- 5 Aralık 2017
- 361
- 150
- 23
- 38
Yok canim cagirmadi ben de olctursemmi yoksa hcg ölçümü mu yaptırsam 11.günü falan bilemiyorumProgesteron tahlili için çağırdı mı dr.un?
Yok canim cagirmadi ben de olctursemmi yoksa hcg ölçümü mu yaptırsam 11.günü falan bilemiyorum
Bence de daha mantikli öyle yapmak ınsallah bu mu area cuma günü dualarimiz kabul olur da bebisleri mız olurÇok gerekli değil zaten, yumurtanın çatlayıp çatlamadığını ve kalitesini anlamak için yapıyorlar. İstersen bekleyip hcg yaptır daha mantıklı kafan rahat olur.
Bence de daha mantikli öyle yapmak ınsallah bu mu area cuma günü dualarimiz kabul olur da bebisleri mız olur
Canım vala aynı belirtiler ve kasık ağrıları bendede var hatta bu aralar başımda ağrır oldu. Regl belirtileriyle aynı diye bende umutlanamıyorumda ama bilemiyorumKızlar bugün iğne nin 7.günüydü şu an belim ve sırtım ağrıyor sabahtan beri sizce bu iğne etkisi midir yoksa umutlanayimmi
Aynen baş ağrısı bende de başladı senjn kaç gün var canim test yapmana ya da adetineCanım vala aynı belirtiler ve kasık ağrıları bendede var hatta bu aralar başımda ağrır oldu. Regl belirtileriyle aynı diye bende umutlanamıyorumda ama bilemiyorum
Canım vala aynı belirtiler ve kasık ağrıları bendede var hatta bu aralar başımda ağrır oldu. Regl belirtileriyle aynı diye bende umutlanamıyorumda ama bilemiyorum
Kızlar bugün iğne nin 7.günüydü şu an belim ve sırtım ağrıyor sabahtan beri sizce bu iğne etkisi midir yoksa umutlanayimmi
Ayy ınsallah canim ya7.gun yerleşme ile ilgili belirtiler olabilir kızlar
Canım ovitrelle de 10.güne kadar hcg etkisi sürüyormus prospektusunde öyle yazıyordu sen 11.gün kan testi yap bence biliyorum beklemek çok zor ben de zorla bekliyorum son 3 günüm diye
Canım ovitrelle de 10.güne kadar hcg etkisi sürüyormus prospektusunde öyle yazıyordu sen 11.gün kan testi yap bence biliyorum beklemek çok zor ben de zorla bekliyorum son 3 günüm diye
Bence öyle canim ben de 11 gün yaptiracam zaten. Çünkü ilk 10 gün hcg kesin kalıyor sonra kalmıyorYani iki gün sonra mi canim ? 11.gun kesin çıkar mi
Bence öyle canim ben de 11 gün yaptiracam zaten. Çünkü ilk 10 gün hcg kesin kalıyor sonra kalmıyor
Ben de salı günü yaptiracagim ınsallah birbirimize güzel haberler veririz sen pazartesi sabahi yaptır istersen ya da pazar acilde yaparlarYani iki gün sonra mi canim ? 11.gun kesin çıkar mi
Evt ınsallah vardır biz bir tane beklerken Allah bizi ikizlerle sevindirir belki (insallah)Tamam hayatım öyle yapalim madem. Ufff insallah vardır ya
Canım benim adetim 17 sinde pazartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorumAynen baş ağrısı bende de başladı senjn kaç gün var canim test yapmana ya da adetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?