Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

Canim onuncu gunde idrarda hic ikinci cizgi varmiydi. Benim onuncu gunde idrarda hafiften hala var çıkıyor.

Canim onuncu gunde idrarda hic ikinci cizgi varmiydi. Benim onuncu gunde idrarda hafiften hala var çıkıyor.
Gülüm benimde 10.günde çizgi tekrar belirdi.8 .gün hiç çıkmadı.ama ben hamile değilim çünkü 2 kere kan testi yaptırdım .düşüşe geçtiği için iğnenin etkisi kayboldu. Bugün 13. Günüm testlerim bittiği için test yapamıyorum.3 gün sonra adet olacağım.dedikleri gibi 14 gün sonrasında belli oluyor .

.hatta onuncu gün baktırmışım 3.90 11.gün baktırmışım 2.70.yani düşüşte .12 .gün yeniden yaptım test ikinci çizgi hafiten çıktı.bugün 13. Günüm testim yok.dediğim gibi kan testim düşüşe geçtiği için hiç ümitlenmiyorum.çünkü gebelik olsaydı kesin yükselirdi.yinede allahtan ümit kesilmez

Kızlar benim adetin 27 yada 2
Canım benim adetim 17 sinde pazartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum
2 gun once yaptiriyorsun çok geç değil mi bence bugün yaptir canjm ya adet 28 gün olan kişi iğneyi 14. Günde vurdurursa bi sonraki adeti 30.günde mi olur çünkü 2 günde yumurta catlamasi oluyor o kişi ben oluyorum da :) ona göre testi erken yaptirayim diye soruyorum

Sana umut vermek istemem canim ama eski yazılarda okumuştum değeri düşüp sonra birden hızla yükselen bir kaç kişi vardı Allah tan umut kesilmez tabi.

Hatunlar burda daha belli sanki

Boş yere umutlandirmak istemiyorum kuzum yaa evet hayalet çizgiyi görüyorum ama iğne etkisi olabilir. Benim idrarda çizgi varken kanda 4 du değer. Yani idrardan daha geç atılıyor hormon. Sen yarın sabah tekrar et testi varsa daha belirgin çıkması gerek. Kan vermek istemiyorsan böyle takip edebilirsin.

Aynen canim bende öle düşündüm. Yarın ilk idrarla yapicam tekrar. Yapınca atarim buraya onada bakarsin oldu mu :)

Ya bide nette diyorki gebelik testlerinde 20 ml den dusukse hcg çıkmaz yazıyor nette.

Aynen canim bende öle düşündüm. Yarın ilk idrarla yapicam tekrar. Yapınca atarim buraya onada bakarsin oldu mu :)

Ya bide nette diyorki gebelik testlerinde 20 ml den dusukse hcg çıkmaz yazıyor nette.

O belli olmuyor biraz testin hassasligina bağlı birazda hormona. Genelde testlerde 5 üstü hayalet çıkıyor

Kafama takılıp durmasın diye öyle geç yaptırıyorum yoksa yapcam kafama ya da negatifi görme korkusu da olabilir sorduğun soruda 28 günde olur yine sanırım gecikme olmazsa. Benim normal adet tarihim bu ay için 16-17 ocaktı .1 ocakta vuruldum iğneyi doktor dediki 17 sinde adet olmazsan hamilesin dedi. Olursan adetin 2. Günü gel dedi

Seninle aynıyız.bende bir ocakta vurdurdum. Bat 16 17 ocak ama benim doktorum adetin gecikirse gel dedi.olursanda 3. Gün gel dedi.ben iğnemi vurulduğumda adetimin 12. Günüydü seninki kaçıncı günüydü .

Seninle tarihlerimiz çok yakın canim peki sen adetininin kacinci gunu iğne olmuştun

Seninle aynıyız.bende bir ocakta vurdurdum. Bat 16 17 ocak ama benim doktorum adetin gecikirse gel dedi.olursanda 3. Gün gel dedi.ben iğnemi vurulduğumda adetimin 12. Günüydü seninki kaçıncı günüydü .

Seninle tarihlerimiz çok yakın canim peki sen adetininin kacinci gunu iğne olmuştun
Kızlar benim son adetim 21 aralıkta bitti. 1 ocak 11. Gün oluyor. Yanı 11. Günde vuruldum iğneyi

Bendeki ağrılar devam ediyor ama kasıklarımda değil tam karnımın altında rahim üstünde . Belimde ağrıyor onun dışında bir belirti yok sanırım adet olucam iyice umudum kesildi.

Kızlar benim son adetim 21 aralıkta bitti. 1 ocak 11. Gün oluyor. Yanı 11. Günde vuruldum iğneyi
.yumurtanın büyüklüğüna göre vuruyor iğneyi.benim 12 .günde büyamüştü anca.adet olacam bende bugün yada yarın 16 ocak bat. İğnenin etkisi geçti dün artık son test yaptım tekrardan eczaneden alıp.oda negatif çıktı.önümüzdeki ay yeniden aynı çalışmalar sürecek.yumurta takipi çatlatma iğnesi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…