canım sen ne zaman yaptın testini herkesin hemen çıkmaz adetini bekle bakalımcanım benim hayırlısı olsun hakkımızda benim de ilk iğnem idrar testim negatif, adet sancılarım tavan yaptı, kuzu kuzu adetimi bekliyorum....
ağlama canım ya dur bakalım daha adetine var inş. pozitifi görürsün en azından eşin sana destek oluyomuş direk tüp bebek deneriz diyo ne eşler var hiç destek olumuyolaryok yapmadım canım tutuyorum kednımı 20 kasım adet gunum 19 kasımda yapım dıyorum sende varmı degısıklık veya belırtı kac gundur aglıyorum dıyorum nasıl olsa negatıfı gorup aglıycam sımdıden ıcımı bosaltım dıyorum nekadar zor seyler yasıyoruz esımde dıyor uzulme dayan sık dısını kenıdmızı ayarklıyalım dırek tub bebek yapcaz tutmazsa dondurulmuslarla tekrar yapcaz dıyor ama bılıyorumkı zor bı surec allah hepımızın yardımcısı olsun
nağlama canım ya dur bakalım daha adetine var inş. pozitifi görürsün en azından eşin sana destek oluyomuş direk tüp bebek deneriz diyo ne eşler var hiç destek olumuyolar
Test bozuk değilse çıkan sonuç dogrudur cnmo zaman 5 gün sonra test yapıyorum :) idrar testinde çıkar mı peki o biraz daha geç çıkıyormuş ya
Sağol cnm. Önceden korkuyodim ama şimdi daha rahatımCanım rahim filmi cektırdım ben cokcok zor olmuyo bıraz baskı ve sancı
Ben iğneyi adetimin 11. günü olduğum için kafam karışıyor , 28 günlük normal adet günümümü bekliyeyim yoksa iğneden 14 gün mü sayayım bilemedim , test yapıp duruyorum işte... Oy oy
Evet kesinlikle progesteron. Kızlar bakın ben dr a da sordum igneden 14 gun sonra yani 15. Gün kanda baktırin (progesteron ve estrofem kullananlar icin) eğer gebelik yoksa ilacı bırakmalısınız. Yoksa adetin iz geçiliyor.tabiki yazarım , ay çok heyecanlı bir sureç birde bir benim adet olmadan önce başım ağrır 2 gündür yine ağrıyor adet olmuyorum ama , progesteran kullanıyorum ondan olabilir mi
merhaba cnm benimde 13.günüm ama 3 günüm var adete sen kaç günde bi oluyosunki?bu süreçte çok sabırlı olmamız lazım arkadaşlar her ay yeni bir umut benimde iğnenin 13. günü ama bata daha 1 hafta var hiç bir belirti yok bende de ama hayırlısı artık
merhaba cnm benimde 13.günüm ama 3 günüm var adete sen kaç günde bi oluyosunki?
anladım cnm ben 23 ünde olmuştum geçen ay 4 ündede iğneyi oldum ne biliyim yarın sabah yapıyım diyorum iki tane testim var sen ne zaman yapcan28 günde bir oluyorum geçen ay 26 sında olmuştum bana iğne erken vuruldu biraz ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Asli ben konularin sonuna kadar okuyamadim daha okuyprum da merak ettim igne yi daha yeni vuruussun ama gebelik takvimin var igne oldugunda hamilemiymisson ozaman sen ?
Âmin canım inşallah 13 gün sonra test yapıcam geri sayım başladı
anladım cnm ben 23 ünde olmuştum geçen ay 4 ündede iğneyi oldum ne biliyim yarın sabah yapıyım diyorum iki tane testim var sen ne zaman yapcan
tamam canım ama ben zaten pek ümitli değilim negatif diye düşünüyorumBen henüz test felan almadım sabredebildiğim kadar sabredeceğim 25 ine kadar tabi fikrim değişmezse :) çünkü tek çizgiyi görmek istemiyorum bir de idrar testi geç yapılmalıymış diye okuyorum her yerde yapar yapmaz yarın sonucu yaz buraya olur mu canım :)
Yok Dolunay'cım bu Sat a göre şuanki halim... Daha test yapmadım net bir durum yok ben takvimi takip edebiliyim birde o ruh haline girebiliyim diye koydum...beklemedeyim..Asli ben konularin sonuna kadar okuyamadim daha okuyprum da merak ettim igne yi daha yeni vuruussun ama gebelik takvimin var igne oldugunda hamilemiymisson ozaman sen ?
Oyy alinmisiniz baxen gozden kacabiliyo yazilar yada okuyup insan icinden cevap veriyor.. İns adet olmazsinizmuhtemelen cevap yazmayacaksınız çünkü burada bana cevap yazıldığı görülmedi.
ben 12. gündeyim ve negatif. bir kaç içinde sonra regl olmazsam kan testi yaptıracağım. belki başka biri için faydalı olur.
bende görmedim kaçıncı sayfaya yazmış arkadaş yoksa cevap yazardımOyy alinmisiniz baxen gozden kacabiliyo yazilar yada okuyup insan icinden cevap veriyor.. İns adet olmazsinizaz kalmis
tamam canım ama ben zaten pek ümitli değilim negatif diye düşünüyorum
Bende bu ay hamile olduğumu düşünmüyorum geçen ay çok hazırlamıştım belirtiler yüzünden böyle umutsuz olmak daha iyi hayal kırıklığına uğramıyor insan ama inşallah süpriz olur bu ay :)
dedgın gıbı caım bu surecte en cok sabıra ıhtıyacımız var rabbım hepımızın yuzunu guldursun aminn ecmainnbu süreçte çok sabırlı olmamız lazım arkadaşlar her ay yeni bir umut benimde iğnenin 13. günü ama bata daha 1 hafta var hiç bir belirti yok bende de ama hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?