Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Çok gerekli değil zaten, yumurtanın çatlayıp çatlamadığını ve kalitesini anlamak için yapıyorlar. İstersen bekleyip hcg yaptır daha mantıklı kafan rahat olur.
Bence de daha mantikli öyle yapmak ınsallah bu mu area cuma günü dualarimiz kabul olur da bebisleri mız olur

Kızlar bugün iğne nin 7.günüydü şu an belim ve sırtım ağrıyor sabahtan beri sizce bu iğne etkisi midir yoksa umutlanayimmi

Kızlar bugün iğne nin 7.günüydü şu an belim ve sırtım ağrıyor sabahtan beri sizce bu iğne etkisi midir yoksa umutlanayimmi
Canım vala aynı belirtiler ve kasık ağrıları bendede var hatta bu aralar başımda ağrır oldu. Regl belirtileriyle aynı diye bende umutlanamıyorumda ama bilemiyorum

Canım vala aynı belirtiler ve kasık ağrıları bendede var hatta bu aralar başımda ağrır oldu. Regl belirtileriyle aynı diye bende umutlanamıyorumda ama bilemiyorum
Aynen baş ağrısı bende de başladı senjn kaç gün var canim test yapmana ya da adetine

7.gun yerleşme ile ilgili belirtiler olabilir kızlar

Ya kızlar ignemin 9. Günü dayanamayip yaptim. Baksaniza

Eklentiler

• IMG_20180112_235241.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…