Kızlar şuan test yaptım bakar mısınızzz iğnemin 19.günü şuan etkisi falan yoktur herhalde hemen gidip kan vereceğim ordanda işe dua edin bana
Tebrik ederim canım sağlıcakla devam etsin inşallah :)
sağol canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese versin
kan değerim 511 çıktı nasıl sizce ?
Benim genelde 22 mm oldugunda yapiyor doktorKızlar yumurtalarınız kaç mm olduğunda iğne oldunuz?
Benim genelde 22 mm oldugunda yapiyor doktor
Canim benim doktor 36 saat sonrasina iliski olsun diyo ama benim 3. Ayim ve bu ay doktoru dinlemedim catlatma ignesinden oncede birlikte olduk catlatmadan sonrada bi de boyle deneyelim dedik bakalim kismet ama her doktor farkli bi yöntem uyguluyor insallah bu ay tutar.bence sıkıntı olmaz icini rahat tut ki stres yapmayasin:)18-20 mm lik iki yumurta görüp iğne yazdı akşama yapmam icin birde ertesi akşam ilişki olsun dedi
Canim benim doktor 36 saat sonrasina iliski olsun diyo ama benim 3. Ayim ve bu ay doktoru dinlemedim catlatma ignesinden oncede birlikte olduk catlatmadan sonrada bi de boyle deneyelim dedik bakalim kismet ama her doktor farkli bi yöntem uyguluyor insallah bu ay tutar.bence sıkıntı olmaz icini rahat tut ki stres yapmayasin:)
Allah Allah doktor ne diyo peki bu duruma? Bunun baska bi caresi yok mu ki!!Benim yumlar iğneye rağmen çatlamıyor.. Cuma vurdum iğneyi 3 gün oldu hala ateşim düşük :/ Çalışmasam kontrole giderdim ama öyle bir vaktimde yok maalesef
Allah Allah doktor ne diyo peki bu duruma? Bunun baska bi caresi yok mu ki!!
merhaba kızlar bugün catlatma ignesinden sonra 10. günüm kan testi 3.48 çıktı dün gebelik testi silik çıktı sizce sonuç için erken mi umit var mi ?
Hamileyken adet mi olmuşsunuz yaniKasık ağrısı şüpheye götürür ama ben adetin son günü kasık ağrısı ile uyanmistm inanılmaz bir ağrıydi ertesi gün hicbisey yoktu sonra kan testi ile hamile olduğumu teyit etmiştim sükur .. Hadi bi test yap bende merak ettim şimdi
sonuç dusuk çıkıp hamile oldugunu öğrenen olmadimi yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?