Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Arkadaslar ben bu ay igne olamadim sadece femara kullandim bu sekilde hamile kalanlar var mi? Benim doktorum izinliydi diger doktorda rahim ortamin müsait gerek yok catlatmaya dedi ama ben de göğüs hassasiyeti var ve sol kasigimda ara ara sanci oluyor.sizde de igne olmadan bu belirtiler oldu mu ? Cok merak ediyorum ama idrar testine daha cok erken

Son adetimde klomen ve inofolic tedavisi gördüm 29 haziranda da ovitralle çatlatma iğnesi vurdurdum bu sabah idrar testim negatif çıktı Halen beklemedeyim bu ay pozitifi görürüm inşallah

18-20 mm lik iki yumurta görüp iğne yazdı akşama yapmam icin birde ertesi akşam ilişki olsun dedi
Canim benim doktor 36 saat sonrasina iliski olsun diyo ama benim 3. Ayim ve bu ay doktoru dinlemedim catlatma ignesinden oncede birlikte olduk catlatmadan sonrada bi de boyle deneyelim dedik bakalim kismet ama her doktor farkli bi yöntem uyguluyor insallah bu ay tutar.bence sıkıntı olmaz icini rahat tut ki stres yapmayasin:)

Benim yumlar iğneye rağmen çatlamıyor.. Cuma vurdum iğneyi 3 gün oldu hala ateşim düşük :/ Çalışmasam kontrole giderdim ama öyle bir vaktimde yok maalesef

Allah Allah doktor ne diyo peki bu duruma? Bunun baska bi caresi yok mu ki!!

Nedensiz infertilite ve direk tüp diyorlar ne dicekler.. 11.nde progesteron bakılacak o zaman anlaşılır ne olduğu.. ama her ay oluşan bu folikül kistlerinden bıktım artık.

merhaba kızlar bugün catlatma ignesinden sonra 10. günüm kan testi 3.48 çıktı dün gebelik testi silik çıktı sizce sonuç için erken mi umit var mi ?

Hamileyken adet mi olmuşsunuz yani

Merhaba ben mart gibi tedaviyle hamile kaldım fakat düşük oldu şimdi tedavisiz hamile kaldım kızlar eşinize keçiboynuzu özü yedirin çok işe yarıyor bir ay yedirdim ve yumurtlama Zaman'ınızda üst üste 4 gün birliktelik 4 günden önce en az 10 gün ilişkiye girmeyin keçiboynuzu özü işe yarayacak inşallah hepiniz hamile kalırsınız

4 gün üst üste zor demeyin keçiboynuzundan sonra eşleriniz hiç mızmızlanmayacak benim eşim çok mızmızdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…