Benim bi arkadaşımda menopoz değerleri yüksek canımMide bulantısı var biraz. Karnım șiș bir de. Normalde adet düzensizliği var bende. Ama son aylarda adet sürem çok artmıştı. Doktor değerlerimin menopoza yakın olduğunu söyledi ve klomen kullandım çatlatma iğnesi vuruldum.
Bilmiyorum birkaç ay bunu deneyip öyle tüp bebeğe geçeriz dedi. Benim anlamadığım çatlatma iğnesi vurulunca 28. günde adet olunması gerekmiyor mu? Şu an 31 . günBenim bi arkadaşımda menopoz değerleri yüksek canımama onun dr u direk tüp bebeğe başlamıştı.. senin dr niye tüp bebeğe geçmiyor..
Bende iğne oldum canım..Bilmiyorum birkaç ay bunu deneyip öyle tüp bebeğe geçeriz dedi. Benim anlamadığım çatlatma iğnesi vurulunca 28. günde adet olunması gerekmiyor mu? Şu an 31 . gün
Allahin izniyle hamilesin canim bende 12. Gun test yapmistim ayni boyle cikmisti simdi 11 haftalik hamileyim .İgne 12.gun test sonucu sizce hamile miyim
Yarın kan testi yaptıracağım inşallah hamileyimdir. Cevap verdiğin için teşekkür ederimBende iğne oldum canım..
Ama tam 28.gün adet olunur diye kesin bişey var mı bilmiyorum.. ben dün adet oldum yani 27.gün oldum...
Ama benim adetlerim zaten hep 27 yada 28 günde bi oluyor...
Senin hem testlerin negatif hemde adet olamıyorsun düzensizlikten dolayı olabilir..
Allahin izniyle hamilesin canim bende 12. Gun test yapmistim ayni boyle cikmisti simdi 11 haftalik hamileyim .
Inşaallah hamilesindir canım güzel haberlerle gel:)Yarın kan testi yaptıracağım inşallah hamileyimdir. Cevap verdiğin için teşekkür ederim
Merhaba kızlar bana yardımcı olabilir misiniz klomen kullandıktan sonra adetimin 17. gününde çatlama iğnesi oldum o zaman istenilen boyuta ulaşmıştı normalde 32 günde bir adet görürüm. şu an iğnenin 18. günü adetimde 4 gün gecikmiş durumda. Nerdeyse 2 haftadır ne tam sarı ne tam beyaz diyebileceğim akıntm var. adet sancılarım 2 haftadır var fakat gelen giden yok. göğüslerim normal hiçbir adet zamanı ağırmazdı bu 2 hafta önce başlayan adet sancısıyla onlarda ağırmaya başladı ve devam ediyor kollaramı kapatamıyorum sanki. Ne zaman test yapmalıyım sizce3 senedir tek çizgi görmekten bıktım usandım artık
Sinirlerim cok bozuk bugun catlatma ignesi oldugum gunu sayarsak 14 saymazsak 13.gunum ve adet olacak misim gibi agrilarim var sabahbtest yaptim(ilk idrar degil) yarin sabah ilk idrarla yapicam hastaneye gidemedim yatili misafirim var.
Neden yapmiyorsunuz yapin cikar ... Beklemenin anlami yok insallah hamilesindir
Canım ben silik görüyorum yanlış değil dimi benim 18. Günüm ama hala cesaret edip yapamadım testi aldım evde bekliyo
Benim de silik bile çıksa sevinçten uçarım herhalde
Evet canim.silik var .ama agrimda var korkuyorum ya igneden se ... Sevincten ucmak ustemiyorum kirmizi lari gorursem.cok uzulur um temkinli ve sakinn olmaya calisiyorum bence sen yapsan kesin sonucu alirsin ve insallah hamilesindir buraya yazmayi unutma ALLAH kucaguni doldursun insallah
Ben burdaki herkese dua ediyorum sizde bana dua edin nolur
İlk defa klomen ve iğne kullandım 3 senedir bekliyorum yarın sabah yapıcam ve inşallah buraya hamileyim yazabilirim bu arada benimde nerdeyse 2 haftadır ağrım var göğüslerime de dokunamıyorum akıntıda cabası
Sağol canım ama Maalesef hamile değilim. Bir yumurtam daha oluşmuş ondan adet olmamışım. Adet olabilmem için ilaç verdi. İnşallah önümüzdeki ay hamile kalırım. Çok üzgünüm...Inşaallah hamilesindir canım güzel haberlerle gel:)
Inşallah canım gelecek ay hepimiz güzel haberler veririz inşallah..Sağol canım ama Maalesef hamile değilim. Bir yumurtam daha oluşmuş ondan adet olmamışım. Adet olabilmem için ilaç verdi. İnşallah önümüzdeki ay hamile kalırım. Çok üzgünüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?