Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
yok canım bende 4 ünde oldum iğneyi ama 6 sında çatladı karnımda hafif ağrı oldu hissettim ertesi gün 7 sinde gittiğimdede doktor çatlamış olduğunu söyledi ,offf desene bu ayki ümitler söndü sen kaç aydır kullanıyodun iğne klomen falan ? doktor bana öbür ay ara vereceğimizi söyledide bir sonraki ay gel dedi bide akupunktur falan dedi çok kafaya takıyorum diye

tamam canım anladım benim bu 6. tabi 1 sene içinde

arkadaşlar benim kasıklarım hastalanıcakmışım gibi ağrıyo daha çatlatma iğnesini cuma günü oldum. birde ayaklarım çok üşüyo ısınmıyor bi türlü bunlar normal mi sizce?

arkadaşlar benim kasıklarım hastalanıcakmışım gibi ağrıyo daha çatlatma iğnesini cuma günü oldum. birde ayaklarım çok üşüyo ısınmıyor bi türlü bunlar normal mi sizce?
canım kasıklarının ağrıması gayet normal belkide yeni çatlıyodur yumurtaların

kızlar afedersiniz benım mıydemde bı tuaf bulanıyor ama kusma degıl nasıl anlatsam bı tuaf piskolojıkmı acep offffffffffffff

Ben yaptırdım kan testi , negatif canım ama değer yok sadece negatif yazmışlar, adetime birkaç güne gelir herhalde, güvenmeliyim sanırım bu teste.. Bu ay olmadı anlaşılan, ilk çatlatma iğnemdi.

Ben yaptırdım kan testi , negatif canım ama değer yok sadece negatif yazmışlar, adetime birkaç güne gelir herhalde, güvenmeliyim sanırım bu teste.. Bu ay olmadı anlaşılan, ilk çatlatma iğnemdi.
canım benim hayırlısı olsun hakkımızda benim de ilk iğnem idrar testim negatif, adet sancılarım tavan yaptı, kuzu kuzu adetimi bekliyorum....

bende 14. günümdeyim test yaptın mı peki ?
yok yapmadım canım tutuyorum kednımı 20 kasım adet gunum 19 kasımda yapım dıyorum sende varmı degısıklık veya belırtı kac gundur aglıyorum dıyorum nasıl olsa negatıfı gorup aglıycam sımdıden ıcımı bosaltım dıyorum nekadar zor seyler yasıyoruz esımde dıyor uzulme dayan sık dısını kenıdmızı ayarklıyalım dırek tub bebek yapcaz tutmazsa dondurulmuslarla tekrar yapcaz dıyor ama bılıyorumkı zor bı surec allah hepımızın yardımcısı olsun

canım benim hayırlısı olsun hakkımızda benim de ilk iğnem idrar testim negatif, adet sancılarım tavan yaptı, kuzu kuzu adetimi bekliyorum....
canım gebelıkte adet sancıları oluyor ve belırtıler aynı benım teyzem 9 ay boyunca her ay adet agrıısı cektı

kac ggun var adetıne canımm hayırlısı neyse o olsun haklarımızda

ağlama canım herşeyin hayırlısı... Allah evladın da hayırlısını versin elbet zamanı gelecek çok zor bir süreç ben de çok stres oluyorum ama napalım bol bol dua et canım

ağlama canım herşeyin hayırlısı... Allah evladın da haylısını versin elbet zamanı gelecek çok zor bir süreç ben de çok stres oluyorum ama napalım bol bol dua et canım
aynen canım duva etmekten baska bırsey gelmıyor elden ama ınsan tukenıyor umutsuzluga kapılıyor ne dıyeyım allah herseyın hayırlısı bılır hayırlısını versn ınsallah

aynen canım duva etmekten baska bırsey gelmıyor elden ama ınsan tukenıyor umutsuzluga kapılıyor ne dıyeyım allah herseyın hayırlısı bılır hayırlısını versn ınsallah
ben de 1 buçuk yıldır çocuk istiyorum doktor tedaviy yeni başladı hiiiiççç bir sorununuz yok dedi ama olmayınca olmuyor işte ailem doğurgan eşimin ailesi doğurgan heryer çocuk kaynıyor sülalede ben böyle örneklik kaldım :) :)

bızde 2 yıldır ıstıyoruz hıc korunmadım evlednıdkten 5 aysonra hamıle kaldım kalbı dırdu 2 aylıkken bebegımın kurtaj oldum sadece bır ay korundum ama olmadı bu 4 cu kılomen tedavımm bende pokıstlık over var eşimdedee motofolojısı normal %2 anormal % 98 cıktı doktorbu ay olmazsa aşılama dedı ama esım 2 aşılama parası tub bebek hem dondurma ımkanızmıda var oyuzden aşılama yaptırmam dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…