sagol canım bakma bızdede ımkan yok beklıyoruz borcları bıraz hafıfletıp kıredı kartıyla denııycaz tub bebek tedavısını ılaclar dahıl hersey ıcınde 6750 gorustuk merkezle hakkımızda hayılırıs olsun keske gerek kalmasada kendılıgınden gelse ama zor ıkıtaraflı sorun var bızdeanladım canım imkanınız varsa ne mutlu size bende o da yok :) hayırlısı artık güzel haberler alırız inşallah
aslında bugün 13 gün oluyo ama istersen 1 gün daha bekle. 14 günde çıkıyo diyolar bende bu ay oldum 14 kasımda pregnyl...sana 1 tane mi 2 tane mi vurdular?5 kasımda çatlatma iğnemi (pregnyl) oldum.test için erken mi?
günaydın canım bende bu sabah yaptım test benimkide negatiftesti bugün yaptım sonra kanda baktırdım herşey negatif :)
Nende.senden mutlu bi haber almak icin acmistim sayfayi.. Adete kac gun var.. Hayirlisi olsin uzulme sakin.. Bekle.belki olur demek istemiyorum bu seni umutlandirir cunku silik bile cikmayinca muhtemelen gebelik olmuyor.. İmkansiz degil tabi ille idrar testinde cikacak diye de birsey yok tabiki insAllah vardir dualarim seninle... Moral bozmak yok yola devamgünaydın canım bende bu sabah yaptım test benimkide negatif
günaydın canım sğlsın adetim 20 si veya 21 bakalım beklicemNende.senden mutlu bi haber almak icin acmistim sayfayi.. Adete kac gun var.. Hayirlisi olsin uzulme sakin.. Bekle.belki olur demek istemiyorum bu seni umutlandirir cunku silik bile cikmayinca muhtemelen gebelik olmuyor.. İmkansiz degil tabi ille idrar testinde cikacak diye de birsey yok tabiki insAllah vardir dualarim seninle... Moral bozmak yok yola devam
merhaba bende 4 ünde oldum iğnemi bu sabah test yaptım negatif5 kasımda çatlatma iğnemi (pregnyl) oldum.test için erken mi?
canım hayırlısı bakalım bekle bıkac gun daha hakkımızda hayırlısı neyse o olsunmerhaba bende 4 ünde oldum iğ nemi bu sabah test yaptım negatif
amin canım aynen hayırlısı neyse ocanım hayırlısı bakalım bekle bıkac gun daha hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
İlk zamanlar oyle oluyor her ay ki adet bi travma oluyodu bende diger aya ke.dimi zor topluyodum zamanla zamanla daha az takmaya basliyo insan insAllah daha fazla bekletmez rBbim bir an once verir evladini.. Amin..
amin amin herşeyden önce duamız o zaten hayırlısı neyse o olsun bende de ara ara kasık ağrısı oluyor ama geçen ayda olmuştu klomen yapıyor bence başka da belirtim yok benimallah yzunuzu guldursın ınsallah zor seyler yasıyoruz aslında hepımız sabırsısız bebek konusunda:):) hayırlısı neyse o olsun ınsallah benım sol taraftakı kasık agrım tavan yaptı:):)
merhaba canım test yaptın mı ?amin canım allahım inşallah en kısa zamanda tüm isteyenlere versin umarım zamanla daha az takmaya başlarım ama sanki ben daha çok takarım gibi geliyor tüplerim mi kapalı acaba diye sıkıntı basmaya başlar
benımde karın agrım gogus agrım basladı baskada bısey yok gene bebıs yok yoruldum tukendım valla kafamdan sılmek ıstıyorum bu ıstegı ama olmuyoramin amin herşeyden önce duamız o zaten hayırlısı neyse o olsun bende de ara ara kasık ağrısı oluyor ama geçen ayda olmuştu klomen yapıyor bence başka da belirtim yok benim
bende 4 kasımda oldum canım ama bence adet gününden bir gün öncesine kadar bekle çünkü benimde bugün 14. günüm ama adet olmama daha 7 gün var o yüzden yapmıyorum senin yaklaştıysa yapabilirsin5 kasımda çatlatma iğnemi (pregnyl) oldum.test için erken mi?
canım üzüldüm gerçekten senden iyi haber almayı bekliyordum benimki de negattif çıkacak bu ay hissediyorum bende üzülmek yok bir daha ki aya çalışmalara devam :)günaydın canım bende bu sabah yaptım test benimkide negatif
günaydın canım hayır benim adete çok var diye yapmıyorum 1 hafta daha bekleyeceğim ama dediğim gibi hiç belirti yok benimde negatif çıkar kesinmerhaba canım test yaptın mı ?
bende silmek istiyorum ama dediğin gibi olmuyor bir de eşim benden çok istiyor her ay ona negatif derken o kadar üzülüyorum ki etrafımızda ki herkesin eşi hamile birde onları gördükçe daha çok üzülüyordur diye kafama takıyorum bendebenımde karın agrım gogus agrım basladı baskada bısey yok gene bebıs yok yoruldum tukendım valla kafamdan sılmek ıstıyorum bu ıstegı ama olmuyor
nekadr zor seyler yaşıyoruz yarabbı yuzumuze baksın her an bebek dusunmek acaba bu ay oldumu olmadımı adete yakın test yapıp negatıfı gormek aglamak allahım sınavımız cok zor yasadılarımızı bızler anlarız aynı seylerı yasıyoruz cunku hemen istedıgı ay hamıle kalabılen ınsanların bızı anlaması cok zor yasadıgımız uzuntulerı sıtresı ıctıgımız ılacların vurdugumuz ıgnelerın etkılerını nekadr zor yollardan gectıgımızı bıtek bızler bılırız zor seyler yasıyoruz allah hepımızın yardımcısı lsunbende silmek istiyorum ama dediğin gibi olmuyor bir de eşim benden çok istiyor her ay ona negatif derken o kadar üzülüyorum ki etrafımızda ki herkesin eşi hamile birde onları gördükçe daha çok üzülüyordur diye kafama takıyorum bende
nekadr zor seyler yaşıyoruz yarabbı yuzumuze baksın her an bebek dusunmek acaba bu ay oldumu olmadımı adete yakın test yapıp negatıfı gormek aglamak allahım sınavımız cok zor yasadılarımızı bızler anlarız aynı seylerı yasıyoruz cunku hemen istedıgı ay hamıle kalabılen ınsanların bızı anlaması cok zor yasadıgımız uzuntulerı sıtresı ıctıgımız ılacların vurdugumuz ıgnelerın etkılerını nekadr zor yollardan gectıgımızı bıtek bızler bılırız zor seyler yasıyoruz allah hepımızın yardımcısı lsun
tamam canım bekle bakalım inş. senden ve diğer arkadaşlardan güzel haberlr alırızgünaydın canım hayır benim adete çok var diye yapmıyorum 1 hafta daha bekleyeceğim ama dediğim gibi hiç belirti yok benimde negatif çıkar kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?