- 5 Aralık 2017
- 361
- 150
- 23
- 38
Tamam canım çok sagol 2 gun sonra ben de yaptiracagim Allah im şu formda ki her bekleyen evlat versin insallah en Hayırlısı ndanBana çatlatma iğnesini devlet hastanesinde yaptıklarında progesteron için gün vermişlerdi. Ovulasyonun 7. günü yapılıyor ama herhangi bir klinikte dr. a muayene olmadan direkt laboratuvarda da yaptırabilirsin.
Canım çatlatma iğnesinden sonra çatlayan yumurta olduysa ve ilişki de gün aşırı devam ettiyse geç döllenmeden şüphelenebilirsin. Olmaz diye bir şey yok benim söylediğim tek yum gelişip iğneden sonra 10. gün negatifi gördüysen büyük ihtimalle pozitife dönmüyor. İğnede 20-30 oranında bhcg hormonu var ve eğer hamile kalırsan bu düşmeden yükseliyor. Benim kaybettiğim bebeğimde 9. gün hcg 42 çıkmıştı. Bu ay ise 6 çıktı aynı gün yani azaldı. 2 gün sonra da 5 in altındaydı.
Tamam canım çok sagol 2 gun sonra ben de yaptiracagim Allah im şu formda ki her bekleyen evlat versin insallah en Hayırlısı ndan
anladım kuzum birkaç gün sonra kan testi yaptırırım sonuç netleşir heralde. teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Rica ederim bizi de bilgilendir mutlaka :)
Değiştirdim bugün gidicem 1 bucukta peki senin kaçıncı günde yumuslar büyüdü iğne vuruldu canmVe benim de hep karindan bakıldı alttan bakmadi doktorundan memnun değilsen değiştir canim içine sinsin
Yerleşme zamanındasın canım inşallah ağrın bu nedenle oluyordur. ayaklarını kendini sıcak tutmaya çalış testi de en erken 10-11. günü yap. Hadi güzel müjdeli haberler ver bize de :)
Bata kaç gün var
Günaydın arkadaşlar çatlatma iğnemin 11.günü dün kan tahlili yaptırdım.10.günü 3.90 dı dün yaptırdım 2.70 e düşmüş bata 5 gün kaldı. Bi umut varmı sizce.bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi
İki gün daha bekleyip test yapabiilirsinÇok sagol canım cok teşekkür ederim :) insallah dediğin gibidir
6 7 gun canım
İki gün daha bekleyip test yapabiilirsin
Ben bi kere oldum iğne hani sizin kadarda bilgi sahibi değildim o zaman etki falan adetim geçmeden öğrenmiştim pozitifti ve hamileydimÇatlatma ignesinun etkisi gecermi ki
Ben bi kere oldum iğne hani sizin kadarda bilgi sahibi değildim o zaman etki falan adetim geçmeden öğrenmiştim pozitifti ve hamileydim
İnşallah Allah kimsebin kucağını boş bırakmasın. Sn ilk kez mi oldun iğneAaa ne güzel :) darısı başıma artık. Bende o zaman üç dört güne yapayim.
İnşallah Allah kimsebin kucağını boş bırakmasın. Sn ilk kez mi oldun iğne
İnşallah tutar o zamanEvet ilk kez oldum
Gülüm hangisi bulamadım ben.kopyala yapıştır yaparmısınİğnenin etkisi geçiyor canım. yukarıda yazmıştım bak istersen.
Gülüm hangisi bulamadım ben.kopyala yapıştır yaparmısın
Canım çatlatma iğnesinden sonra çatlayan yumurta olduysa ve ilişki de gün aşırı devam ettiyse geç döllenmeden şüphelenebilirsin. Olmaz diye bir şey yok benim söylediğim tek yum gelişip iğneden sonra 10. gün negatifi gördüysen büyük ihtimalle pozitife dönmüyor. İğnede 20-30 oranında bhcg hormonu var ve eğer hamile kalırsan bu düşmeden yükseliyor. Benim kaybettiğim bebeğimde 9. gün hcg 42 çıkmıştı. Bu ay ise 6 çıktı aynı gün yani azaldı. 2 gün sonra da 5 in altındaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?