- 25 Temmuz 2017
- 370
- 243
- 53
- 35
Bende yarın bir kan testi yapcam büyük ihtimal aynı olcak benimde. Senin kaçıncı iğnendi bu ?.yumurtanın büyüklüğüna göre vuruyor iğneyi.benim 12 .günde büyamüştü anca.adet olacam bende bugün yada yarın 16 ocak bat. İğnenin etkisi geçti dün artık son test yaptım tekrardan eczaneden alıp.oda negatif çıktı.önümüzdeki ay yeniden aynı çalışmalar sürecek.yumurta takipi çatlatma iğnesi falan
İlk iğnem ilk denemem.kan testim benim düşüşe geçti.adet belirtilerim var belim ağrıyor .senin kaçıncı .benim doktor iki kere daha deniycek sonra aşılamaya gececek çünkü bende 3 cm çiklota kisti var.oda hamile kalmamı engelliyor malesefBende yarın bir kan testi yapcam büyük ihtimal aynı olcak benimde. Senin kaçıncı iğnendi bu ?
Sanki bu sayiklarim hamilelik belirtisi gibi canim hadi hayırlısı sonuçtan haberdar et biziBendeki ağrılar devam ediyor ama kasıklarımda değil tam karnımın altında rahim üstünde . Belimde ağrıyor onun dışında bir belirti yok sanırım adet olucam iyice umudum kesildi.
Yok bilmiyoruz gülümKızlar yumurta takibi için gittiğiniz de hani doktor size catlatma ignesi veriyor ya o gün olcturdugunuz E2 eustradiol hormonunuzun değerini biliyor musunuz bu kaç tane yumurta büyüdüğünü gosteriyormus yani tek ikiz ve ya ucuz olacağı anlasiliyormus
O belli olmuyor biraz testin hassasligina bağlı birazda hormona. Genelde testlerde 5 üstü hayalet çıkıyor
Bende bilmiyorumYok bilmiyoruz gülüm
Benimde ilk denemem Bende de pko var. Deneme sayısıyla ilgili bişey demedi ama doktor banaİlk iğnem ilk denemem.kan testim benim düşüşe geçti.adet belirtilerim var belim ağrıyor .senin kaçıncı .benim doktor iki kere daha deniycek sonra aşılamaya gececek çünkü bende 3 cm çiklota kisti var.oda hamile kalmamı engelliyor malesef
Hayırlısıyla inşallah kuzum yarım haber vericem hepinize sizinde hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorumSanki bu sayiklarim hamilelik belirtisi gibi canim hadi hayırlısı sonuçtan haberdar et bizi
Kisti engel olarak gördüğü için 3.kere deneyecek aşılamada olmazsa tüp bebek deneyecek.yada kist ameliyatı.oda tehlikeli diyorlar yumurtülokta olduğu içinBenimde ilk denemem Bende de pko var. Deneme sayısıyla ilgili bişey demedi ama doktor bana
Vala tatlım allah hepimizin gönlüme göre versin hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini alırız biran önce de bunlara hiç gerek kalmaz. İyi düşün iyi olsun verdiğin enerji emin ol ki sana geri dönerKisti engel olarak gördüğü için 3.kere deneyecek aşılamada olmazsa tüp bebek deneyecek.yada kist ameliyatı.oda tehlikeli diyorlar yumurtülokta olduğu için
Bende 13. Gunumde yaptim pozitif ama olmama ihtimali varmi acabaaO belli olmuyor biraz testin hassasligina bağlı birazda hormona. Genelde testlerde 5 üstü hayalet çıkıyor
Moralini hiç bozmaa adetin gectikten sonra tekrar denee umarim vardirDayanamayıp test yaptim bugün 9.gün du iğneden sonraki ama 2.hayalet çizgi bile hiç çıkmadı çok moralim bozuldu
Sağol canim ama sanmıyorum kan testi de yaptırmaya gerek duymuyorum o yüzdenMoralini hiç bozmaa adetin gectikten sonra tekrar denee umarim vardir
O zamn ins bir dahaki ayaa nasip etsin Rabbim bende bekliyorum bakalim bu ay nasip olacakmi diyeeSağol canim ama sanmıyorum kan testi de yaptırmaya gerek duymuyorum o yüzden
Canım bende iğnenin 10. Gününde yaptım benimde hiç silik bile çizgim yoktu ama yinede yarın kan testi yaptırcam her ihtimale karşı çok küçükde olsa bir umut benimkisi. Sende adetini bekle bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinDayanamayıp test yaptim bugün 9.gün du iğneden sonraki ama 2.hayalet çizgi bile hiç çıkmadı çok moralim bozuldu
Umarim çıkar ama ben 13.gün yaptim pozitif çıktı kaan testindese 73.21 çıktii ama gene adet günümu bekliyorumm insann inanmıyorum egerki hamileysem kullandigim igneleri paylaşicamCanım bende iğnenin 10. Gününde yaptım benimde hiç silik bile çizgim yoktu ama yinede yarın kan testi yaptırcam her ihtimale karşı çok küçükde olsa bir umut benimkisi. Sende adetini bekle bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?