Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Birde gülüm yani düştüyse düşmüştür bi daha asla artmaz diyorsun sanırım

Teşekkür ederim canım aminn hepimize hayırlısını sağlıklısını nasip etsin Rabbim.
Ben aynı zamanda ateş ölçerek takip ediyorum ovu zamanını ve hamile kaldığım ay benimde 4 yum vardı. 22mm 18mm ve 2 tanede daha küçük. İğneden sonra 4. gün ateşim yükselmeye başladı. Yani o 22mm olan değil geriden gelen çatladı ve döllendi ve çatlamadan 9 gün sonra hcg 42 idi. iğnenin de 13. gününe denk geliyor. Hatta bebek 1 hafta geriden geliyordu ama döllenmeye göre normaldi.
Demek istediğim geç döllenme ise erken test yapmış olursun ama bir taraftan da gebelik çok yeni de olsa hcg nin azalması değil artması lazım her halükarda..

Valla çok açık açık yazmışsın allah razı olsun.cevapmadığın icinde ayrıca teşekkür ederim.benim ilk denemelerim 6 aylık evliyim.3 aydan itibaren gittim ben çünkü yaşım 30 oldu .ve bende hiç bilmidiğim 3 cm çikolata kistim ve damarlaşmış yaram vardı .yaktırdım ama bana yaramın herhangi bir belirtisi yaada zararı olmadı ilerde olurmuydu onuda bilmiyorum. Ateş ölçerek anlama olayın nasıl olyor peki yani onudazyazarmısın gülüm.bende ateş ölçer alayım.yani çatlatma iğnesi vurulduğunda yumurtanın sadece birimi çatlıyor yoksa hepsimi çatlıyor.nasıl anlayacam onuda söylermisin önümüzdeki ay yapayım bende

Rica ederim canım sana da çok geçmiş olsun inşallah fazla uğraşmak zorunda kalmadan müjdene kavuşursun.
Ateş ölçme yöntemi topiğine etiketlerim seni ilk sayfada tüm detaylar yazıyor güzelce okursun hatta sana orada yardımcı olacak çok arkadaş var emin ol :)
Çatlatma iğnesiyle yada kendiliğinden de birden fazla yum da çatlayabilir hiç belli olmaz. Kullandığımız klomen gibi yum geliştirici ilaçlar birden fazla yum gelişmesine neden olduğundan çoğul gebelik oluşabiliyor.
Ateş ölçerken oluşturduğumuz tablolarda 2 defa çatlamaya da rastladık hatta bir arkadaşımızın ikizleri var şu an :)

Ya seni allah çıkardı karşıma.çok ilgili bir arkadaşsın.allah bir değil binkere razı olsun

Ya seni allah çıkardı karşıma.çok ilgili bir arkadaşsın.allah bir değil binkere razı olsun

Canımm hepimiz aynı hedefe gidiyoruz bildiklerimizi paylaşmazsak ne faydamız olur birbirimize Allah senden de razı olsun :)

Değiştirdim bugün gidicem 1 bucukta peki senin kaçıncı günde yumuslar büyüdü iğne vuruldu canm
Doktora gittin mi canim ne dedi benim 13 gün 18 ve 17 mm du ertesi gün iğne oldum 4 gün sonra test yapcam ama sanmıyorum gebelik olacağını çünkü hiç belirti yok

Dün 13 bugün 14 canm
Benim adetin 3. Gunu 3 yumurta vardı Dr klomen verdi ben günde 1 içtim ama 5 gün falan da bal corek otu tarcin karışımı yedim sabah ve akşam. Sen de böyle deneyebilirsin canim bu ay olur inşallah ama olmazsa önümüzdeki au bir de böyle dene bakalim

İnşallah olur canm ya bal çörek otu ne işe yarıyor bide incir havuç kürü var o nasıl acaba

Kızlar catlatma ignesinde hcg var ya merak ediyorum iğneden sonraki 10 gün içinde kanda ki hcg kaç çıkıyor hamile olan ve olamayan bu durumu bilen varsa yazabilirmi

Kızlar catlatma ignesinde hcg var ya merak ediyorum iğneden sonraki 10 gün içinde kanda ki hcg kaç çıkıyor hamile olan ve olamayan bu durumu bilen varsa yazabilirmi

İğne hcg yi 20-30'lara yükseltiyor gebelik oluşursa bu değerlerden yükseliyor yoksa azalarak düşüyor canım.

Bugün iğne nin 7.günü adetimin 20.günü oluyor karin agrisi var adet olcakmis gibi (ınsallah olmam) ve hiç olmazdı bel agrimda var ve dünden beri beyaz kıvamlı akintim var hayırdır insallah

Bugün iğne nin 7.günü adetimin 20.günü oluyor karin agrisi var adet olcakmis gibi (ınsallah olmam) ve hiç olmazdı bel agrimda var ve dünden beri beyaz kıvamlı akintim var hayırdır insallah

Progesteron tahlili için çağırdı mı dr.un?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…