım.buda inşallah düşmez.benim de aynı karın ağrım ve lekelenme var.dr sordum kanaman olunca gelirsin dedi.sende bir an önce dr git canım lekelenme varya.
merhaba kızlar benk hatırlarsınız ben de sısızn gıbı klomen kullanmıstım 3.ayın sonunda eşimin degerlerı kotu cıkmıstı sımdı esım kolen ve vıtamın kullanıyo sperm sayısı ıcın sızler den de umarıö guzel haberler gelır bız de. BEklıyorus bakalım ne gorcez3. Gün git ki hormona baktir yoksa bir anlamı o
Polip miEmin misin canım inşallah eminsindir
Şimdi benimde hsg sirasinda rahimde 0.4 mm çapında bir doku tespit edildi doktor polip, hava boşluğu ya da bilinmez bişey dedi rahmin tam ortasında
Ultrason ile görünmüyor küçük diye ancak histeroskopi ile anlasilirmis
Neyse sogan kuru yaptım bende gecen ay klomen sonucunda kist oluştu ara verdik o sırada yaptım kist bu ay yok
Acaba polipte gitmiş mıdır
Siz nasıl emin oldunuz doktor mu dedi
Bana yazarsanız umut olursunuz teşekkür
merhaba ınaalh hamıle kalırsın klomenle buyuk ıhtımal gebe kalırsın esının degerlerınde sorun yoksa ben de eşimde sorun cıkınca bosa gıttı tedavı oyuzden tedavı ıcın esin gıtmesı daha onemlıymıs bosa gecıktık ınsallh hamıleısndır tatlımMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Geçen sene 5 nisanda 8 haftalık hamile iken bebeğin kalp atışları olmadığı için aldılar. Bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi yapıldı bugün 15. günüm ve adet görmedim daha ve ilk denemem. Beklemek çok zormuş pazartesi kan vericem. Çok merak ediyorum. Dr muhtemelen kalırsın dedi ama allah bilir tabiki. Hamile miyimdir sizce?? Çatlicam meraktan.
İnş.Eşime hiç baktırmadık eğer hamile kalamazsam oda tahlil verecek. İğneden sonra bide progestanda verdi doktor. Bi belirtide yok. Şu 2 gün geçmedi vallamerhaba ınaalh hamıle kalırsın klomenle buyuk ıhtımal gebe kalırsın esının degerlerınde sorun yoksa ben de eşimde sorun cıkınca bosa gıttı tedavı oyuzden tedavı ıcın esin gıtmesı daha onemlıymıs bosa gecıktık ınsallh hamıleısndır tatlım
İğnede yapıldı mı canım? Yapıldıysa kaçgün sonra adet gördün?Kızlar bende bu ay kullandım klomeni ama adet oldum bu ay hiç bir tedavi olmiycam gerçekten insan çok kötü oluyor hevesle gün sayipta sonucu adetle sonuclaninca insan çöküyor
Cnm hoşgeldinMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Geçen sene 5 nisanda 8 haftalık hamile iken bebeğin kalp atışları olmadığı için aldılar. Bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi yapıldı bugün 15. günüm ve adet görmedim daha ve ilk denemem. Beklemek çok zormuş pazartesi kan vericem. Çok merak ediyorum. Dr muhtemelen kalırsın dedi ama allah bilir tabiki. Hamile miyimdir sizce?? Çatlicam meraktan.
Ayy gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dün doktoruma sordum pazartesi gel dedi. Dua et benim için. Bu arada ilk denemen miydi?Cnm hoşgeldin
Bende klomen ve iğne yaptırdım 16.gün evde test yaptım pozitif cıktı
Bende çikolata kisti var ayrıca
Sende Bi test yapsana evde
Acilden de kan veriliyor hbrn olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?