- 21 Nisan 2017
- 33
- 4
- 16
- 32
Kime diyorsun canım??Ben 13 gun belli.oldu yap idrar testi sen
Canım benim bi arkadaşımda menopoza girmek üzere tüp bebeğe geçmişlerdi direk ama yumurtaları boş çıktı.. tedavi başlamadan bittiBenbirdost A akdemireyhan nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum, umarım haklısınızdır ve pozitiftir..cesaret edebilirsem bugün test yaparım..inşallah hepimiz pozitifleri görürüz ..benim 2.tüp bebek denemem amh değerim 0,06 geri de kalan bütün hormon değerlerim de menopoz değerlerinde
Arkadaşım, şu an seni çok iyi anlıyorum, üzmemeye çalış kendini.dün kan testi yaptırdım 11 çıktı..ancak bugün idrar testi silikleşti, benim de negatif anlayacağınCanım benim bi arkadaşımda menopoza girmek üzere tüp bebeğe geçmişlerdi direk ama yumurtaları boş çıktı.. tedavi başlamadan bitti
İnşallah seninki güzel sonuçlanır:))
Banada dua et..
Canım olumsuz düşünme sakın.. testlere güvenmemek lazım.. yanıltabiliyor.. böyle çok şeyler okudum burda..Arkadaşım, şu an seni çok iyi anlıyorum, üzmemeye çalış kendini.dün kan testi yaptırdım 11 çıktı..ancak bugün idrar testi silikleşti, benim de negatif anlayacağın
Bence korkudan beynimiz bizi olumsuza yönlendiriyor, büyük hayal kırıklığına uğramamak için kendini korumaya alıyor:) yarın sabah kan testi yapacam yeniden ..bugün idrar testi silikleşti bayağı..bir de bu test 2-3 birimlik değerleri bile gösterdiği için yanıltıcı oluyor..Canım olumsuz düşünme sakın.. testlere güvenmemek lazım.. yanıltabiliyor.. böyle çok şeyler okudum burda..
Inşallah içimizde sağlıklı ve hayırlı bi minik vardır..
Inşallah bi mucize olur..
Ikimizde çok olumsuz konuşuyoruz ama inşallah sürpriz olur :)
Ben adet oldum malesef canım ama hep sabahları olurdum ilk defa akşam oldum ve kahverengiBence korkudan beynimiz bizi olumsuza yönlendiriyor, büyük hayal kırıklığına uğramamak için kendini korumaya alıyor:) yarın sabah kan testi yapacam yeniden ..bugün idrar testi silikleşti bayağı..bir de bu test 2-3 birimlik değerleri bile gösterdiği için yanıltıcı oluyor..
Canım benimde kahverengi akıntım var şuan normalde hep sabahları adet olurdum ilk defa akşam oldum... akıntın tam olarak nasıldı??Benim kahverengi lekem var sadece akşama.doğru oldu
Akıntı mı kanama mı arkadaşım ? Yerleşme kanaması olabilir mi?Ben adet oldum malesef canım ama hep sabahları olurdum ilk defa akşam oldum ve kahverengi
Kahverengi canım kan rengi değil.. iç çamaşırıma peçete koydum.. arada bi bakıcam işte..Akıntı mı kanama mı arkadaşım ? Yerleşme kanaması olabilir mi?
İnşallah arkadaşım, yarın tahlil yap bence :)Kahverengi canım kan rengi değil.. iç çamaşırıma peçete koydum.. arada bi bakıcam işte..
Inşallah dediğin gibi yerleşme kanamasıdır canım.
Eğer kana dönmezse yaptırcam yarın canım..İnşallah arkadaşım, yarın tahlil yap bence :)
Belirtilerin var mı canım?Arkadaşlar iğneden sonra 20. günüm ama hala adet olmadım. İdrar testi negatif çıktı. Çatlatma iğnesi olunca adet bu kadar uzar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?