Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Son adet tarihlerim 7-ARALIK 5-Kasım 7-Ekim

Testi ne Zaman yapma doğru olur?? Geçen ay 33. Gün regl oldum. Genelde 31. Gün gelir.
7 ocak bence kan da bi baktir cnm duzenis adet de pek belli olmaya bilir idrar da yanilma payi daha yüksek olabilir

merhaba arjadaslar bayadir bu konuyu takip ediyorum benimde soracaklarim var size once 5 gun boyunca klomen kullandim 23 aralikta ovitrelle igne mi vuruldum. dun yani ignenin 12. gunu idrar testi yaptim ikinci silik cixgi cikti. bugun tekrar yaptim ama ikinci cizgi yok aceba erken mi daha. bat 9 ocak

12 inci 13 gunler kanda belki belli olur cnm idrar testlerine guvenme derim bana soracak olursan

12 inci 13 gunler kanda belki belli olur cnm idrar testlerine guvenme derim bana soracak olursan
evet ama korkuyorum eger negatif cikarsa diye bi yanim oldu busefer diyo bi yanim umitlenme diyo bilemiyorum bakalim bugun bi daha idrar testi yapicam gun gelene kadar. bu arada 2 senedir istiyorum bu iki senede 2 tane kimyasal gebelik oldu kendiliginden. insallah bu seferki tutar. kizim artik kardes isteye isteye yoruldu

Cnm allahim gonlune gore versin .. bizde cok istiyoruz kardes kizma ... ben en son tup bebege gecis yapdim bu ay kist olusmus diiye subat da baslayacagim insallah.. rabbim hakkimizda hayirlisini versin.. insallah da hamis sin dir ..

amin cnm seninde inşallah bugün tekrar test yaptım baktım hayalet çizgi gibi bişey var ama öyle aman aman belli değil 14. gün iğneden sonra. zaten kan testi yaparsam yine buraya yazarım en azından bilgi olur hepimize sonuçta merak ediyoruz başımızdan geçenler başkalarına da yarar

İğneden sonra 17. Günüm regl olmadım. Sarı şeffaf akıntım var. Kıytırık test yaptım silik bile çıkmadı. Negatif anlamadım bu işi. 7 ocak regl günüm. Bakalım

İyi günler bayanlar kk çok takip ediyordum bu topigi görünce heMen üye olmak istedim çünkü bende fikir alışverişi yapmak istiyor um kızlar bende klomen kullanıyorum bay dün bitti yarın gidicem kontrole inşallah yumuslarim büyümüştür

İnşallah kaliteli yumların oluşmuştur ve bu ay kavuşursun müjdene canım :)

Kızlar bende aralık 26 da çatlatma iğnesi yaptım iğneden 12 gün sonra idrarda negatif çıktı bugün 14. Gün ama adet olmadım bel ve göğüs ağrım var. Acaba erken mi yaptım testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…