aynen oyle erkektekı basıt sorun bıle etkılıyor belkı bır vıtamınle duzelcek bırsey bıle ama tabı sorunu yanlıs yerde ararsan cozemıyorsun esın ne kullanıyor bız e vıtamını evıcap klomen cınko selenyum falan alıyorus bır de trental bakalım bu ay ne cıkcak test sonucumuzBende sizin gibi bosuna klomen tedavisi gormusum.Benim esimde de sorun varmis.Spermiyogrami guya ozel hst de yaptirdik,ayni hst ye de gosterdik.Aynen dr dedigi su:Oo sayi super,hersey cok guzel,hepsi super.Ayni tahlili tip fak de urolaga gosterdik.Hareket dusuk morfoloji berbat % 1.Bu ayin 6 sinda tahlil yeniden yapilacak.Duruma gore ilac tedavisine baslanicak.Normale gelene kadar da ilac icmem anlamsiz.Bosuna hormon almisiz canim.
kızlar kan verdim bugun 1919 cıktı hcg
doktor cok ıyı artmış dedı
carsamba keseyı görürüz dedi
Allah isteyen herkese versin inşallah:)
cok sağol canım:)Maşallah canım sağlıcakla büyüsün bebişin :)
hayırlı olsun canım değerin baya yükselmiş çok sevindim.tekrar kan vermedim yarın vermeyi düşünüyorum.lekelenmelerin devam ediyor mu.ağrıların geçtimi?kızlar kan verdim bugun 1919 cıktı hcg
doktor cok ıyı artmış dedı
carsamba keseyı görürüz dedi
Allah isteyen herkese versin inşallah:)
Sağol cnm devam ediyordu lekelenme ama agrı yok doktora dedim progestan yaptırdım haftaya da bir tane yaptıracam Değeein iyi lekelenme sorun değil dedi ilki düşük olunca bu kez ger şeyi yapacaz dedi doktorhayırlı olsun canım değerin baya yükselmiş çok sevindim.tekrar kan vermedim yarın vermeyi düşünüyorum.lekelenmelerin devam ediyor mu.ağrıların geçtimi?
Kızlar merhaba benim olmadı bu ay dün sabah gittim tahlil verdim öğleden sonra dr gebelik yok dedi akşam üstüde adet oldum. Bugün tekrar gittim klomen yazdı bide vitamin verdi. Hayırlısı buymuş demekki
Kızlar bugün catlatma ignesinin 14.günü
Sabahtan beri kasiklarimda hafif bi sancı var son bir haftadır da belim ikiye ayriliyo gibi ağrıyor ayrica çok fazla akintim var. Elimde de idrar testi var ama yapmaya korkuyorum. Sizce cesaretimi toplayıp yapmalı mıyım
Hayır pazar günü zaten dayanamayip az once test yaptim sonuc kocaman bir negatif umudumu iyice yitirdim
Bilmiyorum bu ilk ignemdi çok umutluydum ama nedense suan yıllardır tedavi gormusum ama olmamış gibi hissediyorum. Insanlarin her gördüğünde hamile degil misin bi çocuğun olsun demesinden çok sıkıldım
Evlendikten sonra biraz dinlenmek için calismaya ara verdim. Bi iki ay sonra başladılar ne zaman calismaya baslayacaksin diye. Calismayi su an düşünmüyorum deyince bu defa basladilar bebek yok mu diye.. insanlar ne kadar merakli anlamadim. Henüz 11 aylik evli olmama ragmen sanki 10 yildir evliyim de çocuğum olmuyo gibi geliyo. Burda yalnizim ailem uzakta. Tek destekcim eşim ama o da gecenlerde artik bi bebegimiz olsun istiyorum deyince nedense cok üzüldüm hersey psikolojik galiba
Doktorun dediği uzere benim yumurtalarim büyüyor ama catlamiyor o yuzden başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?