yok canım bende 4 ünde oldum iğneyi ama 6 sında çatladı karnımda hafif ağrı oldu hissettim ertesi gün 7 sinde gittiğimdede doktor çatlamış olduğunu söyledi ,offf desene bu ayki ümitler söndüiyiki kapalıymış demekki yapcaktınbenimde evde iki tane testim var bende sabah yaparım ama benimde ümüdüm yok karnım belim kaç gündür ağrıyo ateşimde çok yüksek değil 6 sında olduysan 20 sinde olmayabilirsin ben 4 ünde oldum iğneyi
tamam canım anladım benim bu 6. tabi 1 sene içindeyok canım bende 4 ünde oldum iğneyi ama 6 sında çatladı karnımda hafif ağrı oldu hissettim ertesi gün 7 sinde gittiğimdede doktor çatlamış olduğunu söyledi ,offf desene bu ayki ümitler söndüsen kaç aydır kullanıyodun iğne klomen falan ? doktor bana öbür ay ara vereceğimizi söyledide bir sonraki ay gel dedi bide akupunktur falan dedi çok kafaya takıyorum diye
canım kasıklarının ağrıması gayet normal belkide yeni çatlıyodur yumurtalarınarkadaşlar benim kasıklarım hastalanıcakmışım gibi ağrıyodaha çatlatma iğnesini cuma günü oldum. birde ayaklarım çok üşüyo ısınmıyor bi türlü bunlar normal mi sizce?
peki 6 sınıda peşpeşemi denediniz ara verdinmi yoksatamam canım anladım benim bu 6. tabi 1 sene içinde
ara verdim canım 3 tanesini peşpeşe olmşutum dğerlerini arayla oldumpeki 6 sınıda peşpeşemi denediniz ara verdinmi yoksa
kaçıncı günündesin canım?kızlar afedersiniz benım mıydemde bı tuaf bulanıyor ama kusma degıl nasıl anlatsam bı tuaf piskolojıkmı acep offffffffffffff
ıgnenın 15 cı gunundeyım canımkaçıncı günündesin canım?
bende 14. günümdeyim test yaptın mı peki ?ıgnenın 15 cı gunundeyım canım
canım benim hayırlısı olsun hakkımızda benim de ilk iğnem idrar testim negatif, adet sancılarım tavan yaptı, kuzu kuzu adetimi bekliyorum....Ben yaptırdım kan testi , negatif canım ama değer yok sadece negatif yazmışlar, adetime birkaç güne gelir herhalde, güvenmeliyim sanırım bu teste.. Bu ay olmadı anlaşılan, ilk çatlatma iğnemdi.
yok yapmadım canım tutuyorum kednımı 20 kasım adet gunum 19 kasımda yapım dıyorum sende varmı degısıklık veya belırtı kac gundur aglıyorum dıyorum nasıl olsa negatıfı gorup aglıycam sımdıden ıcımı bosaltım dıyorum nekadar zor seyler yasıyoruz esımde dıyor uzulme dayan sık dısını kenıdmızı ayarklıyalım dırek tub bebek yapcaz tutmazsa dondurulmuslarla tekrar yapcaz dıyor ama bılıyorumkı zor bı surec allah hepımızın yardımcısı olsunbende 14. günümdeyim test yaptın mı peki ?
canım gebelıkte adet sancıları oluyor ve belırtıler aynı benım teyzem 9 ay boyunca her ay adet agrıısı cektıcanım benim hayırlısı olsun hakkımızda benim de ilk iğnem idrar testim negatif, adet sancılarım tavan yaptı, kuzu kuzu adetimi bekliyorum....
kac ggun var adetıne canımm hayırlısı neyse o olsun haklarımızdaBen yaptırdım kan testi , negatif canım ama değer yok sadece negatif yazmışlar, adetime birkaç güne gelir herhalde, güvenmeliyim sanırım bu teste.. Bu ay olmadı anlaşılan, ilk çatlatma iğnemdi.
ağlama canım herşeyin hayırlısı... Allah evladın da hayırlısını versin elbet zamanı gelecek çok zor bir süreç ben de çok stres oluyorum ama napalım bol bol dua et canımyok yapmadım canım tutuyorum kednımı 20 kasım adet gunum 19 kasımda yapım dıyorum sende varmı degısıklık veya belırtı kac gundur aglıyorum dıyorum nasıl olsa negatıfı gorup aglıycam sımdıden ıcımı bosaltım dıyorum nekadar zor seyler yasıyoruz esımde dıyor uzulme dayan sık dısını kenıdmızı ayarklıyalım dırek tub bebek yapcaz tutmazsa dondurulmuslarla tekrar yapcaz dıyor ama bılıyorumkı zor bı surec allah hepımızın yardımcısı olsun
doğru söylüyorsun canım bakalım bekliyim biraz daha :)canım gebelıkte adet sancıları oluyor ve belırtıler aynı benım teyzem 9 ay boyunca her ay adet agrıısı cektı
aynen canım duva etmekten baska bırsey gelmıyor elden ama ınsan tukenıyor umutsuzluga kapılıyor ne dıyeyım allah herseyın hayırlısı bılır hayırlısını versn ınsallahağlama canım herşeyin hayırlısı... Allah evladın da haylısını versin elbet zamanı gelecek çok zor bir süreç ben de çok stres oluyorum ama napalım bol bol dua et canım
ben de 1 buçuk yıldır çocuk istiyorum doktor tedaviy yeni başladı hiiiiççç bir sorununuz yok dedi ama olmayınca olmuyor işte ailem doğurgan eşimin ailesi doğurgan heryer çocuk kaynıyor sülalede ben böyle örneklik kaldım :) :)aynen canım duva etmekten baska bırsey gelmıyor elden ama ınsan tukenıyor umutsuzluga kapılıyor ne dıyeyım allah herseyın hayırlısı bılır hayırlısını versn ınsallah
bızde 2 yıldır ıstıyoruz hıc korunmadım evlednıdkten 5 aysonra hamıle kaldım kalbı dırdu 2 aylıkken bebegımın kurtaj oldum sadece bır ay korundum ama olmadı bu 4 cu kılomen tedavımm bende pokıstlık over var eşimdedee motofolojısı normal %2 anormal % 98 cıktı doktorbu ay olmazsa aşılama dedı ama esım 2 aşılama parası tub bebek hem dondurma ımkanızmıda var oyuzden aşılama yaptırmam dıyoben de 1 buçuk yıldır çocuk istiyorum doktor tedaviy yeni başladı hiiiiççç bir sorununuz yok dedi ama olmayınca olmuyor işte ailem doğurgan eşimin ailesi doğurgan heryer çocuk kaynıyor sülalede ben böyle örneklik kaldım :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?